Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 17.1.2026 בשעה 18:43, Camaro 92 כתב:

לישראל היא אכן מגיעה בתקינה אירופאית אבל במקור בארה״ב היא משווקת בתקינה האמריקאית ולפי הבנתי בשני הגירסאות יש לה את האופציה לקיפול מראות אוטומטי.

בדיוק. אני גר בארה"ב וזה אכן כך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 20.1.2026 בשעה 10:33, sperial כתב:

לפני הרבה שנים הדבקתי מראה עגולה קמורה קטנה כזו בפינת המראה השמאלית - לשמחתי נפלה מעצמה לאחר זמן לא רב. הטעות לא נעשתה שוב.

המראות המוצמדות מעל המראות המקוריות נוחות למורי נהיגה ואולי לתלמידים לצורך תמרוני חניה. אני מעדיף לכוון את המראות הראשיות לפי הצרכים.

זה כי לא נהגת ברכב עם מראה אמריקאית. תאמין לי שכל אופציה אחרת עדיפה על להשאיר את המראה ולנסות להתרגל אליה.

לא זוכר כבר אם הגבתי פה או לא כי יש כבר מספר שרשורים בנושא הזה. אני עם אלנטרה והמראה האמריקאית הנוראית.

הזמנתי מעלי מראה עם יחידת החימום ונורת התנועה החוצה כפי שיש לי במקור, נעצרה במכס והתחילו כל מיני סיפורים לשחרר שהגיעו לעלות לא הגיונית (החלק עלה 70 ש"ח סה"כ), מה גם שלאחר מכן הבנתי שאף פעם לא ישחררו את זה וסתם ימצצו לי את הכיס.

ויתרתי ואפילו קיבלתי החזר מהמוכר.

מאז הדבקתי כזה ואני לא רואה איך אני חי בלי זה. הרע במיעוטו.

image.png.9456a49a4063eeffcf17552e40b3a626.png

פורסם
לפני 40 דקות, omricn כתב:

זה כי לא נהגת ברכב עם מראה אמריקאית. תאמין לי שכל אופציה אחרת עדיפה על להשאיר את המראה ולנסות להתרגל אליה.

לא זוכר כבר אם הגבתי פה או לא כי יש כבר מספר שרשורים בנושא הזה. אני עם אלנטרה והמראה האמריקאית הנוראית.

הזמנתי מעלי מראה עם יחידת החימום ונורת התנועה החוצה כפי שיש לי במקור, נעצרה במכס והתחילו כל מיני סיפורים לשחרר שהגיעו לעלות לא הגיונית (החלק עלה 70 ש"ח סה"כ), מה גם שלאחר מכן הבנתי שאף פעם לא ישחררו את זה וסתם ימצצו לי את הכיס.

ויתרתי ואפילו קיבלתי החזר מהמוכר.

מאז הדבקתי כזה ואני לא רואה איך אני חי בלי זה. הרע במיעוטו.

image.png.9456a49a4063eeffcf17552e40b3a626.png

מאיפה רכשת? 

פורסם (נערך)

דורון, קח את השנקל שלי - פנה למנהל שירות, דרוש מקט אירופאי ומחיר הוגן למראה מקורית.

מה הרקולס אמרו?

אצליזה היה רכב ליסינג, אצלך זה פרטי. 

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם (נערך)

יש בעלי מלא 

מודבק עם אפשרות כוון  עם צוורות שונות 

מוברג מעל מתחת למראה

סביר שיש גם בחניות בארץ

אם זה קריטי הייתי מתחיל בהחלפת זכוכית בלי חמום ודואג בהמשך להזמין  למישהוא שיביא מחו"ל דרך עלי או איביי  או מקורי 

https://he.aliexpress.com/w/wholesale-2pcs-Car-Blind-Spot-Mirror-360-.html?spm=a2g0o.detail.search.0

עריכה אחרונה על ידי avri6

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...