Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציה PalGate

Buki

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הותקן אצלנו בבניין בקר חדש לשער שנשלט דרך אפליקציה PalGate. 

פתיחה באמצעות לחיצה על כפתור באפליקציה אן באמצעות Widget עובדת כמו שצריך. 

מנסה להגידר פתיחה אוטומטית מבוססת מיקום המכשיר. פתחתי הרשאת בנייד לאפליקציה  allow location access all the time, אבל השער נפתח כשאני מתקרב אליו רק כשהאפליקציה פתוחה, כשהאפליקציה סגורה לא נפתח. 

זאת אומרת כאילו שעדיין האפליקציה לא יכולה לגשת ללוקיישן למרות אם היא לא בשימוש, למרות שיש הרשאה.

האם מישהו מכיר ואיך אפשר לסדר?

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך אייפון או אנדרואיד?

אם ננסה לפתור את הבעיה בצורה שונה:

הסתכלתי בקטנה ב Shortcuts (אייפון) ונראה שאתה יכול להגדיר פעולה לפי מיקום - נניח אוטומטית שיחייג לאדם מסוים כשאתה במיקום מסוים. 

אצלנו יש גם PalGate וגם טלפון שאפשר לחייג אליו והשער נפתח, אולי הפתרון הזה יתאים?

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 9 דקות, iEminem כתב:

יש לך אייפון או אנדרואיד?

אנדרואיד.

לפני 9 דקות, iEminem כתב:

אצלנו יש גם PalGate וגם טלפון שאפשר לחייג אליו והשער נפתח, אולי הפתרון הזה יתאים?

פתיחה בחיוג כרגע חסומה, הובטח שזה יופעל. 

אבל לא בטוח שיש כזה פיצ'ר (ליצור אוטומציה שתחייג למספר לפי זיהוי מיקום) באנדרואיד.

פורסם

קצת מסורבל אבל אמור לעבוד: 

תוסיף את השער ל Google Home (מוסיפים מכשיר ומחפשים palgate ברשימה). אז  אפשר להגדיר אוטומציות. תגדיר שהטריגר יהיה הגעה למיקום מסוים, והפעולה תהיה פתיחה של השער.

אם אפשר לפתוח בשיחת טלפון אפשר לדלג על גוגל הום. אם יש לך גלקסי אז אפליקציית routines המובנית תאפשר לך להתקשר כשאתה במיקום מסוים. אם לא גלקסי יש אפליקציות לאוטומציה בחנות, אבל אלה שאני מכיר קצת מסורבלות (tasker למשל, היא ממש אוברקיל לדרישה פה) אבל יכול לנסות לחפש אחת פשוטה ונוחה יותר.  

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יכול להיות שניהול הסוללה של  המכשיר "הורג" את האפליקציה שהיא רצה ברקע, תבדוק אם יש לך אפשרות לשנות את ההגדרות ניהול סוללה שלה, או שתוכל לנסות לנעול אותה (לחיצה ארוכה על האפליקציה מסך היישומים הפתוחים). 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 24 דקות, ay115 כתב:

תבדוק אם יש לך אפשרות לשנות את ההגדרות ניהול סוללה

האפליקציה ביקשה לפני הפעלת הפונקציה לבטל ניהול סוללה וכמובן ביטלתי אחרת אי אפשר היה להפעיל את זה. 

פורסם

אצלנו בשער אין אפילו אפשרות לפתוח שלא דרך האפליקציה.

יכול להיות שזה תלוי בדגם השער או בהגדרות אדמין.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

האפשרות קיימת, ניתן להגדיר פתיחה אוטומטית, ניתן להגדיר במפה את מיקום השער, זה עובד כשהפליקציה פתוחה. 

לא עובד כשהאפליקציה סגורה, אז לא רואה קשר לדגם של השער. 

לפני 23 שעות, DubelBoom כתב:

תוסיף את השער ל Google Home (מוסיפים מכשיר ומחפשים palgate ברשימה). אז  אפשר להגדיר אוטומציות. תגדיר שהטריגר יהיה הגעה למיקום מסוים, והפעולה תהיה פתיחה של השער.

תודה על הרעיון, אפשרי להוסיף את השער ל Google Home, אפשר להגדיר רוטינה עם טריגר לפי מוקום אבל אי אפשר להוסיף את השער כ Action ברוטינה הזו, לא מופיע ברשימת ההתקנים שניתן להוסיף. 

