Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, סולל הדרך כתב:

הבעיה היא שעכשיו משרד התחבורה עוצר את המראות לבדוק שיש להם תו תקן והסיכוי שיהיה להם קצת יותר נמוך מאפס.

לא מסכים איתך. תזמין חלק מקורי או איכותי, ולא צריכה להיות בעיה. צריך לשלם, זה מה יש.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תמיד יש חלק מקורי וגם אם יש... מקורי עולה פי עשר.

שמתי אלי אקספרס היה פצצות לגבות

אחלה מוצר. כולה מראה... לא חללית

חבל על הכסף בלהזמין מקורי

בהפרש תיסע לסופ"ש בפאפוס ותביא במזוודה. לא צוחק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סקרן אותי ובדקתי - מסתבר שיש מדבקה באלי אקפרס של חימום למראה, שניתנת לחיתוך אם היא גדולה מדי.

חפשו 

Side mirror heater

חשבתי שיש פתרון כזה ובאמת קיים. לגבי הנורה של האור שטח מת - לזה צריך הכנה לדעתי. מניח שזה משהו גנרי וגם אם המיקום יהיה סמ הצידה למעלה זה לא באמת משנה.

חוזר על המלצתי לדבר עם הרקולס מראות. הם היו מממש נחמדים בטלפון לפני איזה שלוש שנים.

אחרי זה הייתי מדבר עם איזה אוטו גלאס ודומיהם.

זה הכי מבלבל אם נוהגים בכמה רכבים. וזה מכריח להזיז אתה הראש הצידה ואז בדיוק הרכב מלפניך עושה בלימת חירום. יצא לי הרבה יותר מפעם אחת כמעט להיכנס ברכב אחר. בארהב מעולם לא היתה בעיה כזאת. מקווה שהמראות בסובארו יותר גדולות ואז זה עוזר. השיטה לכוון את המראות אצלי היתה להזיז אותן הרבה יותר הצידה כדי לקבל כיסוי של רכב בנתיב הקרוב. החיסרון שכל אופנוע שיעבןר צמוד אליך יהיה בשטח מת לחלוטין. זה היה המצב באלנטרה עד ההחלפה.

• מעניין 1
פורסם

בסוף מתרגלים להכל.

לקח לי כמה שנים וכמה מכוניות שהעפתי מהנתיב, אבל בסוף התרגלתי.

הבעייה שכשאני נוהג ברכב עם מראות רגילות, אני כבר לא מאמין להן...

פורסם
לפני 14 שעות, BoazB11 כתב:

לקח לי כמה שנים וכמה מכוניות שהעפתי מהנתיב, אבל בסוף התרגלתי.

אתה מבין שהמכוניות שהעפת מהנתיב היו עלולות לא לעוף אלא להתנגש בך?

זה בכלל לא מובן מאליו ששרדת עד הסוף כדי להתרגל,

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, chezik כתב:

אתה מבין ש...

מבין לגמרי. זו לא הייתה המלצה, ושדה הראייה הוא בהחלט בעייתי במראות האלה.

ה"התרגלות" שלי היא לא להעיף מכוניות, אלא לחזור לנתיב שמימיני אחרי שהרכב שעקפתי מופיע לי במראה האמצעית,

וזאת בנוסף להפניית ראש בכל מעבר נתיב כדי 'לנקות' את השטח המת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בקיצור - כל הסיבות בשביל להשקיע כסף להחליף את המפגע הזה שנקרא מראה אמריקאית.

וכמו שאמרת - אם עוברים בין כמה רכבים, זה הכי מבלבל.

פורסם

רק שמכל הנושא הזה אני מבין שאין ממש פתרון ברור ופשוט שלא כרוך בחיפושים וחפירות להחלפת מראה שכוללת מפשיר אדים ושטח מת.

כרגע אמא שלי מנסה להתרגל לזה אחרי שהבינה שזה לא כל כך פשוט להחליף.

• פיתרון
פורסם (נערך)
פורסם

מראה קטנה זה אפילו יותר גרוע!
מאוד מסוכן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 20 שעות, BoazB11 כתב:

מבין לגמרי. זו לא הייתה המלצה, ושדה הראייה הוא בהחלט בעייתי במראות האלה.

ה"התרגלות" שלי היא לא להעיף מכוניות, אלא לחזור לנתיב שמימיני אחרי שהרכב שעקפתי מופיע לי במראה האמצעית,

וזאת בנוסף להפניית ראש בכל מעבר נתיב כדי 'לנקות' את השטח המת.

מנהג בריא בכל רכב. גם מראות אירופיות מכוונות כראוי לא יאפשרו לך לראות את הוולטר התורן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, סולל הדרך כתב:

מראה קטנה זה אפילו יותר גרוע!
מאוד מסוכן

לנה הכוונה תוספת מעל  או   עיגול ממש קטן בפינה  השמאלית עליונה  ? זה מטעה ?

פורסם

יש לי עיגול כזה שהגיע עם הפיאט שבסמלון
זה איום ונורא וגם מיותר!
פשוט אי אפשר לפרק את זה בלי לגרום נזק למראה
שוב, מהנסיון שלי
אם יש מוצר כזה באלי אקספרס (תמיד יש את האופציות לחימום והתראה על שטחים מתים) פשוט לקנות כזה
איך להכניס לארץ... כבר התייחסתי!
זה הפתרון, כל השאר זה קומבינות לא מספיק טובות

פורסם

לפני הרבה שנים הדבקתי מראה עגולה קמורה קטנה כזו בפינת המראה השמאלית - לשמחתי נפלה מעצמה לאחר זמן לא רב. הטעות לא נעשתה שוב.

המראות המוצמדות מעל המראות המקוריות נוחות למורי נהיגה ואולי לתלמידים לצורך תמרוני חניה. אני מעדיף לכוון את המראות הראשיות לפי הצרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 18.1.2026 בשעה 08:39, KipodYam כתב:

האם הגודל מראות השתנה בין הvx לקרוסטרק?

אני רואה שהרכב מיובא לגרמניה ואנגליה ובטח עוד מדינות.

כלומר יש רכב כזה עם תקינה אירופאית.

ההמלצה שלי - דבר עם הרקולס מראות בתל אביב , בדוק מה הם יכולים להציע.

אני הצטערתי שדחיתי ואז נשברתי ועשיתי אצל זגג רנדומלי, אפילו לא זגג, סתם מקום פצפון שמתקין רק פנסים ומראות.

כמות הרכבים עם הנורת שטח מת ועם חימום היא כבר ענקית. מניח שיש למישהו פתרון לזה, מניח שחברת ביטוח לא ששה לשלם 1000שח על חתיכת זכוכית.

בנוסף, הייתי יוצר קשר עם היבואן. דורש לפחןת מקט של חלק אירופאי , שיביא הצעת מחיר. עם מקט יש מצב שתוכל להזמין באירופה, אבל צריך שמישהו יביא את זה במזוודה.

אני חושב שמשרד התחבורה צריך לדרוש מראות בתקינה אירופאית.

האמריקאיות פשוט לא מתאימות לתנאי הנסיעה בישראל.

קרוסטק תקינה קנדית ,  מ  2019 נפח 2000  הפסיק לקבל תקינה אירופית  אז אם אייסיט זה עדיין אירופי  אחרי זה  קנדי 

עריכה אחרונה על ידי avri6

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...