Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו 2022 LUTECIA

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, יהיה מעניין לשמוע חוות דעת בשימוש יומיומי.

הנושא של המזגן נפתר?

אגב, אם לא הייתי כ"כ אנטי היבואן (אחרי הפיאסקו של הפיורטק, הצהרות הפייק ניוס וכו') הייתי שוקל לקנות אותה לאשתי במקום ה-ASX.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, IsraCar כתב:

מה יהיה עם וו-הגרירה למתקן האופניים והספל אלומניום הממותג? (שלא לדבר על הנאנו ציפוי)

רק בגלל שני אלה הייתי נרתע מקניית רכב חדש. (;

תתחדש, יש לך אומץ  🐓

וו גרירה אצטרך חדש כי השילדה אחרת.

ציפוי נאנו אוותר, ואעשה בעצמי אוטם צבע.

שכחתי מהספל, יוזמן עכשיו חדש עם לוגו סיטרואן.😀

לפני 44 דקות, ay115 כתב:

תתחדש, יהיה מעניין לשמוע חוות דעת בשימוש יומיומי.

הנושא של המזגן נפתר?

אגב, אם לא הייתי כ"כ אנטי היבואן (אחרי הפיאסקו של הפיורטק, הצהרות הפייק ניוס וכו') הייתי שוקל לקנות אותה לאשתי במקום ה-ASX.

קשה היה לבחון לעומק, ההיברידי לא נכנס לפעולה ובעמידה המנוע לא נכבה לכן המזגן עבד מצוין.

אולי בגלל לשמור על קירור כי כיוונתי בכוונה על עוצמה נמוכה. בקיץ אפשר יהיה לדעת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש ולא קראתי הכל, 

אבל יש פה משהו קלאסי שקורה הרבה פעמים ואני לא מצליח להבין אותו. 

אתה שילמת על הקליאו מחיר יחסית גבוה, בסדר. 

אבל אתה יודע שזה רכב לא סחיר במיוחד.

ואז אתה בא ומספר לנו על מחירון ומחירון משוקלל

88, 83 ומפרסם במחירים האלה, שמראש זה לא הגיוני.

מפה לשם מוכר לטרייד ב-65. 

עכשיו אין פה השלב ביניים של ההבנה שאולי, רק אולי - רכב לא סחיר = קונים בזול ומוכרים בזול. 

נגיד אולי מראש לפרסם את הקליאו באיזור ה-78-80. ולרדת ל-75 למי שרציני.

לא. 

נפרסם במחירון (משוקלל?!) ואז נתלונן שאין קונים וניתן חצי חינם לטרייד.

וברור לי שבשבילך זה כבר לא רלוונטי, אבל אם יש פה מישהו  אחר שקורא וירצה למכור את הרכב הלא סחיר שלו - בחייאת - אל תבקשו מחירון או מחירון משוקלל, תתחילו ממחיר ריאלי.

• רעיון טוב! 2
פורסם

בתור קונה אני רוצה למכור בכמה שיותר, יצליח הרווחתי, לא יצליח אז לא יצליח.

אין סיבה מראש לפרסם במחיר נמוך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בגדול זה נכון. אבל יש מחיר הפסד ל"לא יצליח" הזה והוא, במקרה הזה, בכלל לא נמוך. זו לדעתי כוונת הביקורת. אבל אם זה בסדר מבחינתך. אז אני לא רואה איפה הבעיה.

אני מכרתי אטקה שמורה. כאשר בסוכנות הציעו לי עליה בטרייד 72k, שזה היה המחירון שלה. לפני בדיקה. שבטוח היו מורידים עוד. המחיר המשוקלל שלה היה טיפה פחות מ81 בסוף מכרתי ב82. לקונה הראשון שהתקשר. מה זה אומר...לא ברור. שילוב של מזל וכנראה שוק מעט יותר ער לדגם.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

בשביל העניין השארתי את המודעה ביד 2 על 75 אלף. מעניין באיזה מחיר אקבל טלפון ראשון.

פורסם
לפני 51 דקות, samg כתב:

בסוכנות הציעו לי עליה בטרייד 72k, שזה היה המחירון שלה. לפני בדיקה.

כאשר זו ההצעה, זו אינדיקציה טובה לזה שיש להם ככל הנראה מועמדים בתור, ברשימת המתנה.

כשביצעתי טרייד למכוניות שלי ההן ״עפו״ באותו היום . איך אני יודע? פגשתי את הקונים ביום בו הבאתי את הרכב לאוטודיל. הרכב הראשון (לאון copa+ 160) נמסר לקונה המאושר בעודי ממתין למונית שתיקח אותי לסוכנות לקבלת הרכב החדש שלי. הרכב השני שנמכר לטרייד אין, הקונה הגיע ושאל אותי איך הרכב 😉, את הרכב האחרון של אשתי אפילו לא עלה לאתר של טריידמוביל ולפי משומשת עף תוך ימים (מופיע סוחר, פחות מחודש, כשבדקתי כעבור שבוע מהמסירה) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

עף. השאלה באיזה מחיר. גם שלי עף. רק במחיר שאני רציתי ולא בזה שהטרייד הציע.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

קיבלתי מחירון יבש, ללא הפחתות. המכוניות עלו לכביש בשליש הראשון של שנות הדגם. כלאמר ללא שקלול של 3-4 חודשים. 

