Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, zaf כתב:

במה למשל עדיפות אותן מתחרות מעבר לטווח ומחיר למשל. 

גם רכב חשמלי, בסוף הוא כלי רכב. 

יש לו מתלים, בולמים, מושבים, היגוי, ממשק משתמש ועוד. 

אני מצאתי אותו כלא נוח עבורי. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 3 שעות, discoTD5 כתב:

לדעתי התמחור של ה 07 היה מצוין כשהיא הושקה. 

הרכב עצמו היה בינוני, ובהשוואה מול המתחרות הקהל העדיף את המתתחרות.

אני לא מצליח להבין.

אם הרכב עצמו היה בינוני, ובהשוואה מול המתחרות הקהל העדיף את המתחרות, המסקנה היא שהתמחור לא היה "מצויין", שכן התמחור אמור להיות בהלימה לרכב עצמו ולקהל היעד.

במילים אחרות

בתמחור אחר ונכון יותר, הקהל היה משקלל פנימה את התמורה ביחס למתחרות, ובוחר ב7 על אף נחיתותה היחסית.

• אהבתי 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

המחירים של לפני שנה, הם מחירים אחרים לחלוטין מהיום. המחירים של היום זולים בהרבה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

^^ אולי בחשמליות,כל יבואן והשריטה\חזירות שלו

בבנזין העסקים כרגיל והמחירים שוברים שיא כל חודש בחודשו,גם ה"מבצעים" לא עוזרים (מדבר על רכבים חדשים,לא 0קמ\עמד כמעט שנה\גל גיולים)

רק בארץ יבואן יעדיף מבצע\לתת הנחות מאשר חס וחלילה להוריד מחיר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאריך 26.3.2026 בשעה 18:06, Nakamichi כתב:

למה אתה אומר את זה?

מטרו היא שחקן מאוד גדול בתחום הדו-גלגלי ומאחוריה עומד פריסבי שהוא שחקן מאוד משמעותי בתחום הרכב בארץ.

אתה לא חושב שזהו תחילתו של שינוי בתחום שיוריד מהריכוזיות של יבואני הרכב?

אתה צודק.

לא הייתי מודע שקרסו (פריסבי) קנו את מוטו, שהיא אכן שחקן משמעותי, אבל בשוק שקטן בהרבה משוק הרכב.

העניין הוא שהשחקנים בשוק הרכב, אצל חלקם העיסוק ברכב הוא רק מחלק מכלל העיסוקים של הקונצרן, מה שנותן להם עוד כוח.

לגבי "תחילה של שינוי"... אני מקווה שיעשו רוורס ויגבילו את היכולת של יבואנים קיימים לייצג יצרנים שהם חדשים בארץ, בעיקר הסיניים.

אני חושב שזה חבל מאוד שיבואנים קיימים הסיטו את המכירות שלהם ליצרנים חדשים, במקום שיהיו שחקנים חדשים בשוק, ושהצרכן יהנה מיותר תחרות על מחירים, שירות ובעיקר - עלויות אחזקה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הזוי שהיבואן אשכרה חשב שזה רכב שיהיה לו ביקוש ב 187 אלף כאילו הוא מינימום מוכר פה RAV4. כאילו מה לעזאזל הרציונל לתמחר במחיר חסר סיכוי ואז לבכות ולחתוך לפני שנהיה מאוחר מדי. 

• אהבתי 3
פורסם
בתאריך 26.3.2026 בשעה 18:06, Nakamichi כתב:

הסקייול הזאת נכשלה במבחן ריסוק C NCAP וקיבלה כוכב בודד

https://carnewschina.com/2023/01/11/skyworth-ev6-skywell-et5-scores-only-1-star-in-c-ncap-crash-test/

נכון שאמרו שהגרסה שמגיעה לארץ שונה ובלה בלה 

אבל אני לא ראית מבחן מעודד יותר שלה

אין לו מבחני ריסוק אירופאים, אבל אחרי המבחן הראשון הוא עבר מקצה שיפורים וקיבל 5 כוכבים באותו מבחן סיני.

https://m.sohu.com/a/696051846_114577/?pvid=000115_3w_a

נראה שהמכירות של יונדאי אלנטרה N משפיעות.

סקודה הוזילה את האוקטביה RS ל-250 אלף שקלים - 15 אלף הוזלה.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני כבר לא לגמרי יודע מה נושא השרשור הזה 🤨 אבל אם הנסיונות של יבואנים להיפטר מרכבים רלוונטי לכאן, אז גם גילי נותנים הטבה מוזרה קצת, 100K הלוואה בלי ריבית בתנאי שבתוך תקופה של 33-36 חודשים קונים ג'ילי חדשה אחרת. פטנט שלא שמעתי עליו  אבל מניח שלא המצאנו אותו.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 13 שעות, itsik170 כתב:

אה שהמכירות של יונדאי אלנטרה N משפיעות.

