Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מאייס זוג גלגלים של חברת debica והייתה הטעיה בין הנתונים באתר לבין לנתונים בפועל של הגלגל

כפיצוי מצאו גלגל שיותר מתאים קטגוריה שחיפשתי Dunlop 

94W DUNLOP 225/50/17 LM705W

איך החברה טובה בקטגוריית מחיר? (450-500 לגלגל)

פורסם

מסתמן שלא מזהירים. 

איזו הטעיה היתה? קוד עומס ומהירות?

אם כן, והם גבוהים מהנדרש, אין עם זה בעיה טכנית (והעדיפות במקרה של זוג להתקין מאחור). תיתכן רק פגיעה מסויימת בנוחות.

המחירים וההיצע באוטודיפו לא נוטים להיות הטובים בחבורה.

אם אתה מתעקש על קוד עומס 94, תבדוק לגבי קלבר דינקסר HP4 או אם במקרה יש הנקוק K117 (ידוע גם כ-S1 Evo2). אבל הם קצת יותר יקרים.

פורסם
לפני 39 דקות, Tom_22 כתב:

מסתמן שלא מזהירים. 

איזו הטעיה היתה? קוד עומס ומהירות?

אם כן, והם גבוהים מהנדרש, אין עם זה בעיה טכנית (והעדיפות במקרה של זוג להתקין מאחור). תיתכן רק פגיעה מסויימת בנוחות.

המחירים וההיצע באוטודיפו לא נוטים להיות הטובים בחבורה.

אם אתה מתעקש על קוד עומס 94, תבדוק לגבי קלבר דינקסר HP4 או אם במקרה יש הנקוק K117 (ידוע גם כ-S1 Evo2). אבל הם קצת יותר יקרים.

ההטעיה הייתה שרשמו במפרט של הגלגל שהדרגת בלימה היא A שבפועל היא בין C לB

והדרגת רעש שהיה מפורט 67 db שבפועל 71

רציתי שישדרגו לי לגלגל שתואם את הפרמטרים וזה מה הביאו

אבל בגדול זה או זה או הדביקה עם זיכוי כספי סמלי

מה ממליץ?

פורסם (נערך)

דעתי האישית -

בין שני הדגמים הספציפיים האלה, הייתי כנראה נשאר עם הדביקה.

לא הייתי מייחס להבדלים בתיוג האירופאי משמעות יתרה, בטח במקרה זה שההבדל הגדול יותר הוא בדירוג הרעש, מאחר ומדובר במדידה חיצונית לרכב ולא במדידה בפנים הרכב. אם כי כן יכולה להיות השפעה עקיפה בנידון.

כן מצאתי שהדביקה אכן נמכרת (בחו"ל) ב-2 גרסאות:

image.thumb.png.ccb0aaba12eecbbcca2049badda88dec.png

ומצד שני, באתר של ריכוז התיוגים האירופאי מופיע רק זה עם הנתונים הגבוהים יותר. אני תוהה מה ההבדלים ביניהם.

אולי הם יכולים לברר מול היבואן אם יש מלאי לתת הדגם השקט יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 4 שעות, Tom_22 כתב:

דעתי האישית -

בין שני הדגמים הספציפיים האלה, הייתי כנראה נשאר עם הדביקה.

לא הייתי מייחס להבדלים בתיוג האירופאי משמעות יתרה, בטח במקרה זה שההבדל הגדול יותר הוא בדירוג הרעש, מאחר ומדובר במדידה חיצונית לרכב ולא במדידה בפנים הרכב. אם כי כן יכולה להיות השפעה עקיפה בנידון.

כן מצאתי שהדביקה אכן נמכרת (בחו"ל) ב-2 גרסאות:

image.thumb.png.ccb0aaba12eecbbcca2049badda88dec.png

ומצד שני, באתר של ריכוז התיוגים האירופאי מופיע רק זה עם הנתונים הגבוהים יותר. אני תוהה מה ההבדלים ביניהם.

אולי הם יכולים לברר מול היבואן אם יש מלאי לתת הדגם השקט יותר.

קודם כל תודה על התגובה המפורטת, זה אייס קשה לי להאמין שיוציאו משהו מיוחד מהיבואן אם זה מה שיש להם במלאי

לעניות דעתי סט גלגלים מוצלח ביחס למחיר?

ומה המגרעות של הדאנלופ שזה הסיבה לא לקחת אותו? חכמת ההמונים כזה?

פורסם

לא ענין של מיוחד, ענין של לקבל את מה שחשבת שאתה מקבל, אם יש במלאי היבואן עצמו בכלל. אם אין, אז לא רואה טעם להילחם בזה, למרות שזה טכנית לא תקין.

לגבי ההבדלים בין הדגמים ולמה עדיף דביקה לטעמי -

ראשית, יש חוות דעת נרחבות יותר וגם מבחנים אובייקטיבים לדביקה, בהם הוא די באמצע או מקביל בהשוואה לצמיגים טובים אחרים וזה חיובי בעיני עבור צמיג זול יחסית למידה שלך. תוכל למצוא אותם כאן (המבחנים אפילו במידה קרובה יחסית). רק שים לב שהאחוזים בעמוד המקושר וחוות הדעת למטה שאינן המבחנים, הן סובייקטיביות של משתמשים בתנאים אחרים משלך.

שנית, לדנלופ הספציפי אין באותו אתר משהו מכריע לגבי ביצועיו. כן מופיע שם LM705, אבל בארץ נמכר ה-LM705W  שנראה קצת אחרת (ומופיע באתרים טורקיים, רוסיים, מדינות ערב אחרות בעיקר אם לא בלעדית) ולכן לא ניתן להסיק מסקנות. אבל יש את השרשור שקישרתי בהודעה הקודמת שמראה שהם התייבשו לאותו בחור מהר יחסית. האם ממקרה בודד כזה שעלה פה, להסיק על הכלל זה נכון? לא. אבל אלו הנתונים כרגע ובראייתי מספיקים לי בכדי להכריע בנידון.

פורסם

הדביקה (דביצה בעצם) צמיגים לא רעים בכלל, מיוצרים על ידי חברה בת של גודייר, והייתה כנראה טעות שאולי מקורה בהתאמה של הצמיג למדינות עולם שלישי כמו ארצנו, כאשר היבואן שיווק אותו עם התווית האירופאית עם הנתונים העדיפים.

לא תקין, אבל מבין השניים הייתי בוחר בו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...