Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו 2022 LUTECIA

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, guy.a כתב:

תתחדש ותהנה, מה גרם לך לבחור ב c3 ולא  בצ'רי? 

מספר דברים:

1- עלות ביטוח יקרה יותר באזור ה אלפיים שקל.

2- עלות טיפולים גבוה, למשל טיפול ראשון לרכב חשמלי 750, טיפול שני בערך 1500 שקל שזה יקר לרכב חשמלי. אבא שלי עשה טיפול קטן לmg5 בעלות 400 שקל, וזאת גם תלונה שפגשתי בקבוצת צרי. בסיטרואן 3 טיפולים בחינם.

3- שזה העיקרי נוחות הנסיעה בסיטרואן טובה בפער.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 35 דקות, שחר 1 כתב:

קנית ב91 ומכרת ב65 אחרי חצי שנה. 

אם זה לא הזוי אז אני לא יודע מה כן. 

לא הייתי קורא לזה הזוי. מה שכן זה המחיר לפזיזות או להתלהבות יתר , לטעמי.

מצד אחד, כספית יש כאן הפסד ממשי שאיך שלא בוחנים אותו, הגיון אין במהלך. אילו היו ליוליאן מקורות מימון, אני מניח שהיה רוכש את החדש ומוכר בניחותא את הקליאו.

אני הייתי שוקל הלוואת גישור שבוודאות הריבית שהייתה משולמת עליה הייתה פחותה מאותם 25 אלף שקל ההפרש בין המחיר שבו נקנתה הרנו לבין המחיר בו נמכרה. 

גם אם נדמה לך שבחנת את כל האפשרויות ובחרת נכון, תמיד יהיה ספק אם ההחלטה היתה נכונה.

בוא ניקח את נושא הספורטאז׳ שנדון כאן לאחרונה. היבואן פיזר ערפל בכל הקשור למפרטי הרכבים שהוא מתכנן להביא ואכן בסוף 2025 הכריז על הדגם האמריקאי הארוך שבהשוואה לדגם למשל 2022 היה במפרט אבזור מופחת . פרטים לגבי הדגם הקצר (האירופאי?) לא ניתנו ודובר על השקה רק באפריל/מאי , כך לדברי נציגי המכירות. 

היום ברור שהדגם הקצר מאובזר טוב יותר , גלגלי 19 (לא 17), גלגל חלופי ופנסי ערפל, מנוע מעט חזק יותר (235) ומחיר נמוך ב 3000 שקלים מהדגם הארוך.

לכאורה מי שהזמין את הדגם הארוך ״הפסיד״ . מצד שני, כמה עוד תמתין באי וודאות למשהו שנדלקת עליו ואתה רוצה לנצל ״הזדמנות״ .

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה המחיר להתלהבות, אין פה הגיון כלכלי בכלל. פשוט בתור חובב רכב שרואה פתאום רכב שהוא נדלק עליו. העסק גמור וההגיון לא עובד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם ההתאהבות שלך אני לא מתווכח, תתחדש ותהנה מהצרפתיה הסיטרואנית.

רק לא הצלחתי להבין למה לא לחכות ולמכור את הרנו בנחת, ואז להזמין את הסיטרואן בנחת, ומקסימום להסתדר כמה ימים?

לא ריאלי לחשוב שרנו יד 2 תימכר בשעתיים כמו יאריס. צריך לחכות לקונה הנכון.

• רעיון טוב! 2
פורסם

כי רציתי עכשיו ולא לחכות עד אפריל למשלוח הבא של צבע שאני רוצה.

פורסם
לפני 7 דקות, פריג'י כתב:

רק לא הצלחתי להבין למה לא לחכות ולמכור את הרנו בנחת, ואז להזמין את הסיטרואן בנחת, ומקסימום להסתדר כמה ימים?

השוק של רנו בערך לא קיים, כמו השוק של הסי 3 הקודמת. כנס ליד 2 ותיראה בכמה מתמחרים את הרכבים הללו. 

הוא לא היה מצליח למכור ב-83 וגם לא קרוב לזה. אני חושב שב--73-70 - אולי. אז לקבל 65 בטרייד זה לא להיט, אבל לא נוראי בטירוף. 

פורסם

נקודת המוצא של חלק מהמגיבים לא נכונה, הפער בין מחיר המכירה לקניה הוא גבוה מהסיבה שהרכב נרכש בסכום גבוה משמעותית מהשוק- נרכש מטרייד אין של יבואן בכמעט 10 מעל מחיר שוק ונמכר לטרייד אין במחיר נמוך מהשוק שוב כי זה טרייד אין.

לקבל 65 על קליאו מנוע 1.0 שנת 22 לא מפיל אותי מהרגליים. סקודה קאמיק שפי כמה יותר מבוקשת ומוצלחת נמכרת סביב 75-80 אז מי ישלם ללובינסקי מעל 70 לקליאו?

אגב, במקרה הערב הייתי בלובינסקי בשורק, הלכתי לראות מותג אחר אבל על הדרך הסתכלתי על הc3 והc5 אירקרוס החדשות, ממש תהיתי מי קונה את הרכבים האלה, לא התחברתי לא לעיצוב הפנים ולא לחיצוני.. רק מראה שלכל סיר יש מכסה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני מאוד אהבתי את ה c5 במיוחד את החלק האחורי וסלון בסגנון ביתי בגלל הריפודי בד על הדשבורד.

