Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2015 תקלה כפתור ה-Connected

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

אני רוצה לכוון את השעון ברכב, הגלגלת מסתובבת ועובדת, אבל ברגע שאני מטה את הכפתור ימינה או שמאלה הוא לא זז במסך.

אני לא יכול להגיע לשעון לכוון אותו.

גם הכפתור פייבוריט שבצד ימין של הגלגלת לא עובד (לא ניתן ללחות עליו, כפתור קשה)

אשמח שתדריכו אותי אם יש דרך לסדר את הדברים הללו או לכל היותר לסדר את השעון ברכב ללא הגלגלת

תודה רבה , טל 😃

פורסם

רוב הסיכויים נשפך קפה או משקה אחר על הפנל וזה מה שתקע את הכפתורים.

אפשר לנסות ניקוי עם ספייר מגיעם אפילו בשלב ראשון חיצונית ללא פירוק רק תמיד לקחת בחשבון שזה יכול לגרום לתוצאה הפוכה, זאת אומרת יותר דברים לא יעבדו. גם הכיתובים ליד הכפתורים יכולים להמחק אחרי יישום ספריי מגעים.

עדיף לפרק את הפנל ולנקות מבפנים. 

פורסם

עוד שאלה ברשותכם, הגיוני שהשקע היחיד שיש של usb זה במשענת יד של הנהג?

יש לי מצלמה קדמית לרכב ולא ככ באלי להעביר כבל משם לשמשה. יש דרך אחרת?

נ.ב איפה ניתן להשיג כבל ארוך במיוחד כי שלי אבד .. 😃

תודה רבה

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Tal Vahav כתב:

עוד שאלה ברשותכם, הגיוני שהשקע היחיד שיש של usb זה במשענת יד של הנהג?

יש לי מצלמה קדמית לרכב ולא ככ באלי להעביר כבל משם לשמשה. יש דרך אחרת?

נ.ב איפה ניתן להשיג כבל ארוך במיוחד כי שלי אבד .. 😃

תודה רבה

אתה צריך לחבר מטען לרכב במתח 12V ליציאה הרלוונטית ברכב, אני מאמין שיש לך באיזור ליד ה USB.. הבעיה עם ה USB הזה שהוא נותן מתח של 5V ו 2A במקרה הטוב וכנראה שגם לא אלא 5V 1A.

לכן עדיף לך מטען 2 יציאות מעליאקספרס של Toocki או Baseus או Essager או Anker (עדיף Anker ממה שציינתי אבל כל החברות האלה סבבה מנסיון) והוא יכול גם להוציא 5V ו3A וגם סוגים שונים של טעינות מהירות יותר עם מתח גבוה יותר.

כמובן שאתה יכול להשתמש ביציאה השנייה שקיבלת עם המטען לחבר טלפון שיקבל במקביל למצלמה טעינה יחסית מהירה (שזה נחמד שגם המצלמה מצלמת בלי שום בעיה וגם הטעינה לא איטית ממש, מאמין שאני מצליח להגיע ל 20W בהטענה כי בקצת פחות משעה נסיעה הסוללה נטענת מבערך 20% ל90%)

גם כבל טייפ C ארוך אתה אמור לקנות מעליאקספרס כדי שתוכל להרכיב עגלה של בערך 12$ כדי לקבל משלוח חינם (וקופון של 3$ מעל 15$ למבצעי נובמבר)

יש לי DDPAI Z50 והיא צורכת 5V 2.5A להבנתי ולא ניסיתי בכלל לחבר ל USB של הרכב.

לגבי להעביר כבל, אתה אמור לקבל עם המצלמה שלך או ב-AE גם כן, Tool pry plastic שיעזור לך להעביר את הכבל, עבודה קצת מבאסת אבל התוצאה הסופית מספקת. תראה סרטונים ביוטיוב איך להעביר כבל.

תחפש How to install DDPAI Z50 עם קומבינציה של pry tool / prying tool ותראה איך להעביר כבל. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

אתה צריך לחבר מטען לרכב במתח 12V ליציאה הרלוונטית ברכב, אני מאמין שיש לך באיזור ליד ה USB.. הבעיה עם ה USB הזה שהוא נותן מתח של 5V ו 2A במקרה הטוב וכנראה שגם לא אלא 5V 1A.

לכן עדיף לך מטען 2 יציאות מעליאקספרס של Toocki או Baseus או Essager או Anker (עדיף Anker ממה שציינתי אבל כל החברות האלה סבבה מנסיון) והוא יכול גם להוציא 5V ו3A וגם סוגים שונים של טעינות מהירות יותר עם מתח גבוה יותר.

כמובן שאתה יכול להשתמש ביציאה השנייה שקיבלת עם המטען לחבר טלפון שיקבל במקביל למצלמה טעינה יחסית מהירה (שזה נחמד שגם המצלמה מצלמת בלי שום בעיה וגם הטעינה לא איטית ממש, מאמין שאני מצליח להגיע ל 20W בהטענה כי בקצת פחות משעה נסיעה הסוללה נטענת מבערך 20% ל90%)

גם כבל טייפ C ארוך אתה אמור לקנות מעליאקספרס כדי שתוכל להרכיב עגלה של בערך 12$ כדי לקבל משלוח חינם (וקופון של 3$ מעל 15$ למבצעי נובמבר)

יש לי DDPAI Z50 והיא צורכת 5V 2.5A להבנתי ולא ניסיתי בכלל לחבר ל USB של הרכב.

לגבי להעביר כבל, אתה אמור לקבל עם המצלמה שלך או ב-AE גם כן, Tool pry plastic שיעזור לך להעביר את הכבל, עבודה קצת מבאסת אבל התוצאה הסופית מספקת. תראה סרטונים ביוטיוב איך להעביר כבל.

תחפש How to install DDPAI Z50 עם קומבינציה של pry tool / prying tool ותראה איך להעביר כבל. 

תודה רבה על התשובה המפורטת, הכבל של המצלמה שלי מזמן נעלם, השתמשתי בכבל קצר בספייסטאר.

אבדוק בדוד עלי אם יש אחד ארוך במיוחד.

פשוט מוזר לי שיש חיבור ל12v רק במשענת יד

בכל הרכבים שהיו לי היה ליד ההילוכים.

ממש נדהמתי לראות שאין כלום 😵‍💫

שוב תודה 🫵✌️

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...