Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב עם מאפיינים יחודיים

Charles.Peugeot405

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

בעלי קיבל רכב מהעבודה שישמש אותנו כרכב ראשי לנסיעות משפחתיות עם הילדים. ועכשיו אני צריכה להחליט מה אנחנו עושים עם האוטו שלי (הונדה סיוויק 2015).

אנחנו לא צריכים שני רכבים משפחתיים, ועוד מעט יש לי יומולדת אז אני חושבת שאני אצליח לשכנע את בעלי ;) שנחליף את הסיוויק שלי למשהו שירגיש יותר "שלי" ופחות "שלנו".

אני רוצה משהו שיהיה נחמד, ומאובזר טוב, ושנסיעה בו תהיה חוויה כיפית מסיבה כלשהי. 

זה יכול להיות משהו ספורטיבי וקליל, או סתם איזו ספינה עם גג נפתח.

התקציב גמיש כלפי מטה, והרף העליון הוא כמה שנוכל לקבל על הסיוויק (40? 35?) פלוס כמה טוב שיהיה השכנוע שלי לעיל.

אין דרישה לגיר אוטומט, אין צורך שיהיה גבוה (עדיף שלא). יש צורך שיהיה מעניין וייחודי. הדרישה האמיתית היחידה זה ששני ילדים יוכלו להיכנס לאוטו למקרה חירום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איכס לא.

ציפיתי שיהיו לפחות איזה 3-4 תגובות לפני שנצלול לנבכי השוביניזם 🤣

אבל תודה בכל זאת. בהינתן המידע החדש - אשמח אם תזרוק עוד רעיון.

• מצחיק 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה ההצעה לפיאט 500 הינה שובניסטית?

היא לא נראית לי שובניסטית. ואף מוצלחת.

קשה להמליץ לך כי מצד אחד את אומרת שלא צריכים שני רכבים משפחתיים ומשתמע מכך שאת מחפשת רכב קטן. זה גם עולה מהסיומת של הכנסת שני ילדים למקרה חירום. ומנגד הצעת ספינה עם גג נפתח.

קשה להבין מה את מחפשת. אני מציע שתשבי על יד 2 ותראי מה מדבר אליך ותחזרי לכאן עם חלופות.

קחי בחשבון שבמחיר שתקבלו על הסיוויק רוב האופציות לא יהיו אמינות יותר וכנראה אף פחות. זו לא החלפה משיקולי פרקטיים אלא רצון וטעם אישי. זה סבבה אבל יש לזה חסרונות.

קחי גם בחשבון שרכבים יחודיים ומגניבים (שזה כנראה מה שאת מחפשת) יותר קשה למצוא ביד 2. בודאי בתקציבים כאלו.

אופל אדם? אלפא מיטו? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, razi_pazi כתב:

למה ההצעה לפיאט 500 הינה שובניסטית?

מתה לראות את ההמלצה הזו כתגובה ראשונה כשמפרסם השרשור הוא גבר. היה מוריד לכם את הראש 😁

האדם היא בהחלט רעיון, המיטו משעממת מדי... 

ואת כל הסייגים שכתבת אני מבינה כמובן. כל מה שכתבתי זה אחרי הרבה יותר שעות ביד 2 משהייתי מוכנה להודות... הסתכלתי על הכל החל מ-208GTI, דרך מיאטות (עד שנזכרתי שאין לה מושב אחורי), לקסוסים ווווווולווובוווייים (או איך שכותבים את זה), עוד פעם חזרה למיאטה, ומה לא...

אני לא צריכה שיהיו אלפי מודעות ביד 2 כי יש לי את האוטו שלי עכשיו וגם אם תהליך מציאת ה"אחת" (נקודות בונוס אם אני אצליח להתחיל את השיחה על הקניה עם בעליה במשפט "מאמי, אני חושבת שאני רוצה להביא עוד מישהי הביתה") ייקח שנה אני ממש זורמת עם זה. חלק מהנדירות זה מה שעושה לי את זה. 

אני מנסה יותר מדכל דבר קצת לקבל פשוט רעיונות. גם אם הם מגיעים ללא שום כיוון הגיוני. 

תודה על ההבנה. אני ממש מקווה שאתם מצליחים לראות שאני סובלת כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

סיוויק עם נתונים טובים אפשר למכור גם במעל המחירון.

השאלה מה הכיוון, כי ספינות עם גג נפתח יש רק בקטגוריית אספנות ולא במחירים האלה, ורכבים ספורטיביים במחירים האלה יהיו זקנים יותר מהסיוויק שלך עם יד עשירית ועבר לא ברור.

עקרונית, אם את רוצה משהו יותר מפנק וחזק מסיוויק במחיר הזה, קטגוריית המשפחתיות הגדולות זה הכיוון. תוכלי למצוא אפילו משהו חדש יותר מ2015 במחירים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצד אחד את מאשימה בשוביניזם, ומצד שני את "צריכה לשכנע את בעלך" לקנות אוטו,

ואז מספרת ש...

לפני 26 דקות, Charles.Peugeot405 כתב:

אני סובלת כאן.

משעשע... אני מכין פופקורן ומחכה לראות לאן זה ידרדר עוד.