פורסם

ישבתי בc5 הדשבורד נראה לי גבוה מדיי, השמשה הקדמית קטנה מדיי, המתגים על ההגה גדולים בלי פרפורציה, הפלסטיקה בקונסולה המרכזית זולה ממש והפנסים האחוריים במילים עדינות לא לטעמי, מהצד השני של הקיר יש את ה3008 שנראית וואו, אהבתי ממש אבל גם לא בשבילה הגעתי לסוכנות, הצצתי והמשכתי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

יוליאן, תודה על השיתוף והכי חשוב שתהנה.

מי שאינו סוחר בדמו, ההחלטה הכלכלית-לוגית הנכונה ביותר על פי רוב מצידו - היא להחזיק כמה שיותר זמן את הרכב. וההיפך.

אהבה היא מחלה שמשבשת את ההגיון.

פורסם
לפני 10 שעות, daniel204 כתב:

ישבתי בc5 הדשבורד נראה לי גבוה מדיי, השמשה הקדמית קטנה מדיי, המתגים על ההגה גדולים בלי פרפורציה, הפלסטיקה בקונסולה המרכזית זולה ממש והפנסים האחוריים במילים עדינות לא לטעמי, מהצד השני של הקיר יש את ה3008 שנראית וואו, אהבתי ממש אבל גם לא בשבילה הגעתי לסוכנות, הצצתי והמשכתי.

מענין הענין הזה של הדשבורד הגבוה והחלון הקדמי הצר בנובע, שמאוד מאפיין את הסיטרואנים של העת האחרונה, גם בקקטוס, אוטו נהדר מבחינות אחרות, מאוד הפריע. וכל כך שונה וקוטבי מהסיטרואנים מהדורות הקודמים שהלכו בכיוון ההפוך לגמרי של חלונות ענק, גם מלפנים. די לשבת בפיקאסו למשל בכדי להבין, אבל אפיין גם דגמים אחרים.

פורסם
לפני 12 שעות, daniel204 כתב:

נקודת המוצא של חלק מהמגיבים לא נכונה, הפער בין מחיר המכירה לקניה הוא גבוה מהסיבה שהרכב נרכש בסכום גבוה משמעותית מהשוק- נרכש מטרייד אין של יבואן בכמעט 10 מעל מחיר שוק ונמכר לטרייד אין במחיר נמוך מהשוק שוב כי זה טרייד אין.

לקבל 65 על קליאו מנוע 1.0 שנת 22 לא מפיל אותי מהרגליים. סקודה קאמיק שפי כמה יותר מבוקשת ומוצלחת נמכרת סביב 75-80 אז מי ישלם ללובינסקי מעל 70 לקליאו?

אגב, במקרה הערב הייתי בלובינסקי בשורק, הלכתי לראות מותג אחר אבל על הדרך הסתכלתי על הc3 והc5 אירקרוס החדשות, ממש תהיתי מי קונה את הרכבים האלה, לא התחברתי לא לעיצוב הפנים ולא לחיצוני.. רק מראה שלכל סיר יש מכסה.

הטרייד יקנה בדרך כלל ב7-10 מתחת למחיר השוק ובמקרה של רכב שמור מאוד ינסה למכור קרוב למחירון גם אם זה יעלה לו בחודש חודשיים שהרכ במגרש.

שכן מכר עכשיו לטרייד ג'ילי בת שנתיים (יד ראשונה עם 78K ק"מ שמורה להפליא) ב80K ירידת ערך של 86K ש"ח בשנתיים על רכב "משפחתי",

ששאלתי אותו למה לא ניסית למכור בפרטי הוא אמר הסתכלת ביד 2? יש שם מאות ג'ילי למכירה אני סתם מתייבש.

כשאני שוקל לקנות עכשיו יד שניה חשמלית אנשים דורשים מחירים גבוהים הרכבים (חלקם הגדול) עומדים זמן רב בלוח, ואיך אמר לי אחד יבוא מישהו וישלם לי אמכור לא ישלמו את המחיר שלי שישאר אצלי - שאלתי אותו אבל כתבת שאתה מוכר בגלל קלת רכב מהעבודה מה תחזיק 2? - הבחור ניתק לי...

לדעתי יוליאן עבד בהיגיון - להחזיק עוד רכב עם ביטוח אפילו לחודשיים (ויש ירידת מחירון בזמן הזה), עם הלוואות גישור וכו' וואלה לא שווה את הבאלגן מה שכן עד קבלת הרכב אני הייתי מנסה למכור אפילו ישר ב75K (מפרסם ב75).

פורסם
לפני 2 דקות, llaavvii כתב:

לדעתי יוליאן עבד בהיגיון

בלשון מעודנת, מסקנה רחוקה מאוד מהמציאות.

מעבר להתלהבות הרגעית שהוא חווה כרגע - אין שום אילוץ לקנות את הרכב החדש לפני שהוא מוכר את הישן.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מה יהיה עם וו-הגרירה למתקן האופניים והספל אלומניום הממותג? (שלא לדבר על הנאנו ציפוי)

רק בגלל שני אלה הייתי נרתע מקניית רכב חדש. (;

תתחדש, יש לך אומץ  🐓

• מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...