Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב עם מאפיינים יחודיים

Charles.Peugeot405

פוסטים מומלצים

לפני 8 דקות, eladns כתב:

אני נוסע על פיאט 500 ולא מרגיש פגיעה בגבריות שלי

פעם היה נהוג להגיד שמי שרוכב על אופנוע גדול וחזק, זה פיצוי על Z קטן...

ובפורומים של אז (iol בהתחלה ואח"כ תפוז) החבר'ה היו יורדים מתוך קנאה על מי שקנה אופנוע נחשק.

ל"אזרח פ' " התמזל לרכב על מגוון של אופנועים. גדולים, בינוניים, קטנועים,

ופעם בהקשר הזה הוא ענה לאיזה טרול שהסלבט עליו :

ציטוט

"כשאני רוכב על אופנוע ליטר ספורט, ה-Z שלי מתכווץ לגודל של בוטן ואפילו עושה חנייה ברברס פנימה לבטן.

כשאני עובר לאופנוע 500 ה-Z יוצא קצת החוצה ונראה רגיל.

אבל כשאני עובר לווספה, הוא גדל למימדי ענק.

זו הסיבה שעשו לווספה תא כפפות כזה גדול בדיוק מול ברכי הרוכב..."

*הציטוט מהזיכרון והזכויות שמורות לאזרח פ'

• מצחיק 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.12.2024 בשעה 12:06, Charles.Peugeot405 כתב:

ולהוא עם התמונה של במבי. אתה חמוד נדיר.

אם היית ה"זוגון" שלי והיית מדבר אלי ככה כנראה שהיית ישן במלונה. חצוף.

רק אני מזהה כאן ניצנים של זוגיות לתפארת ?  😍

• מצחיק 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, eladns כתב:

אני נוסע על פיאט 500 ולא מרגיש פגיעה בגבריות שלי

מזכיר לי את הפוסט שהיה פה פעם על "יש לי רכב אדום, זה פחות גברי?"

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהגתי 9 שנים ברכב סגול - ברשיון עידנו את זה ל״רוזמרין״ - הגוון ממש לא הטריד אותי.

בכלל, השיוך של כחול/תכול לגברים ואדום/ורוד לנשים הוא חידוש של העשורים האחרונים.

• מעניין 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כחצי שנה, מתוך משבר גיל *הכנס מספר כלשהו* וכשהבנתי שאני לא מתקדם עם רכב אספנות (אדום) שקניתי למטרת שיפוץ ושיקום, חיפשתי רכב סופש"ים נחמד, שמתי עין על Mini One, הדגם החדש F56 שהתחיל ב 2014. הן יקרות יחסית אבל את הגרסה הבסיסית עם מנוע 1.2 טורבו וגיר ידני, יד שניה או שלישית עם כ 100 אלף ק"מ אפשר היה לקנות בכ 45 אלף ש"ח. קראתי המון ביקורות ובכולן ציינו שגם עם המנוע הבסיסי הרכב כייפי לנהיגה ואחזקה יחסית לא נוראית. (אגב לדעתי השטחית שמבוססת על סקירות וקריאה באינטרנט ולא מניסיון אישי זה רכב מתאים למה שפותחת השירשור מבקשת).

אבל זה היה יקר לי בשביל רכב שנוסע רק בסופי שבוע כמה אלפי ק"מ בשנה אז "ירדתי מדרגה" לפיאט 500, קניתי פיאט 500 מודל 2016  בפחות מחצי מהסכום הנ"ל. 

אז כמובן ביצועים והתנהגות ספורטיבית אין שם.

אבל רכב שעושה מצב רוח טוב, נחמד לנהיגה, קטן וקל, נראה קצת שונה ומיחוד - יש שם. 

לא עניין אותי בכלל אם זה רכב "נשי" או "גברי". 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לפני יומיים ראיתי בבורסה צ'לנג'ר סקאט פאק בצבע ירוק מפחיד וציפיתי לראות בפנים איזה ערס עם שיער מחומצן ומשקפי שמש של זבוב אבל היתה בחורה צעירה ככה שכבר אין כזה דבר אוטו לנשים או לגברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.12.2024 בשעה 11:59, Charles.Peugeot405 כתב:

י

אגב, אני מוכנה לקבל את הדעה שמבחינתך אין דבר כזה מכונית שעולה 40 אלף שקל והיא באמת מגניבה,

לא כתבתי כדבר הזה. 

