Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, לאחרונה עברתי תאונת דרכים עם יונדאי i20.
כרגע אני עם אוטו חלופי, גם i20, אבל משנה אחרת ורמת גימור אחרת.

באוטו הקודם שלי, הנסיעה הייתה שקטה.. לא מבחינת מנוע אלא מבחינת הכביש, הרגשתי שיש סוג של איטום לרעשים מבחוץ.

באוטו החליפי הזה אני לא מצליח לשמוע את עצמי חושב, אני מוצא עצמי מגביר את הרדיו כמעט עד הסוף כי הרעש של האוטו כשאני נוסע בכביש הוא פשוט בלתי נסבל, זה ברמות דציבל שהן לא בטוחות..

השאלה שלי היא למה זה? מה גורם לאוטו להיות רועש יותר או פחות על הכביש?

אני בהתלבטות עכשיו לגבי רכישת אוטו חדש והבנתי שזה פרמטר שהוא מאוד חשוב לי מכיוון שאני סובל מבעיות באזניים וחשוב לי שהרכב יהיה כמה שיותר שקט, האם יש פרמטר כזה?

- אגב שני הרכבים נסעו באותה דרך ואותה מהירות.

תודה 

עריכה אחרונה על ידי sagii
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בנוסף על צמיגים צריך לבדוק את גומיות האטימה בדלתות.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 שעות, sagii כתב:

כרגע אני עם אוטו חלופי

זו כנראה הסיבה, כי רבים מתוחזקים בצורה ירודה. בהצלחה למי שרוכשים רכבים כאלו. בנוסף למה שכתבו, זה יכול להיות גם בידוד פגום/חסר בתא המנוע. אם אתה רוכש רכב חדש, אני לא חושב שהנושא צריך להטריד אותך בשלב הזה (ראה שלא היו רעשים חריגים ברכב שלך). אם בכל זאת הנושא מטריד אותך, תוכל לקחת רכבים לנסיעות מבחן. אם קיבלת את הרכב החלופי במסגרת הסכם, לא נראה לי שהחברה עומדת בהסכם.

• רעיון טוב! 1
פורסם

במבחני דרך מדברים על בידוד רעשים. יש רכבים טובים  יותר ופחות בזה...

ואתה עם אוטו חלופי.

אלו לרוב רכבים שחוטים, ובדרך כלל מתוחזקים באחזקת שבר (אם בכלל). שכח ממנו, סבול אותו עד שתקבל את שלך שוב. ותשכח ממנו לנצח. 

רק בריאות.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לפני 18 שעות, tan tan כתב:

איזה צמיגים היו לך ברכב הקודם?

מה יש ברכב החילופי?

ברכב הקודם היה FALKEN חדשים והיו מעולים.
ברכב הזה אני לא בדקתי 

לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

בנוסף על צמיגים צריך לבדוק את גומיות האטימה בדלתות.

תודה אשים לזה לב.

לפני 12 שעות, mcaspi כתב:

זו כנראה הסיבה, כי רבים מתוחזקים בצורה ירודה. בהצלחה למי שרוכשים רכבים כאלו. בנוסף למה שכתבו, זה יכול להיות גם בידוד פגום/חסר בתא המנוע. אם אתה רוכש רכב חדש, אני לא חושב שהנושא צריך להטריד אותך בשלב הזה (ראה שלא היו רעשים חריגים ברכב שלך). אם בכל זאת הנושא מטריד אותך, תוכל לקחת רכבים לנסיעות מבחן. אם קיבלת את הרכב החלופי במסגרת הסכם, לא נראה לי שהחברה עומדת בהסכם.

תודה רבה על התגובות, 
הרכב שלי הקודם נרכש מאדם פרטי אז לא היה 'חדש'.
אשים לב לזה כשארכוש רכב.

עריכה אחרונה על ידי sagii
פורסם

ברכב שלך צמיגים היו נורמליים, 

ברכב חלופי הכי זולים שניתן לרכוש. 

לפני רכישת רכב חדש חובה מבחינתך לבצע נסיעת מבחן.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 שעות, vladclar כתב:

ברכב שלך צמיגים היו נורמליים, 

ברכב חלופי הכי זולים שניתן לרכוש. 

לפני רכישת רכב חדש חובה מבחינתך לבצע נסיעת מבחן.

תודה על התגובה אחי
גם הצמיגים היו ממש חדשים, החלפתי לפני חודש וחצי. (אבל האמת שגם לפני לא היה רעש)

כשאני רוכש רכב יד 2, איך הכי הגיוני לבקש ממישהו לעשות נסיעת מבחן? הוא יושב איתי באוטו באיזה חניון ענקי וריק ואנחנו נוסעים בו? כי אני רוצה להגיע למהירות גבוהה יחסית כדי לדעת איך האוטו מתפקד, ואני לא סומך על המוכר שינהג במקומי ויגיד לי איך האוטו מרגיש.

פורסם

בנוסף לאמור לעיל לפעמים הרכב עבר איזושהי תאונה בדלת או בכנף או חמור מזה ותיקון של מחמוד התורן כנראה לא מביא את הרכב למצב טוב, נכנסים רוחות ורעשים בכל מיני מרווחים וזו התוצאה.  יש מצב גם שהמנוע עצמו מרעיש יותר או אפילו מדחס או אלטרנטור וזה מורגש, אם תוכל להתמקד על הרעש אם הוא ספציפי מהמנוע או מהו אחר תוכל לכוון לפתרון. 

לפני שעתיים, sagii כתב:

כשאני רוכש רכב יד 2, איך הכי הגיוני לבקש ממישהו לעשות נסיעת מבחן? הוא יושב איתי באוטו באיזה חניון ענקי וריק ואנחנו נוסעים בו? כי אני רוצה להגיע למהירות גבוהה יחסית כדי לדעת איך האוטו מתפקד

מקובל שהקונה נוהג על הרכב, גם בכביש מהיר.  

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, ELI001 כתב:

בנוסף לאמור לעיל לפעמים הרכב עבר איזושהי תאונה בדלת או בכנף או חמור מזה ותיקון של מחמוד התורן כנראה לא מביא את הרכב למצב טוב, נכנסים רוחות ורעשים בכל מיני מרווחים וזו התוצאה.  יש מצב גם שהמנוע עצמו מרעיש יותר או אפילו מדחס או אלטרנטור וזה מורגש, אם תוכל להתמקד על הרעש אם הוא ספציפי מהמנוע או מהו אחר תוכל לכוון לפתרון. 

טוב לדעת.
הרגשתי שהרעש בא בעיקר מהכביש, זאת אומרת כנראה מהצמיגים או ממרווחים בדלתות באמת (למרות שהרכב נראה די חדש, אך משומש כיאה לרכב השכרה)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...