Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציה PalGate

Buki

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת בג'ימיני, זה לא עובד. אבל בגוגל אסיסטנט זה כן עובד. שאתה מחבר את הטלפון לאנדרואריד אוטו זה עובד. או בטלפון שלך העוזר מוגדר בתור גוגל אסיסטנט. אצלי, הטלפון מוגדר ג'מיני, אז אני פותח דרך השעון, עובד נהדר. אין גאו פנסינג. 

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלפתי מ Gemini ל Google Assistant, עדיין מבקש לפתוח את מסך הטלפון לפני פתיחת השער. 

אין ברכב Аndroid Auto. 

מה שהיה פותר את זה, זה אם הייתה אופציה בטלפון  ל Unlock with Bluetooth device של כל יצרן ולא רק של Xiaomi. 

אבל אין אז הטלפון נעול כל הזמן.

טוב נסיתי הרבה דברים, לא עובד, לא קריטי. 

תודה לכל מי שעזר!

פורסם

הערת ביניים.

לא ניסיתי את האופציה הזו, כי כשהעבירו לנו את המערכת, הטכנאי אמר שלא מומלץ להשתמש באופציה הזו, כי האפליקציה בודקת את הטווח כל הזמן, וטוחנת את סוללת הטלפון.

פורסם

נכון כשנותנים לפליקצצית PAL הרשאות גישה למיקום "כל הזמן" זה אוכל את הסוללה, בהחלט מורגש.

אבל הפעלה קולית לא דורשת הרשאת גישה  לשרותי מיקום אז אין צריכה נוספת של הסוללה.

בכל מקרה שניהם לא עובדים אצלי ללא פעולות נוספות כמו פתיחת מסך הטלפון או פתיחת האפליקציה ככה אז שזה לא משנה.

פורסם (נערך)
בתאריך 6.4.2025 בשעה 14:08, Buki כתב:

איזה קטע, זה עובד בלי שום הגדרות נוספות. 

Hey Google 

Please open my gate.

אז הוא שואל Are you sure?

Yes please open

התקנתי את "Google home".

תוכל בבקשה להסביר לי מה השלבים באפליקציה, כדי שזה יכיר את השער ואוכל לתת פקודה קולית (במגבלות שכתבת)?

כדי לזהות את הקול שלי, אני נדרש להוסיף מכשיר.

ברשימת המכשירים, לא מופיע "שער". איך מגדירים את השער?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

1. נכנס ל Google home ולוחץ למטה על Devices.

IMG_20250414_133320.thumb.jpg.b722bdf2ba7952d30cf4f74b0ebed1e9.jpg

2. במסך הבא יופיעו התקנים שכבר נוספו, לוחץ על כפתור (Add +).

IMG_20250414_134024.thumb.jpg.91247e750f4472b2d5f32a6d607b28cd.jpg

3. בוחר את האפציה Works with Google Home.

IMG_20250414_133910.thumb.jpg.b1fc9c68d11e269f9c1b5b1c572721ed.jpg

במסך הבא הוא פותח רשימה, בוחר אפליקציה PalGate.

IMG_20250414_133948.thumb.jpg.ea441c1a900b5b1d2f2d854191770488.jpg

אז הוא יבקש לבחור שער מתוך האפליקציה גם אם האפליקציה מקושרת רק לשער אחד ויוסיף את השער כהתקן ב Google Home. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

תודה על הפרוט. תודה רבה.

בשלב הזה, מה יגרום לו להקשיב לי, ולפתוח את השער?

ניסיתי את הטקסט שכתבת למעלה

Hey Google 

Please open my gate

לא עושה כלום. מעניין מה חסר לי.

Screenshot_20250414_171531_PalGate.thumb.jpg.fb312b227965bd123261da2f6a85a164.jpg

Screenshot_20250414_172137_Home.thumb.jpg.9f2670e0c5586e9b885a5d0235dd6f04.jpg

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

תבדוק שבכלל הסיוע הקולי מופעל. 

לא יודע בדיוק איך זה נקרא אם המערכת בעברית.

מגיעים לזה על ידי כניסה לאפליקציית Google, לחיצה על האייקון העגול עם השם שלך למעלה ואז Settings - Gemini - Google Assistant and Gemini functions.

IMG_20250414_173149.thumb.jpg.6b5713227bbe57bf517c0408d45eaf6a.jpg

פורסם

תודה. יש התקדמות.

אבל דרך ג'ימיני, לא ישירות מול גוגל.