? אבל זה בסדר, אני לא מתרגשת. אני מתמודדת עם גברים

אולי תנסי להתמודד עם מה שנכתב ולא עם מה שיש לי בין הרגליים?

ישיהיה לבריאות. קשה לי לקחת ברצינות אנשים שגם אחרי שנאמר להם שאני יודעת על מה אני מדברת ממשיכים עם זלזול של "יודעת לטפל רק במרכזי".

אין לך מושג על מה את מדברת, כי את אפילו לא יודעת איזה רכב את מחפשת. כפי שנאמר, מי שלא יודע לאן הוא הולך, כל הדרכים מובילות אותו לשם. את כמו אלו שבאים להתייעץ איך לתפקד כבעל עסק עצמאי. אם את לא יודעת להיסגר על עצמך ע״י חיפוש ראשוני, למצוא את המידע המתאים, ובמקסימום לבוא לשאול שאלות ממוקדות, זה לא בשבילך. 

אני אשמח למשל.... אם תוכל להגיד לי מה הפער במחירי הביטוח בין למשל הסיוויק שלי לבין לקסוס IS שעולה אותו דבר, או מה המחיר לטיפול שגרתי של איזו וולוו V40, אלפא 159 או אינפיניטי FX (כן, אני יודעת שאמרתי שאין דרישה לרכב גבוה ואפילו עדיף שלא, אבל הוא כזה מגניבי אז אפשר). ויותר קל ומהיר להעביר אותן הלאה.

תתקשרי לחברת ביטוח ותבדקי. אם את צריכה אותי בשביל זה... זה לא בשבילך.

אלפא 159 אין מבערך 2011. בהצלחה לך למצוא אחת במצב טוב ועוד יותר בהצלחה באחזקה.

וולבו V40 זה סיפור אחר, ו-FX... איך אמרתי, מי שלא יודעת לאן היא הולכת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קראתי את כל הדיון אבל יש לי ניסיון (כבעלים/מחזיק) של חלק גדול מהרכבים שהוזכרו כאן, אם יש שאלות ספציפיות אתם מוזמנים לשאול:

במוו 220 - אחזקה יקרה (ביטוח וטיפולים) והאמינות לא בשיא, אבל חווית הנהיגה מדויקת ולדעתי זה לגמרי יענה לך על הצרכים שלך אם אפשר למצוא בתקציב 220/120.

מיטו תלתן - הייתה אצלי מספר חודשים, לא יכול כלכך להביע עמדה לגבי אמינות/אחזקה. באופן כללי כנראה בגלל המלוטי אייר ובעיות ההגה היא פחות אמינה מהג'ולייטה והאבארת'.

ג'ולייטה תלתן - שלי הייתה ידנית, לא היו בעיות אמינות, סה"כ נהניתי ממנה מאוד, חבל שאין ידני בשנתונים יותר חדשים (עד 2013 לדעתי). בחדשות יותר (TCT) צריך לקחת בחשבון שעלות החלפת הקלאצ'ים לא זולה ואת עניין הדאשבורד המתנפח (רלוונטי גם לאבארת).

אבארת 500 - כיפית מאוד לנהיגה, לגמרי ממליץ עליה במסגרת התקציב אבל לדעתי לא מתאימה לתמהיל המשפחתי. קשה מאוד להתנהל עם רכב 2 דלתות ומנגנון קיפול המושבים עדין מאוד. אצלי המנגנון נשבר בשני הצדדים למרות שבקושי הזזתי אותם.

לקסוס IS250C קבריולט - יש לנו כזו במשפחה כבר כמה שנים טובות, היום אצל אחיינית שלי שהוציאה רישיון לא ממזמן. אמינות מופלגת (מעל 300,000 ק"מ) חוויה מגניבה לילדים, הרכב משעמם לנהיגה.

וולוו V40 - הנוכחית שלי - יכול לתת מענה טוב לדרישות (גם ה S60) אם לא רוצים "לשבור את הכלים" מבחינת האחזקה והאמינות ועדיין לקבל קצת ערך מוסף לעומת הסיווק.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...