Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל מלמצוא תור פנוי.

אצלי זה ככה כבר מתחילת השנה...

Screenshot_2025-01-25-23-24-26-426_com.android.chrome.jpg

תתחיל מלמצוא תור פנוי.

אצלי זה ככה כבר מתחילת השנה...

.

פורסם
לפני 6 שעות, Be roo כתב:

אין לי שום בעיה שהמדינה זיהתה גוף חיצוני שעושה עבודה טובה והכניסה אותו תחת חסותה.

הבעיה שלי היא שואקום שאותו גוף אנכנס למלא, לא היה צריך להיות שם מראש. בכל הקשור להנגשת מידע והטמעת טכנולוגיה באופן כללי המדינה בפיגור תמידי, ולא חסרות דוגמאות לגופים חיצוניים שהרימו את הכפפה. 

או שיש קטסטרופות כמו עם אחיות בתי הספר. גוף כנראה פעל היטב וההפרטה מוטטה אותו.

גם הפרטה צריך לדעת לעשות.

כפי שכבר כתבתי - יש גופים שיודעים לעשות את העבודה, לנצל את ניסיונם.

@om2 ממתי צילם המסך שלך? במשפחה שלי היה לאחרונה צורך בהנפקת מספר תעודות והתור היה די סביר (חיפה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, om2 כתב:

הצילום מתאמול בערב.

כולם ממליצים לבדוק בבוקר, שאז אנשים מבטלים ומתווספים איכשהו תורים יש מאין.

פורסם
לפני 13 שעות, Be roo כתב:

אין לי שום בעיה שהמדינה זיהתה גוף חיצוני שעושה עבודה טובה והכניסה אותו תחת חסותה.

אני לא יודע אם את זוכרת את התקופה שמרשם האוכלוסין הופרט לחברת HP שעשתה עבודה מצויינת.

הבעיה היא שהיא גבתה כמה שקלים על כל שאילתא מה שגרם לצמצום מעבר למינימום של שימוש המדינה במידע שלה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

דריש, אנחנו הגענו אתמול לביקור בארץ והיום הלכנו ללשכה לחידוש דרכונים ות"ז.

דרכונים - אין בעיה.

ת"ז - לא ניתן לחדש משום שע"פ המערכות של משרד הפנים 80% ממרכז החיים שלנו מחוץ לישראל (ביקור אחרון שלנו בארץ היה במרץ 23').

ע"פ הפקידה, במידה וצריך להזדהות באיזושהי מערכת ניתן באמצעות הדרכון.

עריכה אחרונה על ידי bv12
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לצערי הרב , אם היה סיכוי שיבטלו את המאגר , הוא נעלם אחרי ה 7/10. 
אחרי הטבח השתמשו במאגר בכדי לזהות כמות גדולה של חללים. המדינה מצאה את התירוץ האולטמטיבי לשמור על המאגר באופן מלא. 

ובסוגריים אם התחייבו למחוק את טביעות האצבע , איך השתמשו בהם לזיהוי ? 

התשובה כנראה שלא באמת מחקו. 

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...