הוא מפעיל את גוגל, ואני מקבל את התגובה האם אני בטוח (באנגלית). אני עונה "כן"

אפליקציית השער פתוחה ברקע, אבל כלום לא קורה, הוא חוזר על השאלה האם אני בטוח.

פורסם

באפליקצית PalGate כנס להגדרות (גלגל שיניים) ותבטל Confirmation עבור Google Assistant.

אם כי גם כש Confirmation מופעל, אחרי שאתה מאשר בקולך זה אמור לעבוד.

לא יודע למה לא עובד.

IMG_20250414_180215.thumb.jpg.c31106e55510f7ee41b94741f0142419.jpg

עריכה. אתה עונה כן בעברית?

תנסה באנגלית  Yes I'm sure, please open או משהו כזה. 

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 13.4.2025 בשעה 17:02, Buki כתב:

אדם, יש אצלכם אפשרות לפתיחה על ידי קרבה להתקן BT? זה יכל היה לפתור את הבעיה אבל הפיצ'ר חסום אצלנו, הטלפון מוצא התקן PAL אבל אי אפשר לבצע צימוד, נדחה.

יש הכל מהכל, דברים שלא תחשוב עליהם אפילו, באמת אחלה של פ'יצר בסמסונג.

בהגדרות בpalgate אצלי אין אפשרות של "פתיחה אוט" וכנראה שזה מה שחסר לי כדאי להפעיל פתיחה ללא מגע/קול.

הלאה, הצלחתי לפתוח קולית עם גוגל ללא אישור (טרם ניסיתי עם מסך כבוי/אנדרואיד אוטו).

עם ג'ימני גם כן,  אבל בעברית היא קיבלה תסביך וכרגע רק הצליחה לפתוח את האפליקציה וכבר נמאס לאישתי לשמוע אותי מדבר עם הטלפון כל הערב.

דבר שני, יש בגוגל הום פעולות אוטומטיות שעדיין לא הצלחתי להפעיל בזמן הקצר שבדקתי.

ואיזה בלאגן גוגל עשו עם ג'ימיני, שיעברו כבר לג'ימני ויסגרו סיפור.

Screenshot_20250414_232547_Modes and Routines.jpg

פורסם
בתאריך 14.4.2025 בשעה 23:36, Adamm כתב:

יש הכל מהכל, דברים שלא תחשוב עליהם אפילו, באמת אחלה של פ'יצר בסמסונג.

רוראים בתמונה את הכתובת שלך לדעתי, אולי כדאי לצנזר :) 
@Buki אולי פספסתי, אבל מה לגבי שלט? אצלנו כמה שכנים קנו ב140 שח ליחידה (פשוט הזוי), אני מתכנן לקנות מאליקספרס ולנסות לשכפל מהם, זה לרוב תדר 433.3 MHZ וקל לשכפל.
לגבי האנדרואיד, זאת אולי פעם ראשונה שאני שמח שאני תקוע עם אייפון חחח, אולי השרשורים האלה יעזרו לך?

פורסם
לפני 23 דקות, MZN כתב:

אולי פספסתי, אבל מה לגבי שלט?

הבקר החדש עם אפליקציית PAL חובר במקביל לבקר הישן עם השלטים. ככה שהשלטים הישנים נשארו בשימוש. זה שלט שאני קונה בעליאקספרס ב 2 דולר ואפשר לשכפל אותם על ידי לימוד משלט קיים, יש להם פיצ'ר לימוד. שלט מאוד בסיסי.

למעשה בגלל ששום אוטומציה לא עובדת, האפליקציה והבקר החדשים לא נותנים (במקרה שלי) שום יתרון על השלטים הישנים האלו חוץ מטווח פעולה יותר גדול. השלטים פועלים רק כמה מטרים ליד השער והאפליקציה מכל מקום.

חוץ מזה אין שום יתרן וזה קצת מבאס. 

לגמי מה ששמת מ reddit - נסיתי להגדיר Genini שיפעל  ב Lock screen  והוא פועל. מעלה עת האפליקציה PAL אבל אז נדרש לשחרר את נעילת המסך אחרת הוא לא פותח את השער. 

פורסם

אני פותח את השער בשימוש של גוגל אסיסטנט מהשעון אנדרואיד שיש לי. פועל מצוין. מנטרל את פתיחת מסך נעילה עובד מהר אתה פשוט מדבר , ואומר לו לפתוח את השער, וזה נפתח...

• מעניין 1
  • תוכן חדש...