Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה מבחן הטסט היום, עם טאבלט?

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהיום בוחני הנהיגה הולכים עם טאבלט ואז, במבחן, נוסעים לפי נתיב על גבי הטאבלט?

מי או מה קובע את הנתיב?

עדיין עושים חנייה ברוורס? גם את זה קובע הטאבלט? כלומר מתי לעשות?

שיעורי נהיגה הם גם דרך טאבלט?

מה עושים עם הטאבלט? אילו עוד דברים יש שם, מעבר למסלול נהיגה?

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני עברתי טסט כמה חודשים אחרי הכניסה של הטאבלטים, התשובות שלי נכונות לתחילת 2019 (לא יודע אם משהו השתנה).

לפני 10 שעות, ariel000 כתב:

מי או מה קובע את הנתיב?

יש כמות מסויימת של מסלולים מוגדרים מראש, והמערכת בוחרת אחד מהם באופן אקראי.

עדיין עושים חנייה ברוורס? גם את זה קובע הטאבלט? כלומר מתי לעשות?

עושים חנייה ברוורס, הבוחן מחליט באיזה שלב של הטסט.

שיעורי נהיגה הם גם דרך טאבלט?

לא.

מה עושים עם הטאבלט? אילו עוד דברים יש שם, מעבר למסלול נהיגה?

בסוף הטסט הבוחן מכניס לטאבלט נתונים על המבחן ואיך היתה הנהיגה (בקטגוריות מוגדרות מראש), ובעקבות זה המערכת מחליטה אם התלמיד עבר או נכשל.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

עשיתי את הרשיון בסוף 2019 (עוד שנייה 7 שנים, גאד דאמ) וככה אני זוכר את זה:

- השיעורים כרגיל, רק שאתה מתקרב לטסט אז המורה כבר מתחיל לעשות לך "היכרות" עם כל מסלולי הטסט האפשריים (ויש מעט כאלה, לפחות בחדרה דאז) ככה שתוכל לדעת איפה עלולים להתקיל אותך בטסט כמו רחוב צר במיוחד, דרך צדדית, או סתם איזור עמוס או מסובך לתנועה.

- לא אין טאבלט בשיעורים, אבל המורה שלי עבר לרכב היברידי מרכב בנזין בדיוק כשהייתי בשיעור 23 או משהו כזה, מאותו רגע הבנתי שבלי לחוש תגובה של המנוע מהשנייה שאני מניע - אין לי יכולך לנהוג בצורה טובה. אנמי מידיי בשבילי. וזה גרוע כמו טאבלט

- בטסט עצמו הבוחן יושב עם הטאבלט שנותן לו מסלול אקראי מתוך הקיימים במערכת, אם אני זוכר נכון בגלל שיש שני נבחנים בכל מבחן אז יש נקודות במסלול שמיועדות לסיום של תלמיד אחד וכניסה של תלמיד שני. ברגע שתלמיד יוצא אז הטסטר מזין את הנתונים והמערכת קובעת את התוצאה.

- חנייה במקביל או כל דבר כזה זה לבחירת הבוחן והוא פשוט יכול לעצור אותך במקום מסויים ולהגיד לך לחנות את הרכב.

תאכלס לתלמיד טוב או אחד שאוהב לנהוג באופן כללי זה לא שינה הרבה. יותר בעייתי לאלה שנהיגה וטסטים מלחיצים אותם.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם

אני מורה נהיגה.

המבחנים אכן עם טבלט. השיעורים עצמם לא, אבל בשנים האחרונות עברתי להשתמש יותר בטלפון שלי לצורך הסברים (בחירת נתיב, פניות נכונות, שטחים מתים וכו')

לבוחן נקבע מסלול מבחן מראש מתוך בנק מסלולים מסויים. על המסלול הבוחן יודע כדקה לפני תחילת המבחן. לבוחן ניתנת האפשרות לשנות, לבצע מעקפים וכדומה אם רואה צורך לכך (למשל אם יודע על חסימה או עומס חריג באיזור מסויים)

בטבלט מופיע מסלול הנסיעה של הטסט, פרטע הנבחנים והרכב.

חנייה בנסיעה לאחור היא חלק מרוב המבחנים. החניה היא לא חובה במבחן והיא לשיקול הדעת של הבוחן. ברוב המבחנים אכן מבוצעת חנייה ולפעמים אם יש סיבה אפילו יותר מאחת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...