Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 3.12.2024 בשעה 12:06, Charles.Peugeot405 כתב:

אני לא מחפשת ייעוץ כלכלי טנקס יו. אני מחפשת רעיון למשהו שיהיה לי כיף איתו אבל לא ירצח את חשבון הבנק שלי. אתם מתוקים ממש אבל ברור לי שזה יעלה כסף.

את ממש חמודה, איך שאת גם לא רוצה ייעוץ כלכלי וגם לא רוצה שיירצחו לך את החשבון בנק. מה שנקרא, גם לעשות סקס עם מישהו מתוק בלי קונדום וגם לא להכנס להריון.

אבל בחיים צריך לבחור, ומכונית ״מגניבה״ או שאין ב-40 אלף או שהיא תרצח לך את חשבון הבנק.

נ.ב. לכל מי שממליצים על מכוניות עם גג סמרטוט, מישהו שילם פעם מקיף על אחת? 

לחילופין, שילם על תיקון הגג שמישהו קרע לו, סתם ככה בשביל הכיף?

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא ממש מבין את הנקודת מבט / ראיה שלך. 

מגניב בעיני לא מגניב בעינך. 

40 +- זה נחמד מאוד.

אני יכול לתת דוגמאות על רכבים "מגניבים" 

בעיני בעליהם שאני מכיר אותם אישית. 

147, 2.0 ידנית - הבחור ויתר על רכב צמוד! רק כדי להנות יותר מהרכב. הרכב נשק ל 380k ( ב 4 שנים הבחור הרביץ 160 אלף ק"מ)

veloster, 1.6 ידני, הבחור לא מוכן להקשיב על להחליף את הרכב, 4 שנים עם הרכב. 

יונדאי קופה, 5 שנים הבחור עם הרכב, מבחינתו זה הרכב הכי מגניב הכי כייפי, והכי אמין שיש. 

קליאו 2.0, הבחור היה עם הרכב 13 שנה, בוכה כל יום על היום שבו משאית הדרדרה על הרכב, מבחינות הרכב הכי הכי בשבילו, כולל ירידה למסלולים.( מחכה לסיים את התקופה ולהתארגן על אחת). 

ואף אחת מאלו לא תפרק את החשבון שלה 

באותה המידה שאני מכיר את הרכבים אישית, 

והכל היה סביר ונורמה כי תיחזקו את הרכב בשוטף בלי למכור כלייה. 

כל הרכבים האלו ניתן לקנות היום בפחות מ 40.

האם זה מה שהיא מחפשת? 

האם זה מגניב בכלל בעיניה? 

אם אתה שואל אותי, 

בצחוק לא הייתי מתקרב לרכבים האלו,

עם מנוע בנפח של בקבוק פריגת. 

בעיני, רכב מגניב זה רכב 

S80 4.4 4x4

כאשר 95% מהמכרים שלי ירימו גבה, 

לא יבינו על מה אני מדבר, 

וישר יזרקו "אוטו של זקנים". 

**

שמע,

לגבי ההיריון, אפשר, כל יום, כמה שרוצים 

ובלי לחשוש. 

הכל תלוי מאיפה הכניסה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, falou כתב:

את ממש חמודה, איך שאת גם לא רוצה ייעוץ כלכלי וגם לא רוצה שיירצחו לך את החשבון בנק. מה שנקרא, גם לעשות סקס עם מישהו מתוק בלי קונדום וגם לא להכנס להריון.

אבל בחיים צריך לבחור, ומכונית ״מגניבה״ או שאין ב-40 אלף או שהיא תרצח לך את חשבון הבנק.

זה בסדר לטעות.

זה גם בסדר להודות בטעות.

להנתצל על הטעות זה בכלל ליגה אחרת.

אבל להמשיך להגיד דברים שגויים וללא ניסיון אישי הם לא בסדר.