זה פחות או יותר מה שהייתי מקבל (ניסיתי בערך כ 10 ימים למכור ללא הצלחה,כלאמר לא המחיר שציפיתי) .

אני מניח שהיה בזה הרבה מזל, מצד שני דגמים מבוקשים (רמת גימור גבוהה, יד פרטית, קילומטרז׳ נמוך )

אני מניח ש טרייד אין ״לא אוהב״ רנו או מכוניות לא סחירות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מספיק לראות תגובות של אנשים בפייסבוק כאשר מוזכר רכב צרפתי. שזה לא בדיוק רכב סחיר.

פורסם
לפני 9 דקות, zaf כתב:

קיבלתי מחירון יבש, ללא הפחתות. המכוניות עלו לכביש בשליש הראשון של שנות הדגם. כלאמר ללא שקלול של 3-4 חודשים. 

זה פחות או יותר מה שהייתי מקבל (ניסיתי בערך כ 10 ימים למכור ללא הצלחה,כלאמר לא המחיר שציפיתי) .

אני מניח שהיה בזה הרבה מזל, מצד שני דגמים מבוקשים (רמת גימור גבוהה, יד פרטית, קילומטרז׳ נמוך )

אני מניח ש טרייד אין ״לא אוהב״ רנו או מכוניות לא סחירות. 

טרייד אין זו לא מציעה בשום מקרה. הם לא עושים עסקאות לשם שמיים הרי. זה נוח בקטע שמוריד ממך התעסקות עם מכירה ומשאיר את הרכב אצלך עד קבלת הרכב החדש. לכל זה, כאמור, יש מחיר לא מועט.

פורסם

שוב, הטרייד אין לא מפסיד ופועל כמו כל סוחר בשוק המשומשות (ההגונים שביניהם) . אבל גם אצלם ניתן להשיג עסקאות במחיר סביר ולא במחירי שחיטה. שוב, רכבים עם ביקוש ער ורמת גימור גבוהה. למי שחושב שיקבל רכב ברמת פרימיום במחיר של אורבן מליסינג, זה לא יהיה המקום הנכון לבצע בו עסקה. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yulianx כתב:

מספיק לראות תגובות של אנשים בפייסבוק כאשר מוזכר רכב צרפתי. שזה לא בדיוק רכב סחיר.

עמודים למכירת רכבים בפייסבוק - בעיקר כאלו כלליים ולא של קבוצות יעודיות לדגם מסוים בד"כ מלאים בכל מיני טרולים ולא באמת הייתי מתייחס יותר מדיי לנכתב שם 

ובכלליות יש לי גם מה לומר על רמת השיח בפייסבוק אבל עזוב.

לפני 3 שעות, yulianx כתב:

בתור קונה אני רוצה למכור בכמה שיותר, יצליח הרווחתי, לא יצליח אז לא יצליח.

אין סיבה מראש לפרסם במחיר נמוך.

בתור מוכר אתה מתכוון. 

ושוב, אנחנו מדברים פה על רצוי ומצוי. 

אני רוצה שיקנו ממני את הרכב ביותר ממה ששילמתי עליו.

בפועל - יש שוק.

אגב, לגבי זה שהשארת את הרכב ביד 2 ב-75. זה נחמד.

מה שיותר מעניין זה אם מחר אני אתקשר ללבינסקי טרייד לגבי הקליאו. האם ישחררו לי אותה ב-66K? 

כנראה שלא. גם ב-70 אני לא חושב שאקבל אותה

לפני כשעה, samg כתב:

טרייד אין זו לא מציעה בשום מקרה. הם לא עושים עסקאות לשם שמיים הרי. זה נוח בקטע שמוריד ממך התעסקות עם מכירה ומשאיר את הרכב אצלך עד קבלת הרכב החדש. לכל זה, כאמור, יש מחיר לא מועט.

לטרייד יש רכבים שהוא מפסיד עליהם כסף, 

לפעמים זה הפסד בכוונה תחילה מידיעה שמקור הרווח הוא מכירת הרכב החדש ואז היבואן מסבסד חלק מהטרייד.

לפעמים זה פשוט רכב שהם נתקעים איתו או שצצה איזו תקלה שעולה להם לא מעט כסף ומוחקת כל רווח פוטנציאלי פלוס פלוס. או סתם רכב ששוכב במגרש וכבר ירידת הערך עושה את שלה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

יש טרולים אבל יש גם מגיבים אמיתים שתואמים את המציאות לגבי דעות על רכב צרפתי.

אכן בתור מוכר. מאוד סקרן לגבי המחיר שיבקשו עליה בטרייד מוביל כי הטרייד היה שלהם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...