Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מבקשת לדעת אם יש איזשהו דבר מיוחד לגבי מיצובישי ASX, שנת 2019

אם יש לרכב הזה תקלה מסויימת שחוזרת על עצמה? האם הוא חסכוני בדלק?

אשמח לחוות דעת כללית על הרכב הזה כיוון שאני קונה את הרכב בעצמי ללא עזרה.

הרכב עשה סה"כ 62,000 ק"מ עשה טיפולים במוסך חברה לפי בדיקתי לא היה שום תיקון חוץ מהטיפולים.

רוצה לדעת אם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה. מוכר הרכב הוא כלמוביל

תודה מראש על תשומת הלב

פורסם

יש לפחות 2 השרשורים ארוכים על הרכב... שורת חיפוש זה מקום טוב להתחיל איתו

הרכב לא חסכוני, מנוע 2.0 מטבעו לא חסכוני

אמין מאוד בתנאי שטופל בזמן כולל החלפת שמן גיר כל 4 שנים חובה!

מלבד זה יש למצלמה של מערכת הבטיחות נטיה להתפגר. אם היא הוחלפה כבר קנית שקט אם לא צפי לנזק של 3500-4000 ש"ח.

מלבד זה... כלי רכב בסיסי אבל מי שמחפש רק להגיע מנקודה א לנקודה ב באמינות הוא יעשה את העבודה. יש טובים ממנו אך גם יקרים ממהו

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תמיד כדאי לקחת לבדיקה שלך ולא לסמוך על המוכר.

אמרת שכולמוביל הוא המוכר, אז כפי שרשמו, תראי שעשו את החלפת השמן גיר, הזמן הגיע כבר.

חסכוני הוא לא.

שוב תלוי תוואי נסיעה ועומס?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

מדובר באטראז' גבוהה... רכב בסיסי מאוד, לא נעים לנהיגה ולנסיעה,

ותיבת ההילוכים הרציפה מייצרת בעיקר רעש ורעידות בזמן מאמץ.

מדובר ברכב מיושן מאוד והוא גם נראההכך מבפנים, גרפיקה מיושנת בלוח השעונים, מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית עם תגובות איטיות והנדסת אנוש גרועה.

כפתורי מערכות הבטיחות מפוזרים לחא סדר הגיונינואיכות החומרים בסיסית מאוד.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 12 שעות, mottis כתב:

מדובר באטראז' גבוהה... רכב בסיסי מאוד, לא נעים לנהיגה ולנסיעה,

ותיבת ההילוכים הרציפה מייצרת בעיקר רעש ורעידות בזמן מאמץ.

מדובר ברכב מיושן מאוד והוא גם נראההכך מבפנים, גרפיקה מיושנת בלוח השעונים, מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית עם תגובות איטיות והנדסת אנוש גרועה.

כפתורי מערכות הבטיחות מפוזרים לחא סדר הגיונינואיכות החומרים בסיסית מאוד.

לקחת את הדברים לקיצון
זאת לא אטראז מוגבהת!
תיבת הילוכים רציפה, תמיד מייצרת רעש במאמץ, אצל כל היצרנים, אבל תכלס 99.9% מהזמן התיבה בכלל לא במאמץ
רעידות? מאיפה הבאת את השטות הזאת?
גרפיקה מיושנת? מה זה אטארי? אתה רוצה לנהוג באיפד, תקנה טסלה, תכוון את המזגן דרך תפריטים ומסך מגע, ותראה כמה שזה נורא.
הנדסת האנוש דווקא ממש מצויינת, המזגן פשוט וקל לתפעול וגם מערכות הבטיחות נמצאות במקום הגיוני, וגם ככה אף פעם לא נוגעים בהן.
איכות החומרים בסיסית, אבל טובה! הרכב מזדקן מאודדדד יפה, הפלסטיקים ופנים הרכב אצלי, נראים כמו ביום שעזבו את המפעל. שום דבר לא מתקלף או דהה אחרי שש שנים.

