Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו 2022 LUTECIA

פוסטים מומלצים

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזו סיטרואן מדובר?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 דקות, guy.a כתב:

איך הצ'רי הזה? לא כדאי לבדוק גם את הליפ B10?

מושבים נוקשים אך בדגם שיש במצע זה משולב בד, אז מניח יןתר נוח. זריזה, סלון מרשים. האמת די אהבתי. מאחור לאישתי לא היה נוח עקב מושב לא תומך מספיק בסיבובים.

לפני 2 דקות, zaf כתב:

איזו סיטרואן מדובר?

c3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 11 דקות, yulianx כתב:

ב 119 יש אותה ב0 ק"מ.

אם אני לא טועה, חדשה מפורסם ב 115.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

119 זה מחיר ל צרי החשמלית.

אם טרייד אין 132 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 14 שעות, guy.a כתב:

איך הצ'רי הזה? לא כדאי לבדוק גם את הליפ B10?

המתחרה הישירה של ה B10 היא הג'אקו 5. יש קוריאני שיושב בנורבגיה שבודק לפרנסתו חשמליות ונראה כבחור די אמין ורציני שדי התלהב מהליפמוטור הזו וטוען שהיא עדיפה על הג'אקו. לי אין מושג, אבל מעיון בנתונים היבשים ובמיוחד המחיר עולה הרושם שה B10 דנן היא משהו שכדאי לשקול, אבל היא לא בסביבת ה 119K ש"ח. אם הצ'רי אכן שם ויש לה טווח נסיעה נורמלי, נראה בהחלט כמו עיסקה כדאית.

פורסם

אז היום הוזמנה c3 החדשה.

לא חשבתי למכור את הקליאו בשנים הקרובות, אבל ה c3 פשוט הדהימה אותי, כמו אהבה ממבט ראשון.

מחירון הקליאו נכון להיום 83 אלף ומשקולל בערך 88 אלף. ניסיתי למכור לבד, ירדתי במחיר ל83 אבל כלום. אולי אם הייתי ממשיך לכיוון ה 80 או 78 היה משהו זז. בהתחלה דובר על טרייד שכניראה יהיה באזור 70-75 אלף.

לאחר בדיקה מעולה שלי הרכב שלי, בום לפנים! 60 אלף. ותבינו אני כבר בראש כמעט מוכן לחתום, נדלק על הרכב ואז כזאת מכה. לאחר שאמרתי אין מצב, הסכום עלה ל 65, עדיין מבואס, אבא שלי שהיה איתי אמר לי, היית מוכן לתת ב70?   5 אלף אנחנו משלימים לך. וכך בוצעה הזמנה לc3 חדשה.

אחריות של 5 שנים, 3 טיפולים מתנה, וטרייד אין מחירון אם עושים זאת עד 5 שנים מרגע הקניה. צבע שונה מלבן עולה לי 1900 שקל, מקבלים מצלמה קדמית ואחורית מתנה. אגרת רישוי 1300 שקל. וזמן הספקה תוך 14 ימים.

הקליאו אחלה רכב במיוחד ברמת אבזור Luticia, נראית מעולה, מאובזרת וגם נוסעת בסדר גמור למרות מנוע 1.0 טורבו. עצוב לי להיפרד ממנה אבל ככה זה אצלי עם כול רכב שהיה לי, כי אני קונה מה שאני אוהב ולא מה שסחיר.

ניפגש בפוסט התחדשות.

• אהבתי 4
  • לא הבנתי... 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

זה טרייד אין, אם הייתי מוכר פרטי הייתי מקבל יותר, וגם קניתי רכב שאין לו שוק.

שוב, אצלי עיקר זה ההנאה. 

אך לא תכננתי למכור אותו אחרי חצי שנה, התכנון היה לפחות 5-6 שנים.

פורסם

אז מכרת לאבא שלך או שהוא השלים לך 5000 מתנה לאוטו חדש?

פורסם

ההורים נתנו לי 5 אלף לרכב החדש.

אבא שלי מאוד התלהב מc3, אמר שאם לא היה לו מקום לרכב חשמלי, היה מזמין גם.

פורסם
לפני 34 דקות, BoazB11 כתב:

וזה שחיים רק פעם אחת זה לא הזוי?!

לא התייחסתי לעצם הקניה של הc3 (כל אחד מקבל את ההחלטות שלו, אמנם לא הייתי מקבל את ההחלטה הזו בעצמי, אבל אני לא שופט).

אני רק אומר שההפרש הזה במחיר הוא הזוי לחלוטין. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...