Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתות שמאל הפסיק לעבוד והחלפת מפסק שלא עזרה - מאזדה לאנטיס

avic78
מעבר לפיתרון נפתר ע"י avic78,

פוסטים מומלצים

היי,

אז זה לא התחיל בבת אחת..... בהתחלה זה עבד 90% מהפעמים ולפתע לא היה עובד , עד שזה התחיל להתדרדר ואז גיליתי שאם אני משחק קצת עם הידית אז זה חוזר לעבוד וכאמור בשבוע האחרון זה הפיסיק לעבוד לחלוטין.

כאשר לוחצים על משולש (Hazzard) רק איתות ימני עובד

לאחר קצת חקירות ברשת הזמנתי את כל המפסק שמגיע קומפלט יחד עם הידית ו...ההחלפה לא סידרה את הבעייה😖

כמה דברים לציון - שאר הפונקציות בידית עובדות (איתות ימני ואורות דרך/גבוה וכד'), כאשר אין איתות גם אין את הסימון על הלוח ואין את הציפצוף

מה אני מפספס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע איך זה בלאנטיס.

אבל במכוניות ישנות היה פשוט מחולל איתות. אולי זה הוא האשם.

אבל אמרת שנגיעה בידית הייתה מסדרת את העניין.

אז אולי בכל זאת משהו בצמת החוטים המתחברת לידית?

הרבה ניחושים.

חשמלאי מקצועי אולי לא יהיה יותר זול מחשמלאי בייתי חובב . (אני לא יודע כמה עלתה לך ידית האיתות)

אבל זה יהיה יותר מהר ובטוח. (מסוכן לנהוג ברכב בלי איתות תקין).

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ "מחולל אותות = כנראה סוג של ממסר משולב במקרה הזה. מק"ט LC6266830 (יש תחליפי זול או עדין מקוריים/מקביל למקורי בעלות גבוהה הרבה יותר-לכאורה יש אפילו מלאי שלו אצל היבואן תמורת קצת מעל ל-300 ש"ח :shock:).

יושב כנראה מתחת להגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העזרה, הזמנתי את הפלשר, נראה שההחלפה שלו 'קצת' יותר מורכבת (צריך לפרק את ההגה).

בכל אופן דבר שמתי לב אליו רק עכשיו😬 זה שהפתיחת /נעילת רכב עם השלט מפעילה את כל האיתותים (וגם נראה בלוח מכוונים)

נ.ב. ידית האיתות עלתה לי פחות מ60 ש"ח באלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • פיתרון

חזרתי לעדכן

יום חמישי הגיע החלק (flasher) ואחרי שמבינים איפה הוא נמצא (לקח לי קצת זמן) ההחלפה לוקחת 20 שניות, בדיקה ו... הכל חזר לתקינותו😊

מה שהשתנה זה הרעש של האיתות 

תודה לעוזרים

flasher.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול, בתיאוריה שות' בע"מ ובניו, 

היום האיתותים הם לא מכניים כמו שהיו פעם - מה שאומר שגם הרעש שלהם הוא מלאכותי. 

ברכבים מסויימים ניתן לבחור לפחות 2 אופציות של רעש איתות. לא זוכר כבר איך זה במאזדה 3 (שלי הייתה בציר ישן יותר, 2005), ולא ממש חושב שהתעניינתי בזה אי פעם. אבל אם זה מחרפן אותך, מניח שיש אפשרות להחליף את הצליל. 

אצלי במיצובישי 2016 כבר נתקלתי באופציה, לא נגעתי בה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...