Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללת התנעת חירום

jw

פוסטים מומלצים

הניסיון שלי כולל את NOCO GB40. בפעמיים שיצא לי, הצלחתי להניע רכבים של אחרים בלי שום בעיה. 

היום יש כבר דגמים יותר מתקדמים, ואולי אפשר גם לרכוש באונליין בחו"ל, דגמים אחרים.. לא פחות טובים. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות מקרה אישי שהרכב שלי לא הניע, ביררתי לגבי נוקו GB40 ויש מחיר טוב ב KSP (אין לי אחוזים או משהו 😊), מוכרים אותו שם בסביבות ה 500 ש"ח, שווה לבדוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, jw כתב:

תודה לחברים

אעשה שיעורי בית ואחליט. ממילא החלפתי היום מצבר אז נראה לי שיש לי קצת זמן.

על נוחות משלמים. איזה נוחות? הנוחות הזאת שפתאום אתה מגלה שהלך המצבר ובמקום לבקש טובה ממישהו או במקרה הרע לחכות לחילוץ פשוט שולפים את הבוסטר מחברים ומתניעים. הרבה מאוד אנשים שאני מכיר נרתעים מהרעיון של להחזיק בוסטר. בשביל מה? אפשר להחליף פשוט מצבר לא? האירוניה היא שדווקא אני מוצא את עצמי עוזר לאנשים שלא רצו לקנות בוסטר כי זה יקר או כי זה נראה להם פשוט מיותר. התחלתי עם כל הנוקואים. בהתחלה היה לי את הGB40, נתתי אותו מתנה לאחי. אחר כך קניתי את ה GB150 אבל הוא היה לי גדול מדיי אז מכרתי לחבר במחיר הגיוני. עברתי ל GB70 שנמצא אצלי כמה שנים והוא מהמם. אבל יום אחד נפל עליי שיגעון גדלות. אז קניתי את ה GBX155 המפלצתי. מאז אני מחלץ הרבה מאוד אנשים שנתקעו. 

אירוניה, אנשים לא רוצים בוסטר אבל בסופו של דבר אני מחלץ אותם. קרה לי כמה פעמים בעבודה עם אנשים.

• מצחיק 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוסטר התנעה זה אחד מהדברים שישבו אצלי ברשימת ה"וואי נכון, אני צריך לקנות כזה", ובגלל שאני עצלן, זה לא קרה, עד שגיסי נתן לי את שלו

בשבת שעברה, בדרך מהאוטו למסעדה, נתקלתי במישהו שמנסה להניע ולא מצליח. קפצתי לאוטו, לקחתי את הבוסטר והנענו לו את האוטו. 
שנינו התלהבנו כל כך, ברמה שהוא צילם את הדגם כדי לקנות, ואני הזמנתי עוד אחד, לאוטו השני, והיום אני אוסף אותו מהדואר. 

במחירים המצחיקים של המוצרים האלה, ביחס לתמורה שהם נותנים- רוץ לקנות , אתמול.  

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, שביט כתב:

בוסטר התנעה זה אחד מהדברים שישבו אצלי ברשימת ה"וואי נכון, אני צריך לקנות כזה", ובגלל שאני עצלן, זה לא קרה, עד שגיסי נתן לי את שלו

בשבת שעברה, בדרך מהאוטו למסעדה, נתקלתי במישהו שמנסה להניע ולא מצליח. קפצתי לאוטו, לקחתי את הבוסטר והנענו לו את האוטו. 
שנינו התלהבנו כל כך, ברמה שהוא צילם את הדגם כדי לקנות, ואני הזמנתי עוד אחד, לאוטו השני, והיום אני אוסף אותו מהדואר. 

במחירים המצחיקים של המוצרים האלה, ביחס לתמורה שהם נותנים- רוץ לקנות , אתמול.  

אני מאוד שמח שקנית לך אחד. אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד. אין לי שום קשר כזה או אחר לחברת נוקו מלבד העובדה הפשוטה שאני לקוח שלהם. קניתי כמה בוסטרים שלהם. מיכוון שאני מעריך מאוד איכות ונאמנות אני קונה את המוצרים שלהם מדי פעם. איך הכל התחיל? קניתי איזה בוסטר מאוטודיפו שהבטיח שהוא יניע מנועים גדולים. נסעתי עם קבוצה על הארלים לטיול. באיזור טבריה מישהו נתקע עם מצבר חלש. מישהו שלף את הבוסטר שלו איזה סיני ואני את שלי. למרות שני בוסטרים טעונים שאמורים להתניע מכונית האופנוע לא הניע. אמרתי לעצמי שם ואז שאני צריך למצוא משהו איכותי שמה זה יקרה לי כזה דבר. ואז הגעתי לנוקו. לא יודע איך ולמה, ייתכן בגלל שמנועים של הארלי הם בעלי יחס דחיסה גבוה עם שתי בוכנות כבדות. אף בוסטר חוק מהנוקו לא הצליח להניע בינתיים הארלים. זאת הסיבה שקניתי את ה GBX155 שלהם. מפלצת שמניע כל דבר. שוב פעם, למען הסר כל ספק אין לי שום קשר וצורה באף דרך לנוקו מלבד העובדה שרכשתי בוסטר שלהם. 

