Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה של אשתי מכרה השבוע קורולה 2010 עם 400,000 ק"מ, אורגן אורות דולק, האוטו מפורק ברמה שחצי ממסגרות החלונות בלי גומיות והמושבים קרועים, ב-14,000 ש"ח תוך שעתיים מהפרסום.

• מעניין 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם הטויוטה היתה במצב שמור, ניחא - אין בעיה לשלם מעל המחירון.

הבעיה שגם על טויוטה שחוטה רוצים מעל המחירון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 21 דקות, avargel כתב:

חברה של אשתי מכרה השבוע קורולה 2010 עם 400,000 ק"מ, אורגן אורות דולק, האוטו מפורק ברמה שחצי ממסגרות החלונות בלי גומיות והמושבים קרועים, ב-14,000 ש"ח תוך שעתיים מהפרסום.

זה שוק מקביל שמתנהל לפי חוקים שונים לגמרי שבהרבה מקרים אני לא מצליח להבין אבל זה מה יש.
אין מה להכניס את הרכבים האלה לדיונים של תמחור/מתחרות. לשפוט תמחור של אופל לפי תמחור של RAV4 זה פשוט לא רלוונטי לכלום.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 שעות, 3n כתב:

לאחר שנים עם ראב 4 מוצמדת הזמנתי לאחרונה את ה ATTO2 פלאג אין , מנסיעת מבחן קצרה התרשמתי בהחלט ממערכת ההנעה , פחות מנוחות הנסיעה שדי דומה לראב הקודם שלי.

יש לי חבר שמתעניין ב-Atto 2 פלאג-אין (DM-i).
בסוכנות (לא יודע איזו) אמרו לו -- עוד לפני המלחמה -- שרק במאי תגענה כאלה לנסיעות מבחן.
איפה עשית את נסיעת המבחן, ואם אפשר לשאול, כמה שילמת על המכונית?

פורסם
לפני 19 שעות, 3n כתב:

טויוטה התקשו להניע את הקורולה קרוס והיא מצאה את עצמה למרבה הבושה במסלולי יד 2 0ק"מ.

מה שרשמת הוא רחוק מהאמת. 

יוניון מוטורס במשך שנתיים הצליחו לכסות על היעדרות הקורולה ההיברידית באמצעות הקורולה קרוס.

אם היא הגיע ל 0 ק"מ זה פשוט עוד ערוץ שיווקי בלי להוריד את המחיר הרשמי. 

הקורולה קרוס היא אחת המכוניות הנמכרות ביותר בשנתיים האחרונות בישראל. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 30 דקות, discoTD5 כתב:

מה שרשמת הוא רחוק מהאמת. 

יוניון מוטורס במשך שנתיים הצליחו לכסות על היעדרות הקורולה ההיברידית באמצעות הקורולה קרוס.

אם היא הגיע ל 0 ק"מ זה פשוט עוד ערוץ שיווקי בלי להוריד את המחיר הרשמי. 

הקורולה קרוס היא אחת המכוניות הנמכרות ביותר בשנתיים האחרונות בישראל. 

את הדגם הקודם התקשה היבואן למכור בחפיפה עם הדגם החדש , הוצע בהנחות עומק לחברות הליסינג ובמסלולי יד 2 .

אותו היבואן מציע דגמי לקסוס שמגיעים בימים הקרובים למועד הגיול בהנחות עומק של 25% והלוואת גישור ל 5 שנים ללא ריבית והצמדה ללקוחות החברה , מחירון מלא על טרייד אין לקסוס מול לקסוס חדשה.

פורסם

אם אני לא טועה הקורולה קרוס שהגיעו ל-0 ק"מ היו שאריות הדגם הישן לאחר שכבר הגיע ה"חדש" (מתיחת פנים)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

בנתיים גם MG HS בנזין מוזלת ל 129000 ש"ח, במסלול 0 ק"מ, האמת זול מאוד. זה לדגם בנזין, אבל במחיר הזה, אין מתחרות

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם

יש גם MG ZS בנזין ב-118900 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 19 שעות, farkash7 כתב:

מעניין זה פרטי או קרוב לכך, ק"מ יחסית נמוך (עד 20K בשנה), ללא תאונות (לא אומר ללא מכות)

מה זה רכב ללא תאונות עם מכות? זה שהיכו בו בפטישים? כל מכה זה מתאונה עם רכב אחר או עצמית.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

לגבי כל הלנדקרוזרים הישנים - תגידו משהו על כל הרכבים האלה - הבטיחות, לא חשובה לכם? הייתם נוסעים ברכב משפחתי סטנדרטי כזה ישן?

אם זה כזה מבוקש - לא שווה לעשות ייבוא פרטי של רכב משומש כזה?

פורסם
לפני 20 דקות, KipodYam כתב:

לגבי כל הלנדקרוזרים הישנים - תגידו משהו על כל הרכבים האלה - הבטיחות, לא חשובה לכם? הייתם נוסעים ברכב משפחתי סטנדרטי כזה ישן?

מותר רק לייבא חדש (עד שנתיים) ורכבי אספנות.
אחרת כולם היו פשוט מייבאים רכבים מחו״ל במקום לקנות בארץ.

אם זה היה פוגע באופן כלשהו בייבואנים זה היה יוצא מחוץ לחוק.

פורסם
לפני 48 דקות, KipodYam כתב:

חשוב, ברור, זה היה שיקול. שלי משמש רכב עיקרי ומסיע שני זעטוטים קטנים.
זו הסיבה שקניתי אחד משנתון מתקדם יחסית ולא אחד מתחילת שנות ה-2000.
אבל אם אני משתמש בו אך ורק לטיולים ובשאר הזמן הוא עומד? יש מצב שטרקטור ישן היה בא בחשבון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה לנדקרוזר עולה כ"כ הרבה בתור רכב משומש, מיצובישי פג'רו או ניסן פטפיינדר לא יעשו בדיוק אותו הדבר רק בהרבה פחות כסף?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...