Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברה בביט למספר שגוי

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כשזה מה שבעל המקצוע מבקש או כשיש תקלה באמצעים האלקטרוניים או שמדובר בסכום שחורג ממה שהם מאפשרים. בומר שכמותי.

אני צריך לבדוק, אבל חושב שבפעם האחרונה כתבתי צ׳ק לפני 2-3 שנים (בגלל בעיה במסופון כרטיסי אשראי).

לדעתי לבנים שלי בכלל אין פנקסי צ׳קים. אולי נותרו להם כמה צ׳קים מהימים ששילמו שכר דירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעת ה״שימוש״ העיקרי של בצ׳קים הוא צילום שלהם לצורך העברת פרטי חשבון בכל מיני אתרים ממשלתיים שעובדים בכתב יתדות.

כל מי שמבקש ממני צ׳ק זוכה למבט ״בגללך אצטרך ללכת פיזית כל כמה שנים לסניף הבנק״

פורסם

ממליץ לשימוש יוםיומי לשמור מספרי טלפון עם הערות או שם חברה, לי בטלפון בגלל המקצוע שלי רשום אינסוף קבלני חשמל,אדריכלים, מנהלי פרויקטים וכו'. כך שהחיפוש בכלל מתבצע ע"י שם פרויקט/חברה/שם כללי ולא שם ספציפי.

פורסם
לפני 7 דקות, Be roo כתב:

לדעת ה״שימוש״ העיקרי של בצ׳קים הוא צילום שלהם לצורך העברת פרטי חשבון בכל מיני אתרים ממשלתיים שעובדים בכתב יתדות.

כל מי שמבקש ממני צ׳ק זוכה למבט ״בגללך אצטרך ללכת פיזית כל כמה שנים לסניף הבנק״

מיותר לחלוטין. מורידים מאתר הבנק ״אישור ניהול חשבון״ ומעבירים בדוא״ל, או, במקרים נדירים, מדפיסים ומביאים פיזית. צ׳ק מבוטל? שיטה שעבר זמנה.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, viper83 כתב:

ממליץ לשימוש יוםיומי לשמור מספרי טלפון עם הערות או שם חברה, לי בטלפון בגלל המקצוע שלי רשום אינסוף קבלני חשמל,אדריכלים, מנהלי פרויקטים וכו'. כך שהחיפוש בכלל מתבצע ע"י שם פרויקט/חברה/שם כללי ולא שם ספציפי.

הבעיה בזה שברגע שהוא מתקשר אליך אתה כבר לא קולט את השם על מסך הפלאפון

פורסם (נערך)

עוד לא נצקלתי בגוף שלא קיבל את אישור ניהול החשבון מהיום, ודרש את הצ׳ק המקומט שהודפס ב-2014.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

עוד לא נצקלתי בגוף שלא קיבל את אישור ניהול החשבון מהיום, ודרש את הצ׳ק המקומט שהודפס ב-2014.

יש לא מעט כאלה.

אישית משלם או בכ. אשראי, או אפליקציה או צ'ק. העברות בנקאיות זה מעצבן והרבה להקליד. לכתוב צק יותר מהיר.

את הצ'קים ממילא מישהו אחר כותב ואני רק חותם כי אחרת הם יחזרו בגלל כתב שאפילו רופאים לא מבינים.

לפני 5 שעות, Be roo כתב:

״בגללך אצטרך ללכת פיזית כל כמה שנים לסניף הבנק״

למזרחי בחלק מהסניפים יש משפסות צקים בשירות עצמי. את הולכת בשבת או בערב, מדפיסה לעצמך פנקס על המקום ונגמר הסיפור.

יש גם אופציה להזמין עם שליח.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

הגבלת סכום ההעברות (בשני הכיוונים) קיימת מיומה הראשון של האפליקציה. הסכומים עלו בהדרגה.

אתה אולי מתכוון לסכום שמעבירים בתשלום אחד.

אני התכוונתי למגבלת הסכום השנתית שהאפליקציות מאפשרות לקבל לפני שהן מבקשות עמלות.

בהתחלה אף אחת מהאפליקציות לא הגבילה ואז ביט הוסיפה הגבלה ופייבוקס הוסיפה כמה חודשים אחריה.

בעל מקצוע שמקבל תשלומים בביט/פייבוקס מגיע די מהר למגבלות הללו (25000 בביט, 50000 בפייבוקס) ואז הוא צריך לשלם עמלה (0.6% בביט) או לחלופין לעשות כרטיס אשראי נוסף כדי להגדיל את המגבלה (פייבוקס).

בהעברה בנקאית אין את המגבלות האלו והעמלות האלו.

• אהבתי 1
פורסם

מה שזכור לי אלה הגבלות על סכום העברה בודדת וסכומים יומיים וחודשיים. מהיום הראשון של האפליקציות.

פורסם
לפני 14 דקות, גור אדם כתב:

בהעברה בנקאית אין את המגבלות האלו והעמלות האלו.

יש עמלת שורה וכל מיני עמלות שקר של הבנק.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אם אתה בבנק שגובה ממך עמלות כאלה - או שאתה לא מתמקח איתם מספיק, או שאתה צריך להחליף בנק.

פורסם
לפני 3 דקות, גור אדם כתב:

אם אתה בבנק שגובה ממך עמלות כאלה - או שאתה לא מתמקח איתם מספיק, או שאתה צריך להחליף בנק.

עמלת שורה כבר לא אבל לא חסרות עמלות אחרות (בחשבון הפרטי יש דמי ניהול שכוללים מספר פעולות שאחריהן אתה משלם ובעסקי העמלות זה סיפור של עשרות אלפים בשנה אבל שם השירות הוא מרכיב יותר משמעותי מהמחיר).

פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

אני לא יודע איך מתנהל חשבון עסקי, אבל בחשבון פרטי אפשר להיפטר מרוב העמלות במאמץ קטן מאוד.

• תוכן חדש...