Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא ממש, עבירות אולי כן, שרידות ואמינות לא.

ישנו  איזה blogger אמריקאי אני חושב,  תחת השם savage mechanic שמדרג את המנועים האמינים ביותר בכל השנים- מנועי הלנד קרוזר/טויוטה עוברים את ה 300Kמייל ! (חצי מיליון קילומטרים) בלי למצמץ. אנקדוטה בתיאורים שלו היא שתא הנוסעים יתפרק ויתבלה הרבה לפני שהמנוע יראה איזה סימן עייפות. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, guy.a כתב:

אף פעם לא הבנתי למה לנדקרוזר עולה כ"כ הרבה בתור רכב משומש, מיצובישי פג'רו או ניסן פטפיינדר לא יעשו בדיוק אותו הדבר רק בהרבה פחות כסף?

פג'רו פשרה טובה.
פטפיינדר פחות.
המציאות בשטח מוכיחה אחרת. יש פשוט הרבה יותר פראדו ששרדו משני אלה ומכל ג'יפ אחר שהיה נפוץ פעם (למשל איסוזו).

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 54 דקות, zaf כתב:

ישנו  איזה blogger אמריקאי אני חושב,  תחת השם savage mechanic שמדרג את המנועים האמינים ביותר בכל השנים- מנועי הלנד קרוזר/טויוטה עוברים את ה 300Kמייל ! (חצי מיליון קילומטרים) בלי למצמץ. אנקדוטה בתיאורים שלו היא שתא הנוסעים יתפרק ויתבלה הרבה לפני שהמנוע יראה איזה סימן עייפות. 

וכמה מנועים אתה קונה בהפרש העלות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לא חייב חדש. אבל אם כבר lc מול השניים האחרים, המחיר הזול של האחרים הופך יקר כשמגיע הזמן של המנועים לסחוט לך את ההפרש. מנוע ה לנד קרוזר ימשיך בלי להתלונן.

פורסם

השאלה היא אם הפער הוא יותר מה 12 שיעלה מנוע טוב כולל העבודה.

נכון שלא תקבל את כל הכסף חזרה במכירה אבל גם לכסף יש עלות ורכב זה לא רק מנוע.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

אני מניח שאתה מתכוון למנוע הדיזל??
מה קורה עם מנועי הבנזין של הלנד קרוזרים?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

הבנזינים? הV6 וV8 האטמוספריים הם מפלצות אמינות. מנועים שמחזיקים מאות אלפי מיילים.
חפש 5VZ-FE

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 שעות, zaf כתב:

המנועים האמינים ביותר בכל השנים

בעבר ראיתי איזה מחקר  ויצא שאחד המנועים הטובים ביותר בכל הזמנים הוא ה 1.9 דיזל של קבוצת VAG גם TDI  וגם SDI עובר את ה 600K גם בארץ שזה תנאים קשים מאירופה.

עד היום מצטער שמכרתי את הפאביה שהיתה לי [400K עם 0 תקלות מכניות ואפילו בלי גרם אחד של ריח דיזל מהאגזוז]  כי היתה ידנית..

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם

ובחזרה למלחמת המחירים, על פי גלובס, צפויים דגמים סיניים חדשים במחירים של 120 אלף שקל. 

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001539271

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, guy.a כתב:

אף פעם לא הבנתי למה לנדקרוזר עולה כ"כ הרבה בתור רכב משומש

כי יש אנשים שמוכנים לשלם, צריך לשאול אותם למה. לדעתי, הרכב הזה טוב רק לשטח, בכל מקום אחר יש לו רק חסרונות. בכביש הוא מגושם וצריכת הדלק שלו מפלצתית.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • רעיון טוב! 1

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

אז המלחמה נמשכל ומשפיעה.

על פי המתפרסם בביזפורטל , המחירים צונחים .

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/20029966

הסיבות, מענינות לכשעצמן מצביעות על מגמה.

פרט נוסף שעולה מכתבה בגלובס מהיום, הוא, מספר כלי הרכב שנגרעו עקב המלחמה, עם נתון מעניין שיחלק גדול למעשה הוא אבדן גמור. מה שלכאורה אמור להעלות את הדרישה לרכבים, במיוחד  אותם אלה שהיה להם רכב חדש יחסית. 

image.png.ffec4f359cc5ab32439ba34aceb0a1d9.png

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

הנחות עומק ברנו ואו רכב אירופי במחיר נמוך יותר מסיני...

https://wheel.co.il/פסח-של-התחדשות-רנו-עם-הנחות-ענק-וטרייד/#google_vignette

הקליאו מיישרת קו עם הסיטרואן C3 במחיר המבצע, אבל גם ככה מדובר בשאריות של הדגם הישן, קליאו החדשה כבר לא תיובא כי היא תיוצר רק בטורקיה.

הקפצ'ור והאוסטרל כבר בקושי נראים על הכביש - לפעמים אני רואה קפצ'ור חדשות עם מדבקות של פריסבי.

עיקר הרכבים של רנו החדשות שיוצא לי לראות בכבישים זה ארקנה.

נראה שגם במוניות, פריסבי הורידו את הגז עם רנו והתחילו לשווק את דגמי הפלאג אין של צ'רי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שזאת חלק מהבעיה עם ריבוי מותגים לאותו יבואן - במקום לנסות להתחרות בשוק גם עם רנו וגם עם צ'רי מעדיפים להמתקד בצ'רי ושמי שרוצה רנו שיקנה

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...