היו פה כמה שאמרו על ניסיונם האישי שרכבים עד 40 אלף קיימים ולא נכנסים לחובות בהוצל"פ בגלל תחזוקת הרכב.

או שיש לך ניסיון אחר שתרצה לשתף אותנו?

נ.ב

1.בהמון תרבויות בעולם להשתמש במונח "חמודה" זה להשפיל(ובגלל שאנו חיים במדינה שמעורבת בכמה תרבויות מהעולם צריך לשים לב לזה).

2. יש עוד כמה אמצעי מניעה שניתן להשתמש בהם ולא להכנס להריון(שהם לא קונדום)

פורסם
לפני 14 דקות, slavai כתב:

זה בסדר לטעות.

זה גם בסדר להודות בטעות.

להנתצל על הטעות זה בכלל ליגה אחרת.

אבל להמשיך להגיד דברים שגויים וללא ניסיון אישי הם לא בסדר.

היו פה כמה שאמרו על ניסיונם האישי שרכבים עד 40 אלף קיימים ולא נכנסים לחובות בהוצל"פ בגלל תחזוקת הרכב.

או שיש לך ניסיון אחר שתרצה לשתף אותנו?

נ.ב

1.בהמון תרבויות בעולם להשתמש במונח "חמודה" זה להשפיל(ובגלל שאנו חיים במדינה שמעורבת בכמה תרבויות מהעולם צריך לשים לב לזה).

2. יש עוד כמה אמצעי מניעה שניתן להשתמש בהם ולא להכנס להריון(שהם לא קונדום)

לעניין סגנון,, אני עונה בשפה שמובנת ע"י הפונה בהתאם לסגנון הפנייה אליי

לעניין עצמו. 

אתה טענת שאחזקת מכונית יוקרה זולה יותר  מעלות רכישה של מכונית חדשה. 

עניתי לך שזו השוואה לא נכונה.

אתה עונה בהגזמה דמגוגית על 'הוצאה לפועל' ושאר שטויות. 

אף אחד לא דיבר על חובות, דובר על הוצאה יחסית למחיר הקנייה. 

האם עכשיו אתה טוען שאחזקת מכונית יוקרה זולה לא יותר יקרה מאחזקת רכב חדש יותר, באותו המחיר?

כלומר, אתה אומר שאחזקת הסיוויק שיש לה תהיה יקרה כמו אחזקת BMW באותו מחיר קנייה? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

ממתי האצ'בק חמימה היא רכב יוקרה?

כי זה מה שלהבנתי נכנס לתקציב יופי ועוד משאיר עודף, אם קונים אחת שטופלה כמו שצריך.

אם זה לא כיף מבחינת פות"ש זה כבר אינדיבידואלי, הכיף שלי זה לא הכיף שלה. מבחינתי נהיגה בה זה כיף ולפעמים, גם מיוחד.

לגבי רכבים מזדקנים כאלה ואחרים - תנו לבעלי ניסיון אישי שיש כאן לשתף על עלויות האחזקה שלהם. 

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם
לפני 16 שעות, falou כתב:

יא, תודה. אתה גם ממש חמוד. לגבי הסקס, יש מספיק דרכים כדי להשיג את מה שתיארת. אם דמיונך או דעתך אינה משגת זה בסדר, יש אתרים בשביל זה :) 

אגב, אני מוכנה לקבל את הדעה שמבחינתך אין דבר כזה מכונית שעולה 40 אלף שקל והיא באמת מגניבה, כי אולי הרף שלך אחר? אולי לא התנסית? אולי אתה לא מבין במכוניות כמו שאתה חושב ומעדיף פשוט להגביר את הלחץ על ההתנשאות? אבל זה בסדר, אני לא מתרגשת. אני מתמודדת עם גברים שחושבים שהם מבינים יותר ממני רק כי הם יותר גברים ממני או יותר זקנים ממני. שיהיה לבריאות. קשה לי לקחת ברצינות אנשים שגם אחרי שנאמר להם שאני יודעת על מה אני מדברת ממשיכים עם זלזול של "יודעת לטפל רק במרכזי".

