Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשלב שלי בחיים סדר העדיפויות בחשיבות יורדת: בידוד רעשים, מזגן, נוחות מושבים, פרקטיות, עיצוב. 

עריכה אחרונה על ידי Beacon
פורסם
לפני 52 דקות, Beacon כתב:

הולך להיות מאוד מעניין בקטגוריית הסופר-מיני האהובה עלי

רק ש mg4 אורבן היא  לא סופר מיני...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

תביא לי מקרה אחד ביקום שבו השליטה הידנית בהילוכים באמת הצילה מישהו

השליטה הידנית יכולה למנוע חימום יתר של הבלמים ואובדן יעילותם. תיבות ״חכמות״ יודעות לשמור על הילוך נמוך בירידה (עם מגבלות מסויימות, למשל אם עוברים לשליטה ידנית וחוזרים לאוטומטית המגבלה מתבטלת).

@mottis התאונה המדוברת התרחשה בירידה לטבריה, אבל זה פרט שולי. החשוב הוא שמדובר כנראה ברכב עם בלמים לא תקינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, mottis כתב:

בשנת 2012 במיצובישי גראנדיס היתה תקלה בבלמים בירידות מהר מירון

זה היה במורדות טבריה ולא עונה לשאלה שלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

נחזור לנושא המקורי והוא מלחמת מחירים, הנתמכת כרגע גם בשערי מט"ח מאוד מאוד נוחים.

אז לובינסקי השיקה היום את ה MG4 אורבן במחיר של 120.0 אש"ח. הסיפור הוא המימדים המרשימים של המכונית עם בסיס גלגלים של 2.744 מטר, שישה מ"מ פחות מטוסון LONG שבסיס הגלגלים שלו 2.75.

הסוללה קטנה יחסית 54Kw אבל בזכות הפחתת הספק ל 160 כ"ס הטווח המוצהר WLTP עומד על 405 ק"מ. אני משער שבמציאות הוא יעבור בין 320 ל 350 ק"מ ריאליים.

ה MG 4 X-range הוזל ב 4000 ש"ח למחיר של 144,888 ש"ח, אבל הסיפור המעניין הוא ה MG S5. הקרוסאובר החשמלי בסגמנט C הוזל ב 10,000 ש"ח למחיר של 138,888 ש"ח והוא הקרוסאובר הזול בקטגוריה וומכונית די טובה. ה Mg S6 קרוסאובר חשמלי בסגמנט D, רכב ממש ממש טוב, הוזל גם הוא ב 10,000 ש"ח למחיר של 168,888 ש"ח להנעה האחורית או 178,888 ש"ח להנעה הכפולה.

ממשיך להיות מעניין מאוד. 

https://car-pad.co.il/ev/mg4urban/

בmg s9 זה לא היה רק המחיר אלא שהוא באמת הרכב הכי מרווח בקטגוריה - אין לו מתחרים. 

בmg4 אורבן הם באמת הביאו מחיר פגז.

פורסם
לפני 3 שעות, hans כתב:

זה היה במורדות טבריה

אבל אם היה לגראנדיס אופציית הורדת הילוכים באמצעות טיפטרוניק/מינוס היה יכול להוריד בהדרגה את המהירות להילוך שלישי שני ראשון ולגרום לאוטו להתנגש ב 50 קמ''ש ולא במאה קמ''ש, זה הרעיון להבנתי.