פתיחה בחיוג חסומה כרגע, נראה מה קורה עם זה.

בכל מקרה, נסיתי כמה דברים - לא עובד, לא קריטי. 

גם אם היה עובד, הטווח המינימלי שהוא נותן להגדיר שם זה 150 מטר שזה גם מאוד בעיתי כי זה פחות מהמרחק מהשער לדירה אז השער יפתח כל הזמן כשאני בבית. 

בתוך PALGATE ניתן להדגיר מעגל זיהוי קטן הרבה יותר. 

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

גם אם היה עובד, הטווח המינימלי שהוא נותן להגדיר שם זה 150 מטר שזה גם מאוד בעיתי כי זה פחות מהמרחק מהשער לדירה אז השער יפתח כל הזמן כשאני בבית.

לא מכיר את אפליקציית פאלגייט על בורייה.

אבל, ההנחה שהשער יפתח כל עוד אתה בדירה - נשמעת לי לא נכונה.

באפליקציית נוקו (מנגנון מנעול דלת) למשל, המערכת נדרכת רק כשמתרחקים מספיק (נניח 100 מ׳) מהמנגנון - כל עוד הנייד בתוך הטווח בסביבת המנגנון, האפליקציה לא תבצע פתיחה.

רצוי לוודא באם פאלגייט מתנהגת באותו אופן

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 49 דקות, waterman כתב:

רצוי לוודא באם פאלגייט מתנהגת באותו אופן

בפלגייט, בבדיקה שעשיתי עם אפליקציה פתוחה: יש אפשרות להגדיר זמן Reopen בין 30-150 שניות. כל עוד הייתי בטווח, השער נפתח ונסגר כל 30 שניות (היה מודר Reopen 30 שניות). 

אבל שם הטווח קטן, במפה מוגדר מעגל ברדיוס 20 מטר בערך אז זה לא בעייתי. אבל אם זה 150 מטר כמו בישום אוטומציה ב Google Home - זה כן בעייתי. אם כי לא הצלחתי להפעיל את זה ב Google Home ולא יודע אם יתנהג באופן הזה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

יש באפליקציה דרך להגדיר פקודה, אני אמרתי לסירי open my gate וזה עובד טוב, יכול לעזור לך?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, MZN כתב:

יש באפליקציה דרך להגדיר פקודה, אני אמרתי לסירי open my gate וזה עובד טוב, יכול לעזור לך?

איזה קטע, זה עובד בלי שום הגדרות נוספות. 

Hey Google 

Please open my gate.

אז הוא שואל Are you sure?

Yes please open.

וזהו, פותח. 

אני לא בבית אבל רואה בלוג של האפליקציה (אני ועד הבית אז יש לי גישה להגדרות אדמין שם) שבוצעה פתיחה מהיוזר שלי דרך Google Home.

IMG_20250406_140649.thumb.jpg.129be3db6c4208ee04b3327f5c58a680.jpg

וואלה כל כך פשוט...

תודה. 

• אהבתי 2

פורסם

יש משהו בשם IFTTT.

אוטומציה קלה לתפעול של כל מיני דברים.

אולי יוכל לעזור לך איכשהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כבר כמה ימים שאני גם מנסה להבין...

אנסה דרך גוגל, אם כי מעדיף שזה יקרה אוט' לפי מיקום.

יש בגלקסי "מצבים ושגרות" אבל גם פה אין אפשרות לפתוח אותה.

פורסם

עוד עדכון, זה בכל זאת לא עובד בהפעלה קולית מלאה. 

בטלפון שלי אין אפשרות להשאיר את נעילת המסך פתוחה כל עוד הוא מחובר BT באוטו. 

הגדרתי את Gemini שיפעל גם במצב של מסך נעול והוא פועל, מגיע לשלב של 0תיחת השאר אבל מסיבות אבטחה לפני פתיחת השאר מבקש לשחחר את נעילת המסך בטלפון. 

אז ויתרתי על הפעלה קולית.

אדם, יש אצלכם אפשרות לפתיחה על ידי קרבה להתקן BT? זה יכל היה לפתור את הבעיה אבל הפיצ'ר חסום אצלנו, הטלפון מוצא התקן PAL אבל אי אפשר לבצע צימוד, נדחה.

• תוכן חדש...