Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעצות לגבי סוג רכב בחו"ל -

מתכננים טיול משפחתי של שבוע בחו"ל בהרכב של 4 מבוגרים וילד בן 5 (סה"כ נהיה חמישה).

לא רוצים להתפצל לשני רכבים, חשבנו על אחד מארבעת האופציות:

1. VW Passat STW

2. Skoda Octavia STW

3. Skoda Superb STW

4. VW Tayron 

מתכננים להגיע עם 2 מזוודות ו 2 טרולי.

מה לדעתכם יתאים? כל עצה טובה תתקבל בברכה

פורסם

חו״ל גדול - איפה?

מכל אלה שכרתי פעמיים אוקטביה סטיישן - הספיקה יפה ל-5 מבוגרים עם 3 מזוודות ושאר הציוד (אם כי מדובר בשני דורות לאחור). כמובן ללא המגבלה של מושב בטיחות.

הייתי מנסה לשכור פיג׳ו 5008 או דומה. יותר מרווח. בכלל, ההמלצה הגורפת שלי היא לשכור בחו״ל רכב גדול במידה או שתיים מהמינימום הנדרש, ישיבה נוחה מגדילה את ההנאה מהטיול. הרכב הנוח ביותר שהיה לי בטיול בהרכב מלא (5 מבוגרים) היה רנו אספאס.

תביא בחשבון שלמעט מקרים חריגים הדגם לא מובטח, יש מצב שתצטרך להתווכח בתחנת ההשכרה כדי לקבל רכב שמתאים לצרכים.

עוד הצעה - גש לסוכנות פולקסוואגן וסקודה בעירך ונסה להתרשם מהרכבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

חו״ל גדול - איפה?

הונגריה

לפני 2 דקות, sperial כתב:

הייתי מנסה לשכור פיג׳ו 5008 או דומה. יותר מרווח. בכלל, ההמלצה הגורפת שלי היא לשכור בחו״ל רכב גדול במידה או שתיים מהמינימום הנדרש, ישיבה נוחה מגדילה את ההנאה מהטיול. הרכב הנוח ביותר שהיה לי בטיול בהרכב מלא (5 מבוגרים) היה רנו אספאס.

תודה על ההמלצה אבל 5008 ורנו לא נמצאים באפשרויות של חברות השכרת הרכב הרלוונטיות עבורנו (קופונים, מבצעים וכו'),

רק ארבעת הדגמים מעלה. מה מתוכם עדיף? איך הייתה מתעדף אותם?

לפני 1 דקה, sperial כתב:

עוד הצעה - גש לסוכנות פולקסוואגן וסקודה בעירך ונסה להתרשם מהרכבים.

תודה על ההצעה אבל פחות פרקטי. אין את הדגמים האלו באולמות התצוגה (סטיישן, בכל זאת.. )

פורסם

אני די בטוח שיש בהיצע ואן 5 מקומות עם מקום למטען מרווח או ואן 7 מקומות שאפשר לקפל את השורה האחרונה כדי לפנות מקום למטען. 

כפי שכתבתי - נסעתי למעלה משבוע וכ-1,500 ק״מ באוקטביה סטיישן (דור קודם) עם 5 מבוגרים, ואוסיף שזה היה באיסלנד, כלומר היינו לבושים לטמפרטורות סביב 5 מעלות.

חוץ מזה, כאמור, בדרך כלל לא מובטח שהרכב שתקבל יהיה הרכב שהזמנת - ההתחייבות היא לקטגוריה. אז בקבלת הרכב וודא שהוא מספק את צרכיך, ואם לא - תתמקח.

אם אין לך ניסיון בנהיגה באירופה בכלל ובהונגריה בפרט קרא עליה ברשת. צריך להכיר את ההבדלים מהארץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מיניוואן כלשהו של 5+2. אולי אפילו מסחרית קטנה כמו ברלינגו או קאדי. את ה-5008 יש כדגם מייצג בסיקסט הונגריה, שווה לבדוק מה עוד יש בקטגוריה.

אף אחד לא מבטיח לך דגם ספציפי בקטגוריות האלו, כמו בכל מקום אחר בעולם.

מהרשימה שלך הטיירון היחיד שאמור להתאים בקלות.