כן, המערכת מולטימדיה מחורבנת, שום דבר ש 1000-1500 ש"ח לא פותרים, לא סיבה לפסול רכב על זה
כן, בידוד הרעשים רע!
כן, הרכב לא מהנה לנהיגה (גם סובארו 1.6DL לא! ועדיין מכרו כאן 200 אלף כאלו)
אז למי שמחפש כלי תחבורה מהאמינים שיש, פשוט וזול לתחזוקה, עם מנוע 2.0 במחיר אטרקטיבי, אז ה ASX בהחלט מומלצת, בטח כמשומשת
כחדשה... זה כבר סיפור אחר.

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

לקחת את הדברים לקיצון
זאת לא אטראז מוגבהת!
תיבת הילוכים רציפה, תמיד מייצרת רעש במאמץ, אצל כל היצרנים, אבל תכלס 99.9% מהזמן התיבה בכלל לא במאמץ
רעידות? מאיפה הבאת את השטות הזאת?
גרפיקה מיושנת? מה זה אטארי? אתה רוצה לנהוג באיפד, תקנה טסלה, תכוון את המזגן דרך תפריטים ומסך מגע, ותראה כמה שזה נורא.
הנדסת האנוש דווקא ממש מצויינת, המזגן פשוט וקל לתפעול וגם מערכות הבטיחות נמצאות במקום הגיוני, וגם ככה אף פעם לא נוגעים בהן.
איכות החומרים בסיסית, אבל טובה! הרכב מזדקן מאודדדד יפה, הפלסטיקים ופנים הרכב אצלי, נראים כמו ביום שעזבו את המפעל. שום דבר לא מתקלף או דהה אחרי שש שנים.

כן, המערכת מולטימדיה מחורבנת, שום דבר ש 1000-1500 ש"ח לא פותרים, לא סיבה לפסול רכב על זה
כן, בידוד הרעשים רע!
כן, הרכב לא מהנה לנהיגה (גם סובארו 1.6DL לא! ועדיין מכרו כאן 200 אלף כאלו)
אז למי שמחפש כלי תחבורה מהאמינים שיש, פשוט וזול לתחזוקה, עם מנוע 2.0 במחיר אטרקטיבי, אז ה ASX בהחלט מומלצת, בטח כמשומשת
כחדשה... זה כבר סיפור אחר.

שני סופי שבוע עם asx לפני מתיחת פנים ואחריה כרכב חלופי הובילו אוצי למסקנה הזו.

אני גם בי-ם ובעליות זה פשוט סיוט (וגם בעקיפה), יצא לי חנהוג בחא מעט רכבים עם תיבה רציפה, אבל זו שב- asx  ובאאוטלנדר דור קודם היא פשוט גרועה וברמזור הרכב רועד כמעט כמו אטראז.

אני בטוח שכמו האטראז ה- asx יהיה מאוד אמין

פורסם

כן אבל כאן אני עם סולל הדרך,

ל90% מהאנשים זה בדיוק מה שהם מחפשים, אמינות, אמינות וגם שיהיה אמין פשוט ונוח לאחזקה בלי כל מיני גליצ'ים צרפתיים (כאן תחליף את מיכל האוראה ושאר מיני דוגמאות),

ושהנדסת אנוש תהיה ברורה ופשוטה.

ובזה הASX תואם בול לציפיות לגבי הרעשים תשייט במהירות סבירה ואז סה"כ המצב סביר (כן לי מפריע הזמזום מהגיר אבל רעייתי אפילו לא שמעה אותו (עד שהגיע לזיקר (-:  )).

החיסרון העיקרי של הרכב הוא צריכת הדלק ולטעמי הוא לא מספיק מרווח

פורסם

קח בחשבון שכלמוביל נוטים להפריז במחירי המכירה שלהם לרכבים המשומשים שברשותם.

