Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורום מכירה

EliC25

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא תקלה טכנית אלא יותר בקשה מצוות המנהלים.

אחד הדברים שהיו נהדרים בפורום המכירה כאן הוא שיש מספיק פרטים, ביניהם מחיר.

לאחרונה המשתמשים שמפרסמים את המודעות לא מקפידים על כך ואשמח שתהיה הקפדה מטעם המנהלים.

תודה 

• אהבתי 4
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ

אני מסמן בdislike כבר תקופה כל שרשור בלי מחיר, להקל על המנהלים. רק צריך שאחד יבקר שם אחת לכמה ימים כדי לעשות סדר. 

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • רעיון טוב! 2
פורסם

מצרף כאן לינק לחוקי הפורום, בכל זאת עברו 20 שנה אז אולי לא כולם זוכרים.

החלק הרלוונטי:

ציטוט

החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר,

גם מבלי שזה כתוב, זו התנהגות הולמת בפורום של חובבי רכב בו אנחנו נהנים מתקשורת ברמה גבוהה מן המקובל בשאר הפלטפורמות. אחרת אין לנו מה לעשות כאן ונישאר בגבולות הפייסבוק.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, EliC25 כתב:

אני מסמן בdislike כבר תקופה כל שרשור בלי מחיר, להקל על המנהלים.

אני בכלל לא מבין למה יש אפשרות לתגובות כאלו (כולן) בפורומי מכירה/קניה. זה הרי לא מקדם את המודעה לשום מקום ומשום בחינה. 

ונראה לי שלצורך שאתה מבקש עדיף ל"דווח למנהל" מאשר לייק/דיסלייק. מנהל לא יעבור על כל אחת ואחת מההודעות כדי לחפש דיסלייקים או לפרשן תגובות אחרות. 

אולי תרצה ויסכימו לקבל אותך כמנהל לעשות שם סדר 😉 

@Buki @פבל

פורסם

דיווח למנהל לא עבד

פתיחת השרשור הזה לא עבדה

אולי לנגן למוכרים עצמם על העצבים זה דווקא כן עובד, בנתיים מאחד אני מקבל הודעות נאצה בפרטי, והאחר דווקא כתב מחיר. ואז הורדתי את הדיסלייק.

הנה, יש תועלת!

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בוקר טוב,

הדיווח למנהלים עובד ואנחנו גם קוראים בפורום הזה. 

בכללי הפורום מופיע "בבקשה פרסמו מחיר" במודעות מכירה.

זו בקשה ולא דרישה. 

כמובן עדיף תמיד לפרסם מודעות עם מחיר, אבל מי שמחליט לפרסם בלי מחיר - זו בעיה שלו. החלטנו אחרי כמה דיונים ארוכים  ומתישים שאנחנו לא הולכים בכוח להכריח אנשים לפרסם עם מחיר ולמחוק מודעות שפורסמו בלי. 

בהחלט מודעה ללא מחיר נראית לא טוב אבל כאמור זו בעיה של המוכר.

• אהבתי 1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הדרך האידיאלית היתה אם היה אפשר להגדיר שדות חובה בפתיחת שרשור, ובתת-פורום מסוים.

לא יודע אם דבר כזה קיים ב-Invision או עד כמה קל להוסיף.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

בכללי לא מצליח להבין את הראש של מי שלא מפרסם מחיר.

כיף לך ש99% ממי שמתקשר אליך זה רק כדי לוודא האם בכלל רלוונטי המחיר?

מזכיר לי שחיפשתי רכב.

היה אחלה רכב בלי מחיר.

התקשרתי. נתן לי הרצאה חצי שעה כמה הרכב טוב ואז שאלתי כמה המחיר. נקף במחיר שלא מתאים לי. אמרתי "תודה. לא רלוונטי " וזהו.

יכל לחסוך לי ולו את הזמן הזה.

.

פורסם
לפני 8 שעות, elera כתב:

הדרך האידיאלית היתה אם היה אפשר להגדיר שדות חובה בפתיחת שרשור, ובתת-פורום מסוים.

לא יודע אם דבר כזה קיים ב-Invision או עד כמה קל להוסיף.

דיברנו על זה כבר לפני הרבה שנים בעיקר בהקשר של פורום טכני. הרעיון היה לייצר כותרת מובנית שחייבת  לכלול לדוגמא 5 שדות:

יצרן הרכב. דגם הרכב. שנית ייצור. סוג או נפח מנוע. תאור הבעיה או השאלה בקצרה. 

עד שלא מלאת את כולם, לא יכול לעבור לכתיבת הפוסט ולפרסום.

זה היה פותר הרבה בעיות אבל זה נשאר בגדר הרעיון, אין אפשות כזאת במערכת הפורומים הזו.

פורסם
בתאריך 3.9.2025 בשעה 06:36, Buki כתב:

החלטנו אחרי כמה דיונים ארוכים  ומתישים שאנחנו לא הולכים בכוח להכריח אנשים לפרסם עם מחיר ולמחוק מודעות שפורסמו בלי. 

לא יודע מתי היה הדיון האחרון בנושא (ובאיזה הרכב) אבל שקלתם להגביל מודעות ללא מחיר כך שהן תימחקנה לאחר פרק זמן קצוב, למשל שבוע? או לשים טיים-אאוט, כך שמודעה ללא מחיר תתפרסם רק אחרי 48 שעות ולא באופן מיידי? 

לא חייבים אכיפה נוקשה בנושא הזה, אבל אני מניח שיש דרכים לגרום למפרסמים האלו להבין שהם לא עומדים בנורמות המצופות מחבר פורום. 

בתאריך 3.9.2025 בשעה 06:36, Buki כתב:

אנחנו גם קוראים בפורום הזה

יצא לכם להביט לאחרונה בשרשור שינוי השמות? נראה שהמענה לבקשות שם הפסיק בסביבות יוני 2023.

אם זה לא מתאפשר יותר טכנית או שסתם הוחלט לא להקדיש לזה תשומת לב, לפחות תנעלו את השרשור כדי לא להטעות את המשתמשים. 

פורסם
לפני 12 שעות, Derish כתב:

יצא לכם להביט לאחרונה בשרשור שינוי השמות? נראה שהמענה לבקשות שם הפסיק בסביבות יוני 2023.

אם זה לא מתאפשר יותר טכנית או שסתם הוחלט לא להקדיש לזה תשומת לב, לפחות תנעלו את השרשור כדי לא להטעות את המשתמשים. 

תודה על התזכורת, באמת היה צריך לבצע את זה מזמן.

טופל.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...