ילד בן 5 עדיין יושב בכיסא בטיחות או בוסטר וכדאי שיהיה נוח ומרווח, לכן הייתי לוקח משהו גדול יחסית שיהיה לכם נוח.

מבחינת המזוודות, יכנסו גם באוקטביה סטיישן או בפאסאט סטיישן בלי בעיה.

דרך אגב, אני גם אמור לטוס להונגריה, הזמנתי פאסאט סטיישן מסיקסט, אמרו לי ש-508sw גם בקטגוריה - קח בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

אני די בטוח שיש בהיצע ואן 5 מקומות עם מקום למטען מרווח או ואן 7 מקומות שאפשר לקפל את השורה האחרונה כדי לפנות מקום למטען. 

מעריך את ההצעה אבל היא פחות רלוונטית עבורנו להשכרה, אלא מחפשים את האופציה הטובה ביותר מתוך הרביעייה מעלה.

לפני 9 שעות, sperial כתב:

אם אין לך ניסיון בנהיגה באירופה בכלל ובהונגריה בפרט קרא עליה ברשת. צריך להכיר את ההבדלים מהארץ.

איך זה קשור לשאלה שלי? 

לפני שעתיים, dorsht כתב:

דרך אגב, אני גם אמור לטוס להונגריה, הזמנתי פאסאט סטיישן מסיקסט, אמרו לי ש-508sw גם בקטגוריה - קח בחשבון.

אתה בטוח בזה?

פעם אחרונה שהסתכלתי, 508sw אמורה להיות בקטגוריה של IWAR בזמן ש vw Passat אמורה להיות ב SWAR

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, moshe_david כתב:

מעריך את ההצעה אבל היא פחות רלוונטית עבורנו להשכרה, אלא מחפשים את האופציה הטובה ביותר מתוך הרביעייה מעלה.

אתה צריך לחפש את האפשרות הטובה ביותר למשפחה או לקבוצה. אתה מוציא על הטיול עשרות אלפי שקלים, תוציא עוד 1,000 כדי לשפר את החוויה.

איך זה קשור לשאלה שלי? 

כי אתה לא הראשון ששואל את השאלות, וכשהשרשור מתפתח מתברר שהשואל לא מנוסה. ומהרבה שרשורים של אנשים שחזרו הביתה ומצאו ד״ש מהמשטרה המקומית. ויש גם כמה נושאים שהם מסכני חיים, כמו צמתים מרומזרים.

אתה בטוח בזה?

פעם אחרונה שהסתכלתי, 508sw אמורה להיות בקטגוריה של IWAR בזמן ש vw Passat אמורה להיות ב SWAR

אמנם הערה של דור, אבל כפי שכתבתי למעלה - תהיה פתוח לעוד אפשרויות. לא סתם הזכרתי את ה-5008 ואת האספאס, למשפחה בהרכב מלא הם היו יותר מוצלחים מהסטיישנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

האוקטביה תהיה הכי צפוצה. 

כל השאר מאוד מרווחות. 

הסופרב תכיל בקלילות את ההרכב שלכם. מניסיון. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 11 שעות, moshe_david כתב:

שאלתי את סיקסט הונגריה במייל. אז כן. אני בטוח ב-100%.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כל המגיבים פה קצת פספסו אחד מהרכבים פה.

Tayron זה הTiguan all spacs שזה הקודיאק פחות או יותר אבל אבל - יש 7 מקומות ויש5 עם היברידי או פלאג אין. ב5לאג אין לא רק שאין 7 מקןמות, תא המטען יותר קטן בגלל הסוללות, למרות שזה אותו אורך ואותו בסיס גלגלים.

שם גם אמורים להיות רכבים כמו 5008 שבדגם הקודם היה אפשרות לשחק עם הכסאות.

בתכלס, אם הילד יושב על בוסטר ישיבה בלי גב, נראה לי שכל אחד מהרכבים יתאים. 

ויש מקומות שהקטוגריה של פאסט מכילה את האוקטביה. הם מאוד יצרתיים.

פורסם

אוקטביה לשני מבוגרים מאחור + בוסטר של ילד עלול להיות קצת צפוף.

לגביי הענין של פאסאט ואוקטביה אתה אכן צודק. ברומניה זה ככה למשל.

פורסם

שבוע שעבר שכרתי מsixt בהונגריה וקיבלתי בדיוק את הרכב שהוזמן. אבל זה לא מבטיח לך כלום..