• אהבתי 2

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לכל מה שכתב @Cerebral Cortex ואוסיף, שבאופן משעשע, אף על פי שקניתי את הבסוטר לשימוש עצמי - אחרי 8 חודשים - השתמשתי בו רק על אנשים אחרים ולא על עצמי :-). יש בזה משהו מספק.

• אהבתי 2

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנצל את השרשור לברר, אם בקושי ייצא לי להישתמש בNOKO GB40 הבוסטר לא יפרוק מהר ואחוזי הצבירה שלו יירדו

והאם איחסון של הבוסטר ברכב חם (לצורך העניין רכב שחור שחונה בשמש...) יזיק לבוסטר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הנתונים הרשמיים, הוא אמור לעבוד בטמפרטורות בין -20 עד 50 מעלות. לדעתי, שווה להשקיע בקייס הקשיח הרשמי (אני הזמנתי מאמאזון) ואז אין בעיה להשאיר בתא המטען. רכב, בייחוד בישראל, אכן יכול להגיע לטמפרטורה מאוד גבוהה (80 מעלות?), אבל בהתחשב בזה שזה בתוך קייס ובתוך תא המטען שאינו חשוף לשמש ישירה, אני בספק שזה מגיע קרוב לשם.

וגם - קנית את המוצר כדי שהוא יהיה לך זמין למקרה של תקלה ברכב, אז ברור שהוא חייב להיות ברכב. נכון שזה לא הכי בריא לסוללת יוני ליתיום, אבל איזו עוד ברירה יש?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עניין אותי אולי יש רעיונות למקום איחסון או נרתיק מבודד  כמו שהצעת, אני אברר על נרתיק מתאים 

ולעניין הצבירה תוך כמה זמן הוא נפרק מחוסר שימוש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, shlomiko כתב:

יש לי בוסטר NOCO GB40 שקניתי ב 2016 ב Ebay. 

כל הזמן הזה הוא מאחסן באוטו מתחת לכסא, יש לי שם מעין מגירת אחסון. מקום מוצל שלא חשוף לשמש בשום מצב. מאוחסן בשקית בד שהגיעה איתו בלי שום קייס. 

מוציא אותו משם רק בשביל להשתמש בו  ובשביל טעינה. 

הבוסטר תקין ועובד מצויין, זה המוצר היחידי של Noco שיש לי כך שהניסיון שלי לא מאוד נרחב. 

לגבי נפרק מחסר שימוש  - בערך חצי שנה הוא מחזיק טעינה, יותר מזה לא בדקתי.

• אהבתי 3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי כל השבח והלל לנוקו - אני בחיים לא ארכוש נוקו עוד פעם, אחרי שהחזקתי תקופה ארוכה נוקו 70 שהוחלף בנוקו 70 חדש.

המכשירים התקלקלו מהר אחרי תום תקופת האחריות, ועד היום זרוק לי במחסן נוקו 70 'חדש' שהשתמשתי בו אולי פעם יחידה, והחזיר נשמתו לבורא הבוסטרים.

לתחושתי האיכות של הנוקו ירדה משמעותית, המחיר עלה ביחס הפוך לאיכות, ואני לא מוצא סיבה לרכוש עוד פעם נוקו.

כבר בסביבות שנתיים אני עם האלקמן 65 שעושה עבודה מעולה, ואני משתמש בו לא מעט.  

בנוסף אני מחזיק בוסטר קבלים שעושה עבודה מעולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 16.4.2025 בשעה 22:25, shlomiko כתב:

מנצל את השרשור לברר, אם בקושי ייצא לי להישתמש בNOKO GB40 הבוסטר לא יפרוק מהר ואחוזי הצבירה שלו יירדו

ככה בדיוק אחד הבוסטרים הראשונים שלי, הנוקו GB40 החזיר את נשמתו לבורא. שכחתי אותו בשמש על כסא הנוסע והחום גרם לסוללה שלו להתנפח. 
מאז כל הבוסטרים שלי נמצאים בבגאז בתוך התיק נשיאה שקניתי בנפרד. לי יש בבגאז תא לאחסן את הגלגל הרזרבי. לא קרה כלום לבוסטר מעולם כל עוד הוא היה שם מוגן מהשמש. אני גם משאיר כמה חלונות טיפה פתוחים בכדי להוריד את החום בתוך הרכב בכל מקרה.

בתאריך 16.4.2025 בשעה 23:06, shlomiko כתב:

עניין אותי אולי יש רעיונות למקום איחסון או נרתיק מבודד  כמו שהצעת, אני אברר על נרתיק מתאים 

ולעניין הצבירה תוך כמה זמן הוא נפרק מחוסר שימוש

נוקו מתחייבים שהוא יחזיק מתח למשך שנה שלמה. אבל כפי שאתה יודע, כמו כל סוללה זה יותר בריא להשתמש בה מדי פעם ולהטעין מחדש. גם אם לא משתמשים בבוסטר בכדי להתניע מכוניות אפשר להטעין מדי פעם טלפונים וכדומה בכדי"לשמן" את הסוללה. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...