Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיו בבקבוקים? ראשי דיו? טונר? לאיזה מדפסת?

אישית מזמין טונרים ללייזר בארץ, מתוך ניסיון היקר (טונר מקורי) הוא הזול - מדפיס יותר דפים, בלי תקלות. מחפש בזאפ ומזמין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במחירים שמוצעים בעליאקספרס הייתי פשוט מזמין סט בחנות שמציעה מחיר היכרות שזה בדרך כלל דולר אחד פלוס משלוח. או סט קסטות ריק וסט בקבוקונים למילוי. אני מתיחס לכל סוגי הדיו האלה כגנריים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש בדיו שחור חליפי לHP, משום מה מה שאני קונה בארץ (~70ש"ח) עובד לי בסדר/ ופעמיים שהזמנתי מעלי (אם אני זUכר נכון ~40) בקושי הדפיס.

מה ההפרשי המחיר אצלך?

פורסם

בדקתי באתרים ישראליים בגוגל ובאפליקציה של עלי. סט של 4 ראשים (שחור, צהוב, ציאן, מגנטה) - מקורי 180 ש״ח, חלופי 50-80 ש״ח, בעליאקספרס, כמובן ממרור לו מוכר, 3-40 ש״ח (לא כולל משלוח). ויש גם סט של ראשים ריקים שאליו מוסיפים סט של בקבוקי צבע, כנראה יוצא הכי זול (ומלכלך).

פורסם

גילוי נאות. בן דודה שלי מוכר דיו חלופי בארץ

ואז השנקל שלי

היתה לי מדפסת HP פעם בחצי שנה בממוצע הייתי מזמין דיו מבן דודה שלי, מחיר של כ80-100 ש"ח ל4 דיו תואם מקור (לא מקורי)

כך זה עבד ל5-6 שנים

עד שנסיתי להזמין מאלי אקספרס, 

הדיו מאלי אקספרס הגיע והדפיס גרוע

לא רק שהדפיס גרוע, אחרי חודש הלך ראש הדפסה (אולי סתם צירוף מקרים)

ואז קנינו לפני 5 שנים מדפסת HP עם דיו,

כזה שממלאים דיו נוזלי למיכלים

ומאז 5 שנים אנחנו עדיין על הדיו המקורי שקיבלנו עם המדפסת 

דפוסי ההדפסה לא השתנו בשנים האלה כמעט (אולי גדלו במעט)

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

^^ מחזק

לא כל דבר לרוץ לחו"ל

אצלי גם יש ברדר ישנה,מזמין ממחסני דיו באור יהודה (גם שירות מצוין) סט רביעיית ראשים חלופי ב70ש"ח כולל משלוח (מקורי פי 2וחצי במחיר,בלי הצדקה לטעמי - בדקתי לאורך זמן)

אצלי במדפסת היא "מרעננת" את עצמה בדיו פעם בכמה ימים,אז הוא לא מתייבש ומחזיק לאורך זמן במקרה שלנו (מדפיסים כמה דפים בחודש,גג)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מתעלק על השרשור, מחפש מדפסת אלחוטית קומפקטית לשים על המדף.

הכי חשוב מבחינתי, שאפשר למצוא דיו\טונר חליפיים בלי להתעסק עם צ'יפים וצריבות למינהן.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

למה אתה קורא ״קומפקטית״?

האםאתה מוותר על פונקציית סריקה וצילום מסמכים?

כמה דפים אתה מדפיס בשנה?

לגבי טונרים חלופיים - כברר כתבתי במעלה השרשור - הרושם, הלא מדעי, שלי הוא שהם לא חוסכים כסף כי איכות ההדפסה ירודה והם מתרוקנים מהר מאוד. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

משתמש כבר עשרות שנים אך ורק במדפסות לייזר ומחסניות מקוריות.

מחסנית עולה בארץ 600 ש"ח. קניתי אותה בגרמניה ב400.

בין שאר המזכרות שאני קונה בחו"ל..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...