אתה יכול להמשיך לכתוב ולהתנשא על כולם בסבבה שלך, אבל אני לא הולכת להתייחס לזה יותר. יש לי דברים יותר מועילים לעשות. אם תרצה באמת להראות דוגמאות למה שאתה אומר, ואתה כל כך בטוח בעצמך שבוודאות אתה יודע על מה אתה מדבר ולא סתם שולף דברים מהכובע. 

אני אשמח למשל.... אם תוכל להגיד לי מה הפער במחירי הביטוח בין למשל הסיוויק שלי לבין לקסוס IS שעולה אותו דבר, או מה המחיר לטיפול שגרתי של איזו וולוו V40, אלפא 159 או אינפיניטי FX (כן, אני יודעת שאמרתי שאין דרישה לרכב גבוה ואפילו עדיף שלא, אבל הוא כזה מגניבי אז אפשר).

חשוב לי גם לציין שחלק מההשתעשעות עם הרעיון גם כורכת בחובה את הרעיון של להחליף מכוניות בקצב גבוה כדי לטעום מהרבה דברים. אני יכולה לראות את עצמי מחזיקה אוטו משהו כמו חצי שנה או שנה ואז מחליפה למשהו מגניב אחר. ברור לי כמובן שזה ידרוש חיפוש יותר ארוך, של מכוניות שידרשו יישור קו פחות משמעותי כדי שיהיה יותר נעים להחזיק אותן ויותר קל ומהיר להעביר אותן הלאה.

פורסם

הפוסט הזה קיבל כיוונים אחרים, זה מרגיש לי כמו שאני אכנס לפורום הכנה ללידה ואתלונן על איך מתייחסים שם לגברים... אני פורש מהפוסט הזה, מרגיש לי קצת מרב מיכאלי משום מה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 36 דקות, Michazzz כתב:

הפוסט הזה קיבל כיוונים אחרים, זה מרגיש לי כמו שאני אכנס לפורום הכנה ללידה ואתלונן על איך מתייחסים שם לגברים... אני פורש מהפוסט הזה, מרגיש לי קצת מרב מיכאלי משום מה

גם אני שם. 

דבר קטן ממני לסוף. 

בתאריך 3.12.2024 בשעה 12:06, Charles.Peugeot405 כתב:

אני לא מחפשת ייעוץ כלכלי טנקס יו

איך שאני רואה את זה, 

את כן. 

ברגע שהכנסת פרמטרים של סכום, 

והגבלה / גבולות של הוצאות זה אוטומטית

50-50, 

יעוץ כלכלי + (החלק השני איך שלא יקראו לזה)

וזה מגיע יד ביד. 

כל מי שענה, ענה מתוך 

דעה, ניסיון, ידע, היכרות השוק, היכרות הסגמנט וכו' וכו'..... 

תנסי לענות רק על השאלות הענייניות וממוקד. 

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, Charles.Peugeot405 כתב:

חשוב לי גם לציין שחלק מההשתעשעות עם הרעיון גם כורכת בחובה את הרעיון של להחליף מכוניות בקצב גבוה כדי לטעום מהרבה דברים

זה לא מומלץ כי הכיף יגמר מהר יותר...

את קונה רכב מיוחד עם שוק לא משהו ב45k ומחליפה אחרי שנה, ישאר לך פחות לרכב והבא וכך הלאה. עדיף לקנות משהו עם פוטנציאל הנאה לכמה שנים.

הכי טוב לעשות רשימה של כל הרכבים המעניינים שהציעו פה שנראים לך, לבדוק יתרונות וחסרונות ולהתחיל לשלול עד שתישארי עם 2-3 דגמים ואז פשוט ללכת לראות מה יש למכירה ביד2 ולהתרשם פיזית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, Michazzz כתב:

לפני כשעה, Markm4 כתב:

גם אני שם. 