הרכב הזה אינו מבוקש במשומשות ומחירי המכירה שלו בהתאם,קח זאת בחשבון כאשר אתה מתמקח עם כלמוביל.

אני הייתי מחפש בשוק המשומשות , לא חסר ASX וניתן להתמקח על המחיר מול מוכר פרטי.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני שעה, llaavvii כתב:

כן אבל כאן אני עם סולל הדרך,

ל90% מהאנשים זה בדיוק מה שהם מחפשים, אמינות, אמינות וגם שיהיה אמין פשוט ונוח לאחזקה בלי כל מיני גליצ'ים צרפתיים (כאן תחליף את מיכל האוראה ושאר מיני דוגמאות),

ושהנדסת אנוש תהיה ברורה ופשוטה.

ובזה הASX תואם בול לציפיות לגבי הרעשים תשייט במהירות סבירה ואז סה"כ המצב סביר (כן לי מפריע הזמזום מהגיר אבל רעייתי אפילו לא שמעה אותו (עד שהגיע לזיקר (-:  )).

החיסרון העיקרי של הרכב הוא צריכת הדלק ולטעמי הוא לא מספיק מרווח

דגמי מאזדה מציעים את המתכון המנצח לאמינות: מנוע אטמוספרי ותיבה אטמוספרית מבלי לוותר על איכות נסיעה ותא נוסעים.

לדעתי, שווה לרדת בשנתון עבור רכב אמין ואיכותי.

גם אני מעדיך הנדסת אנוש יעילה ומסודרת (לכן אני בוחר בדגמי קונצרן VAG, על אמינות אני מוכן להמר, גיחוי נאות האטקה שלי היא רכב ליסינג).

ולגבי ההצאמה ל-90%, אשתי ממש לא חובבת הגה (נוהגת ומרוצה מ-i20 דור שני) וכשהצטרפה לנסיעה ב- ASX שאלה למה הרכב רועש ולא נוח...

עריכה אחרונה על ידי mottis
.
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין ספק שבגזרת מאזדה האיכות עדיפה בעשרות מונים

אבל!!! ה CX5 הרבה יותר יקרה וזה לא רק לרדת שנתון והביטוח שבשמים (שמעתי על 5 ספרות)
ו ה CX30 בלי קשר למחיר פשוט, קטנטונת.

פורסם
לפני 17 שעות, סולל הדרך כתב:

אין ספק שבגזרת מאזדה האיכות עדיפה בעשרות מונים

אבל!!! ה CX5 הרבה יותר יקרה וזה לא רק לרדת שנתון והביטוח שבשמים (שמעתי על 5 ספרות)
ו ה CX30 בלי קשר למחיר פשוט, קטנטונת.

מסכים איתך שצריך לרדת הרבה בשנתון בשביל ה CX5, כלומר ההשוואה פה היא בין CX5 דור קודם ל ASX ואז באמת יש דילמה איזה קניה יותר טובה, אני מניח שבכל זאת הייתי מעדיף את ה CX5.

לגבי מחירי הביטוח אני חושב שזה זה שמועה שנופחה יותר מדי, לאמא שלי יש CX5 2018 (דור חדש), מבוטחת לכל נהג מעל 24:

1670 ש"ח חובה

5270 מקיף

לא זול אבל גם לא דיל ברייקר ובטח לא 5 ספרות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תדע שזה מחיר פנטסטי...

אני משלם ככה על סטוניק 2019 לכל נהג מעל גיל 21 בלי תביעות קודמות. 🪬

פורסם (נערך)

יש הבדל גדול בין כל נהג מעל גיל 21 או לכל נהג מעל 24 מבחינת מחירי ביטוח מקיף, לכל הרכבים ובכל חברות הביטוח.

גיל 24  בדיוק קפיצת מדרגה רצינים במחיר ( כל גיל פחות מזה משמעו לפחות 50% תוספת).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...