Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה הרעשים שאתה שומע מגיעים מהתיבה הרציפה הצווחנית שכנראה ברכב תקציב לא מבודדת בצורה אידיאלית.

תמצא דומה לעשות עליה סיבוב, כנראה ככה זה הרכב ואין מה לעשות.

בידוד אקוסטי מקצועי ישפר אבל מתרכז ברובו בדלתות וחלקי פח שמעבירים ויברציות.

נסה לשבת בצד שמישהו אחר נוהג ותחפש לבודד את מקור הרעש.

פורסם
לפני 3 שעות, lior2321 כתב:

כנראה הרעשים שאתה שומע מגיעים מהתיבה הרציפה הצווחנית שכנראה ברכב תקציב לא מבודדת בצורה אידיאלית.

תמצא דומה לעשות עליה סיבוב, כנראה ככה זה הרכב ואין מה לעשות.

בידוד אקוסטי מקצועי ישפר אבל מתרכז ברובו בדלתות וחלקי פח שמעבירים ויברציות.

נסה לשבת בצד שמישהו אחר נוהג ותחפש לבודד את מקור הרעש.

אלה לא רעשים של התיבה. ציינתי מקודם שגם בירידות קלות (בהן המנוע על סל״ד נמוך וגם אין בלימת מנוע) - יש רעשי דרך ערים. זה גם משתנה מאוד בין סוגי אספלט.

אני מתחיל לחשוב שאולי באמת מדובר בדגם הספציפי הזה של הצמיג - כפי ש @TZR84 ציין. כלומר, כנראה שלכתחילה זה לא רכב מאוד שקט, ואז ברגע ששמים עליו צמיגים לא שקטים במיוחד, אז זה נוכח מאוד.

יש איזה המלצה לצמיגים ממש שקטים?

אני יודע שבחלק מהצמיגים של קונטיננטל יש שכבת קצף אקוסטי להפחתת רעשים, אבל לא ברור לי אם זה קיים בארץ.

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם

למה אתה לא נוסע למוסך המרכזי ונותן לאחד העובדים לעשות סיבוב? הם יכוונו אותך הכי מדויק

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אפשרות אחרת שפותרת בעיה של רעשים ברכב - תתקין מערכת ותשמע מוזיקה!

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 29.6.2025 בשעה 20:59, amosbmw כתב:

אפשרות אחרת שפותרת בעיה של רעשים ברכב - תתקין מערכת ותשמע מוזיקה!

מוזיקה לא מורידה את הרעשים, היא רק עושה לך כאב ראש אחרי הנסיעה כי הרעש מתעצם

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הנ"ל מאפיין של הקורולה לדגמיה השונים, הרכב פשוט רועש , לצערי הרב הייתה לי קורולה חלופית וזו הייתה  חויה קולנית בהחלט וגם לא נוחה במיוחד.

גם בראב 4 הבידוד לא מוצלח במיוחד.

פורסם

במו שכבר כתבתי מקודם -

אני באמת ובתמים חושב שטויטה מנהלת רשימה של הבדלים בין טויוטה לבין לקסוס. היא לא תגרום לכך שיהיו טויוטות ברמה שקרובה מאוד ללקסוס, במחיר של טויטה, כי זה יגרום לירידה במכירות של לקסוס אם טויוטה תיתן תחושת פרימיום דומה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היי

התופעה מוכרת - חפש בגוגל toyota corolla cross road noises

דבר שני, היום במקרה יצא לי לראשונה לנסוע ברכב לצד הנהג בנסיעה של 20 דקות - הרגשתי שהבידוד רעשים בשיוט ובמיוחד בהאצה לוקה בחסר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...