Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורפות תוצאות בדיקת זיהום לפני שבועיים (ואחרי נסיעה מאומצת עם תוסף על רבע מיכל) ואחרי החלפת חיישן חמצן ששיםרה את התוצאה (הוחלף על פי אבחון של המוסל - החיישן לא היה זמין בארץ אז הזמנתי מחו"ל).

במכון טסטים הבוחן ניסה 5 פעמים בגלל שהתוצאה גבולית.

1. רעיונות או עצות יתקבלו בברכה 

2. מול מי מומלץ לעשות החלפת ממיר קטליטי מול המוסך שלי או מול מכון אגזוזים (היה לי ניסיון שלילי עם אגזוזים בעבר).

IMG_20251105_120548.jpg

IMG_20251105_120435.jpg

פורסם

זה לא בהכרח בעיה בממיר אבל כנראה שכן. 

אם הלמבדה תקינה אז הבעירה מתבצעת תקין. אם היינו מודדים CO לפני הממיר היינו מקבלים משהו כמו 1.0 עד 1.5 כמו שהיה במכוניות של פעם לפני הממירים, תפקיד הממיר הוא בדיוק להוריד את ה CO לערכים נמוכים יותר כמו שתקני היורו דורשים. 

בהנתן מדובר ברכב כבר יחסית לא חדש שכנראה עשה איזה 150-200 אלף ק"מ, הגיוני שיעילות הממיר ירדה. 

בכל מקרה החריגה מאוד קטנה ואני הייתי מנסה עוד פעם, אחרי נסיעה מאומצת בסל"ד גבוה (בלי להגזים) לפני הכניסה לבדיקה ולא לכבות המנוע בזמן המתנה בתור. 

• רעיון טוב! 2

פורסם

תשים K44 על רבע מיכל דלק, תעשה נסיעה מעורבת  של מהירות שיוט בכביש מהיר והאצות חזקות ביציאה מהמקום, ותיגש לטסט. סיכוי לא רע שתעבור. עוזר הרבה פעמים במקרים גבוליים. אופציה ליותר מתקדמים ולשיפור התוצאות  בנוסף ל K44 לקנות ספריי לניקוי הזרקה/קרבורטורים, ולהתיז את כולו לתוך סעפת היניקה כשמישהו מחזיק סל"ד על סביב 3,000 ומדי פעם נותן גז חזק. זה משפר קצת את התערובת ברכב ישן, וגם פותח במקצת את הכוורת בממיר. השילוב של שניהם יכול להעביר אותך. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...