משתדל לעזור

פורסם

אני משתמש המון בבלימת מנוע כדי לשמור על מהירות נמיכה בירידות (בקקטוס הידני זה ברור מאליו. וגם בפיקאסו האוטו' - יש פליפרים מאוד נוחים מאחורי ההגה לטובת העניין)

לא רואה סיכוי שאקנה רכב שאי אפשר לשלוט בהילוכים

*נ.ב. ברור לי שאני ואחרים פה הם החריגים, ואפשר לראות בקלות את הסטטיסטיקה העגומה בירידות מירושלים  - כולם עם נורת בלם דולקת רצוף ממוצא ועד שער הגיא

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אתם מתפזרים

תנו לי הוכחה פשוטה, תיעוד

מישהו איבד את הבלמים

השתמש בהורדת הילוכים

וזה הציל אותו

כלום

נאדה

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מדובר לטעמי בעיסקה מעולה. מחיר של סופר מיני ולא מהיקרות לקרוסאובר לגמרי ראוי, אם לא למעלה מזה. הייתי בוינה לפני כשבועיים, רואים כאלה שם ולא מעט.

פורסם
לפני 21 דקות, hans כתב:

אתם מתפזרים

מישהו איבד את הבלמים

השתמש בהורדת הילוכים

וזה הציל אותו

כלום

נאדה

כל מי שהשתמש בשליטה הידנית כדי למנוע הלהטת בלמים. זה מניעתי וכמובן לא נכנס לסטטיסטיקה, אבל לא פחות מציל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

אני משתמש המון בבלימת מנוע כדי לשמור על מהירות נמיכה בירידות (בקקטוס הידני זה ברור מאליו. וגם בפיקאסו האוטו' - יש פליפרים מאוד נוחים מאחורי ההגה לטובת העניין)

לא רואה סיכוי שאקנה רכב שאי אפשר לשלוט בהילוכים

*נ.ב. ברור לי שאני ואחרים פה הם החריגים, ואפשר לראות בקלות את הסטטיסטיקה העגומה בירידות מירושלים  - כולם עם נורת בלם דולקת רצוף ממוצא ועד שער הגיא

בימינו כל רכב אוטומטי מפעיל בלימת מנוע בירידות חדות. אין צורך להכניס ידנית למצב טיפטרוניק או לעשות משהו.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

אתם מתפזרים

מישהו איבד את הבלמים

השתמש בהורדת הילוכים

וזה הציל אותו

כלום

נאדה

זה לא עניין של להציל. רכב מודרני בנהיגה סבירה (לא ספורטיבית) כנראה לא יאבד את הבלמים. 

(בנהיגה ספורטיבית הייתי קרוב כבר לאובדן יכולת בלימה לא פעם...)

אבל אם אתה רוצה לשלוט במהירות באופן קל ובעיקר נכון, היכולת להוריד הילוכים בירידה היא חלק מעניין.

אני גם אוהב לשמור על הילוך נמוך יותר בתנועה. לפעמים מצב S נותן לי פתרון טוב, לפעמים לא. 

לכן אצלי היכולת לשלוט ידנית בהילוכים מתאימה לאיך שאני נוהג, ואם אין זה יחסר לי. מאוד.

אבל אין לי ניסיון עם מכוניות חשמליות, עם הרבה סוסים, תגובת דוושה מיידית ובלימה רגנטיבית, אז לא יודע איך זה יעבוד לי שם. 

לפני 9 דקות, Gavrik כתב:

בימינו כל רכב אוטומטי מפעיל בלימת מנוע בירידות חדות.

לא מספיק למה שאני רוצה ובעיקר... אני מתאים את הנהיגה להילוך ולא ההפך, שזה לא אידיאלי.

לפני 11 שעות, mottis כתב:

מתוך אתר איגוד קציני התעבורה: "במידה ובעת נהיגה הבחנתם בכשל במערכת הבלמים:
יש להפעיל את איתות החירום ולהשתלב בזהירות לעבר השול הימני, תוך בלימה ידנית באמצעות הורדת הילוכים בהדרגה ושימוש בבלם היד לפי הצורך."

כן, בכתוב זה קל.

בפועל, וזה נכון לכל תמרון מתקדם, מה שלא תורגל והפך להרגל לא יבוצע במצב חירום. הפאניקה תשתלט.

בכל מקר התאונה המדברת היא מקרה קצה, לא משהו מייצג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...