סקודה הוזילה את האוקטביה RS ל-250 אלף שקלים - 15 אלף הוזלה

5% הנחה

שברו את השוק...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, Doron_Z כתב:

הזוי שהיבואן אשכרה חשב שזה רכב שיהיה לו ביקוש ב 187 אלף כאילו הוא מינימום מוכר פה RAV4. כאילו מה לעזאזל הרציונל לתמחר במחיר חסר סיכוי ואז לבכות ולחתוך לפני שנהיה מאוחר מדי. 

אתה כנראה לא מעודכן, בדקת כמה עולה RAV4? החל מ-210.
אז לתמחר את המתחרה ב187K מראה שהם יודעים שאם RAV4 עולה החל מ-210 צריך לתמחר את הרכב שלהם בפחות.
187K לג'יפון גדול זה לא בדיוק יקר בימינו, זה תמחור בתחום הנמוך של הקטגוריה ממה שאני מכיר. זה שהיא לא נמכרה גם במחיר הזה זה לא מפתיע. אופל הוא מותג מת בארץ. לא קשור לRAV4. פשוט מותג מת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ה MGS9 שברה את השוק ל 7 מקומות במחיר של 190K , לטעמי מציבה את כל השוק בבעית תמחיר כולל RAV4 אשר הדגם היוצא היה מתומחר ב 210 לגירסאת הבסיס , הדגם החדש אמור להיות יקר משמעותית.

פורסם

ל RAV4 עוד ימצאו לקוחות שיקנו אותה בכל מחיר מופקע שיצמידו לה, כמו שקונים ביטוח נגד ירידת ערך, השאר יצטרכו להתאמץ ולהוריד מחיר אחרת לא יהיו להם מכירות, דוגמא טובה מהשבוע זאת האופל גראנדלנד. גם הניסאן קשקאי  והרנו אוסטרל נמכרות בגזרת המחיר הזו, אפילו המאזדה CX5 הייתה צריכה להוריד מחיר לאיזור הזה כדי למכור את השאריות של הדגם הקודם. דבר שטויוטה לא עשתה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 59 דקות, 3n כתב:

ה MGS9 שברה את השוק ל 7 מקומות במחיר של 190K , לטעמי מציבה את כל השוק בבעית תמחיר כולל RAV4 אשר הדגם היוצא היה מתומחר ב 210 לגירסאת הבסיס , הדגם החדש אמור להיות יקר משמעותית.

ברגע שליבואן יש מחירים כאלה לדגמי MG

אז הוא לא צריך להתאמץ למכור את דגמי החשמל של פיג'ו, סיטרואן ואופל.

אם להמר, אז בהמשך נראה רק גרסאות חשמליות ופלאג אין של DS - כי מדובר בפלח לקוחות שונה.

Just now, guy.a כתב:

ל RAV4 עוד ימצאו לקוחות שיקנו אותה בכל מחיר מופקע שיצמידו לה, כמו שקונים ביטוח נגד ירידת ערך, השאר יצטרכו להתאמץ ולהוריד מחיר אחרת לא יהיו להם מכירות, דוגמא טובה מהשבוע זאת האופל גראנדלנד. גם הניסאן קשקאי  והרנו אוסטרל נמכרות בגזרת המחיר הזו, אפילו המאזדה CX5 הייתה צריכה להוריד מחיר לאיזור הזה כדי למכור את השאריות של הדגם הקודם. דבר שטויוטה לא עשתה. 

לראב 4 יש ביקוש יציב בקרב הלקוחות שמחליפים טויוטה בטויוטה.

לפי השמועות, הראב 4 מאוד מבוקש מה שגורם ליצרן לקצץ משלוחים לשווקים קטנים, אז לא הייתי בונה על הורדת מחירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעה, guy.a כתב:

טויוטה התקשו להניע את הקורולה קרוס והיא מצאה את עצמה למרבה הבושה במסלולי יד 2 0ק"מ.

הראב 4 היא אובריטד רציני , כאחד שנסע על אחת כזו בליסינג מדובר על רכב בינוני + , יחידת הנעה טובה מאוד וחסכונית אבל בזה זה נגמר .

MGS9 נראה כהצעה טובה למשתמשי הליסינג תוך חיסכון ניכר מאוד בשווי השימוש שיגדל אף יותר עם המחיר הגבוהה יותר של גירסאת הכניסה החדשה של הראב.

לאחר שנים עם ראב 4 מוצמדת הזמנתי לאחרונה את ה ATTO2 פלאג אין , מנסיעת מבחן קצרה התרשמתי בהחלט ממערכת ההנעה , פחות מנוחות הנסיעה שדי דומה לראב הקודם שלי.

באופן אישי כאחד שנוסע לרוב לבד הגודל הציק לי בעיר עם מחסור קבוע בחניות שיתאימו למידות הראב , הBYD מספיקה לי ועוד משאירה לי עודף לא מבוטל בנטו....

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...