• מצחיק 9
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מציאות מעניינות אבל כולן דורשות ידיים אוהבות ותקציב לא מוגבל לחלפים ועבודת מכונאות מקצועית כל כמה חודשים.

כל רכב שתקני בתקציב הזה ידרוש יישור קו מסוים והאמינות תהיה רחוקה מהסיוויק שלך.

לכל אחד יש טעם מעט שונה. לי קרץ לקסוס 250c שהיה בלוח לא מזמן.
יש את הונדה CRZ אם בא לך אטרקציה מוזרה אבל אסתטית.
יש את יונדאי קופה, פולקסווגן שירוקו, g37 קופה ועוד מגוון רכבים בינוניים עד גרועים מבחינת אמינות שיהיו ייחודיים על הכביש וקל להתאהב בהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

סיוויק עם נתונים טובים אפשר למכור גם במעל המחירון.

כמובן, אבל סביר להניח שהיא לא תימכר בפי 2 מהמחירון. הנתונים שלה לא מצוינים ולא נוראיים. יד שניה, 150 אלף ק"מ, מטופלת וכו'.

לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

השאלה מה הכיוון, כי ספינות עם גג נפתח יש רק בקטגוריית אספנות ולא במחירים האלה, ורכבים ספורטיביים במחירים האלה יהיו זקנים יותר מהסיוויק שלך עם יד עשירית ועבר לא ברור.

עקרונית, אם את רוצה משהו יותר מפנק וחזק מסיוויק במחיר הזה, קטגוריית המשפחתיות הגדולות זה הכיוון. תוכלי למצוא אפילו משהו חדש יותר מ2015 במחירים האלה.

הכיוון כמו שכתבתי הוא משהו מעניין, לא חייב להיות יותר חדש מהסיוויק, ושלא יהיה מלא מחלות. קלקולים פה ושם ברור שיהיו.

לפני 30 דקות, ארז 1 כתב:

פולקסווגן חיפושית…?

אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אני לא מחפשת אוטו-בנות-חמודי. אני מחפשת אוטו-מגניב-שיעשה לי כיף לנהוג ולנסוע בו.

לפני 10 דקות, BoazB11 כתב:

מצד אחד את מאשימה בשוביניזם, ומצד שני את "צריכה לשכנע את בעלך" לקנות אוטו,

סליחה, מתנצלת שאני לא כמו אשתך שמדברייך משתמע ששורפת את כל הכסף שלכם בלי לדפוק חשבון. 

אז כן, אני צריכה לשכנע את בעלי להוציא אקסטרה כסף על משהו שעל פניו נוגד כל היגיון הגיוני. כי אנחנו יחידה כלכלית אחת והוא גם עובד קשה בשביל הכסף הזה ואנחנו נוטים לתקשר ולהתייעץ מדי פעם. 

ואז מספרת ש...

"כאן" זה כאן בתור הראש שלי עם ההתלבטות הזו. 

כאן בפורום אני סובלת אתכם כבר כמה שנים כקוראת אדוקה, רק עכשיו החלטתי לקפוץ למים. 

משעשע... אני מכין פופקורן ומחכה לראות לאן זה ידרדר עוד.

הווווווווו אנחנו רק מתחילות :D 

לפני 4 דקות, axSupreme כתב:

יש מציאות מעניינות אבל כולן דורשות ידיים אוהבות ותקציב לא מוגבל לחלפים ועבודת מכונאות מקצועית כל כמה חודשים.

באמת? לא מוגבל? או שזו הגזמה קצת?

כל רכב שתקני בתקציב הזה ידרוש יישור קו מסוים והאמינות תהיה רחוקה מהסיוויק שלך.

כמובן. זה נלקח בחשבון.

יש את יונדאי קופה, פולקסווגן שירוקו, g37 קופה ועוד מגוון רכבים בינוניים עד גרועים מבחינת אמינות שיהיו ייחודיים על הכביש וקל להתאהב בהם.

את יודע אולי אם יש גם מגוון רכבים לא בינוניים שעונים על הקריטריונים האלה וקל להתאהב בהם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, Charles.Peugeot405 כתב:

אני מחפשת אוטו-מגניב-שיעשה לי כיף

אם חרשת את יד2 וקוראת כאן כבר שנים בפורום,

בטוח יש כמה דגמים שעושים לך את זה. תני כיוון (אפילו אם זה רק פנטזיה...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שיש, אני בכוונה מתעקשת לא להיכנס לדגמים שחשבתי עליהם כי אני רוצה רעיונות פרשיים.

אבל באמת שחשבתי על המון דגמים. תזרמו, תנסו להפתיע אותי.

לגבי מה הרעיונות שהיו לי:

ציטוט

הסתכלתי על הכל החל מ-208GTI, דרך מיאטות (עד שנזכרתי שאין לה מושב אחורי), לקסוסים ווווווולווובוווייים (או איך שכותבים את זה), עוד פעם חזרה למיאטה, ומה לא...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Charles.Peugeot405 כתב:

מתה לראות את ההמלצה הזו כתגובה ראשונה כשמפרסם השרשור הוא גבר. היה מוריד לכם את הראש 😁

יש לך בילבול בין הצעה נשית להצעה שובניסטית

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...