אתם צודקים. אני מתנצלת. לא הייתי צריכה להסיט את כל הדיון רק בגלל אחד מלא חשיבות עצמית. 

לא אחזור על זה. 

לפני כשעה, Markm4 כתב:

דבר קטן ממני לסוף. 

איך שאני רואה את זה, 

את כן. 

לפני כשעה, Markm4 כתב:

ברגע שהכנסת פרמטרים של סכום, 

והגבלה / גבולות של הוצאות זה אוטומטית

50-50, 

יעוץ כלכלי + (החלק השני איך שלא יקראו לזה)

וזה מגיע יד ביד. 

כל מי שענה, ענה מתוך 

דעה, ניסיון, ידע, היכרות השוק, היכרות הסגמנט וכו' וכו'..... 

תנסי לענות רק על השאלות הענייניות וממוקד. 

אני לא יודעת עד כמה אני מסכימה עם זה. הרי בסופו של דבר אפשר להצמיד ל"הנה, האוטו הזה הוא כך וכך וזה הופך אותו לממש כיפי. הם נמכרים סביב ככה כסף והאחזקה שלו לא נוראית".

אבל אני מבינה מה אתה אומר, אלה דברים שבאמת קשה להפריד ואני מבינה. רק אתה בטח יכול להבין כמה מעצבן זה להגיע להתייעץ על משהו, ושיגידו לך "זה לא בשבילך" או "אין לך כסף לזה".

בכל מקרה אני מקבלת את הביקורת ומבטיחה מאוד להשתדל להישאר בנושא.

לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

זה לא מומלץ כי הכיף יגמר מהר יותר...

את קונה רכב מיוחד עם שוק לא משהו ב45k ומחליפה אחרי שנה, ישאר לך פחות לרכב והבא וכך הלאה. עדיף לקנות משהו עם פוטנציאל הנאה לכמה שנים.

הכי טוב לעשות רשימה של כל הרכבים המעניינים שהציעו פה שנראים לך, לבדוק יתרונות וחסרונות ולהתחיל לשלול עד שתישארי עם 2-3 דגמים ואז פשוט ללכת לראות מה יש למכירה ביד2 ולהתרשם פיזית.

אני חושבת שהחלפות אם וכאשר יקרו, יגיעו גם עם תוספת לתקציב. אחרת אני אשאר מהר מאוד בלי רכב וגם בלי כסף.

ואני הרבה לפני שלב ה"להתרשם פיזית", אני עדיין בשלב ה-Proof of concept, אני בכלל מנסה עדיין להבין האם אני רוצה להיכנס להרפתקה, או לדבוק במשהו קצת יותר שפוי. אולי הכותרת הייתה צריכה להיות "בשביל איזה אוטו הייתם מוכנים להיכנס לחובות?" 🤣

פורסם
לפני שעה, Charles.Peugeot405 כתב:

"בשביל איזה אוטו הייתם מוכנים להיכנס לחובות?"

אצלי תמיד, אבל תמיד! - אלה היו אופנועים...

קשה להתנגד לחשק וליצר.

כסף בא והולך, אבל השנים רק הולכות ובסוף נשארות החוויות...

לא מצטער על אף אחד מהם, אפילו לא על זה שהוביל אותי לשוק האפור כי לא יכולתי להתאפק,

גם על זה שבקושי נסע.

כל אחד השאיר את חותמו גם הרבה אחרי שהחובות נפרעו ונשכחו...

פורסם

נראה לי שקיבלנו כאן תגבור בקליבר לא צפוי, אחרי שכל בנות ונשות הפורום פרשו עם השנים.

או שיש לנו כאן מהדורה מחודשת ומעודכנת של ערוסי.

(פות״ש, אל תעלבי. יש כאן מסורת ארוכה שכוללת את אירנה, אמא של חובש, mIkE_LiToRiS  ועוד כמה דמויות בלתי נשכחות)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...