Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחח 😁
אני לא מצטער על הכיוון שהלכתי בו בחיים , אבל האהבה האמיתית שלי היא רכבים ולייתר דיוק - מנועים - לפעמים עוברות לי מחשבות שחבל שלא הלכתי ללמוד הנדסת מכנות + חומרים .
בתוכניות לטווח הבינוני , חד משמעית יושב אצלי שאני חייב ללכת לעשות כמה קורסים בעניין , פשוט ללכת להרצאות בטכניון להתיישב ולהקשיב - בשביל הנשמה - לא בצורה פורמאלית .

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 272
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 17 שעות, Emanuel5 כתב:

אני לא מצטער על הכיוון שהלכתי בו בחיים 

חס וחלילה אם אפילו נשמע ולו לרגע שזילזלתי או אמרתי משהו בסגנון, להיפך. זה הגיע מכיוון של מחמאה, פיתוח (R&D) זה החלום שלי. אני מבין מה זה דורש מהבן אדם. ומי שאשכרה עובד בזה, ועוד כמו שציינת בתחום שיש בו ממש בודדים, זה כבר משהו מיוחד- ובתחום המיחשוב מצריך למידה קבועה, כי הטכנולוגיה קופצת דורות "בהפתעה",  ואתה עוד מעיז להגיד שקשה לך להבין משהו בחיבור צינורות זה לזה?! :rofl:בחייך :lol:

לא צחקתי לגבי R&D. זה ממש החלום שלי. בהתחלה, בצעירותי, רציתי רובוטיקה (מושפע מהרובוטריקים). כשגדלתי קצת ולמדתי בתיכון כימיה, רציתי כימיה. כשגדלתי עוד יותר וסיימתי צבא, רציתי כבר מכונות (לא בדיוק רובוטיקה אבל גם לא רחוק מזה). החלום המקורי, היה משהו בסגנון של אחד מהיוצרים באולפני פעלולים לסרטים. אלו שמייצרים את הבובות האנימטרוניות. זה היה קסם בעיניי. אבל אז נכנס CGI והחלום התפגר. 

אז מקום שני- פיתוח. מחקר. לקדם תחום. ללמוד כל הזמן. לחשוב מחוץ לקופסא, להפעיל את המוחיטו. הרבה עניין, המון אתגר. קוסם לי וחצי (אפילו 3/4). 

אבל לחיים יש דרך לסובב אותך לכיוונים אחרים מאלו שאתה רוצה. 

אז במקום לחקור מוצרים בהקשר של פיתוח, אני חוקר מוצרים בהקשר של אירועי מלאי כאיש רכש (שהגיע לשם מלהיות מחסנאי).

לחשוב מחוץ לקופסא זה משהו שבא לי בטבעיות. אספר במאמר סגור, שאילו היתה לי אפשרות פיננסית, הייתי היום יושב על כ-10 פטנטים, 7 מתוכם הם של מוצרים שעוד מישהו חשב עליהם ואשכרה הגיחו לאוויר העולם; מתוך אותם 7, שניים היו נפילות. 

אני דוגר כרגע על איזה שהוא חידוש (דבר קשה מאד בפני עצמו) בתחום הסכינים, יש לי פתרון מעניין לבעייה ספציפית שמהווה INOVATION בתחום שבו זה נדיר ביותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...