העצה שאני יכול לתת לך היא - מהרשימה שנתת לך על הTayron. כבר במפרט שמציגים לך צריך להיות כתוב אם היא דיזל, היברידית או בנזין. אל תסכים בשום אופן להיברידי (בשום רכב), תא המטען שלהם קטן משמעותית. גם חשמלי אני מסרב, הדבר האחרון שאני רוצה זה לתכנן את הלו"ז שלי בחו"ל על פי זמינות עמדות טעינה.

והעצה הכי טובה - בין אם קיבלת את הרכב שהזמנת ובין אם קיבלת similair, תתעקש עם הפקיד שאתה הולך למדוד עם הנוסעים והמטען שלך שהכל נכנס ברווחה. במידה ולא, תוסיף כסף ותיקח מיד דגם גדול יותר.

באופן כללי פחות מומלץ להשתמש בקופונים, מבצעים, הזמנות דרך סוכנים או הזמנות מנציגות של חברת ההשכרה בארץ, אלא תמיד ישירות מול סניף החברה בארץ היעד. ככה יש להם יותר גמישות ורצון לעזור עם הצרכים שלך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

TAYRON היברידי היא 5 מקומות והתא מטען קטן יותר בגלל הסוללה. השאלה אם עדיף כנראה את ה7 ואז התא מטען גדול יותר ואולי אפשר לשחק עם הספסל האמצעי, או 5 מקומות וחיסכון בדלק. מאמין שההיברידית יקרה בהרבה, קצת בספק שתהיה בהשכרה.

שמע, אני חשבתי ככה ולפני שלוש שנים הזמנתי דרך יורופקאר, דרך הסוכן שלהם בארץ אבל הזמנה ישירה שרואים באתר וכו. כולל ביטוחים דרך החברה עצמה. הייתי ממש מרוצה, היתה לי אפליקציה וכו.

רק קדחת.

איחרתי בשעתיים ובקושי היה לי רכב, שמתוך השעתיים איחור שעה זה התור לדלפק. אמרו לי עכשיו באים? לא עניין אותם כלום, פקידים עייפים מול תור ארוך. ובאמת שלא חושב שהיה משנה אם זה היה הזמנה מהאתר או דרך סוכן או דרך RENTALCARS.

זה היה במינכן אם זה מעניין.

קיבלתי אופל אינסיניה סטיישן דיזל לחלוטין מוזנחת מכנית, רועדת בכל בלימה, נדלקה נורת מנוע מתישהו וכו. רכב שעבר טסט או איזה אינספקיישן דומה בTUV חודש קודם. אולי בחודש הזה דפקו אותו. לא יודע. בהחזרה, לא עניין אותם בכלל שהרכב תקול. מחקו את האתרעה ולשטיפה...

החברים שלי, שהודיעו על האיחור, ומסתבר שהיתה רשומה להם המספר טיסה ולנו לא, קיבלו פסאט סטיישן סבבה לגמרי.

מאז, אני בודק איפה יש מחיר זול, קטגוריה טובה ומזמין. בדרך כלל אוויס ממש ממש יקרים, לא ברור למה.

לפני שנתיים נראה לי הייתי דרך שלמה סיקסט במינכן גם.

לפני שנה זה היה הזמנה ישירות דרך באגדט פראג, מסתבר שהסניף המקומי (הזכיין המקומי) נותן מחירים יותר טובין מאשר האתר הגלובלי...

ממה שראיתי, לעיתים קרובות יש קטגוריות שלמות שחסרות בהזמנה דרך הסוכנים המקומיים בארץ. 

פורסם

@amosbmw אולי איני מעודכן, אבל ניסיוני הוא שהכיסוי הביטוחי בהזמנה מהנציגות הישראלית הוא הטוב ביותר, וזה שיקול קריטי. הוסף לכך שההזמנה מנוהלת לפי החוק הישראלי ובמידת הצורך בבית משפט ישראלי. 

@KipodYam אל תזכיר לי את מינכן. אמנם לפני הרבה שנים, אבל לקח לי לא פחות מ-6 שעות לצאת מהשדה עם רכב תקין (כי הרכב שיועד לי היה תקול, והנציג לא הבין מה הבעיה לנסוע עם חגורת בטיחות תקולה). אבל שם הכרתי את ה-5008.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...