Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

אני רוצה להחליף בחודשים הקרובים את ה 208 המזדקנת ואני חושב על אפשרויות שונות.

אחת מהמועמדות הינה קורולה הייבריד האצ'בק.

נוסעים בשנה כ 25000 ק"מ בעיקר בתוואי בין עירוני. 

הייתי שמח לשמוע מכאלו שהחזיקו כזו, מה מחירי הביטוח ומה צריכת הדלק האמתית של הרכב?.

תודה רבה. 

פורסם

הקוקרלה ההברידית צורכת ליטר דלק אחת לכל 20 ק"מ נסיעה בממוצע.

שקול שנית התמקדות בהצ'בק היא נמכרה ביחס של 1 ל-5 לעומת גירסת הסדאן, ויותר יקרה לרכישה.

מחירי הביטוח תלויים בנתונים שלך.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תשקול את הנירו , ואם יש לך יכולת להתקים עמדת טעינה לך על הפלאג אין, חיסכון ניכר בדלק באם אתה נוסע בטווחים של 40 ק"מ יומי ואו כפול מזה אם יש לך יכולת לטעון במקום העבודה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה רבה, אני לא פוסל את הנירו. הסיבה שחשבתי על קורולה האצ'בק ולא סדאן היא מכיוון שאנחנו גרים באזור שיש מצוקת חניה ורכב קצר יותר יהיה קל יותר לחניה.

אשמח לשמוע גם בנוגע לעלויות ביטוח גם של הנירו וגם של הקורולה.

מבחינת נסיעה יום יומית הרכב נוסע כ 90 - 80 ק"מ ליום. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

עלויות ביטוח אף אחד פה לא יוכל לעזור לך, יש לכל נהג נתולנים בסיסיים ואישיים שמשפיעים על מחיר הביטוח שיתנו לך החיברות השונות.

החל ממספר נהגים, גיל הנהג הצעיר ביותר, שנות ותק בנהיגה, עבר ביטוחי והיסטוריית תביעות בשלושת השנים האחרונות ואפילו מקום המגורים ישפיעו על מחירי הביטוח שלך.

תכנס לאחר המחשבונים באינטרנו כמו וובי לדוגמא (wobi.co.il) ותכניס את הנתונים שתתבקש, שם תקבל הצעות מחיר עקרוניות ממגוון חברות שונות המבוססים על הנתונים האישיים שלך.

פורסם

ch-r נותרו רכבים בודדים בצבע לבן בלבד , מחיר על הכביש 197K ....הזוי לחלוטין

לא צפוי משלוח נוסף עקב המשבר עם טורקיה היכן שמורכב הרכב , הרכב צפוף מאוד מאחור , מתאים אולי לזוג עם תינוק לא מעבר.

מעבר לז

פורסם
לפני שעה, Adam70 כתב:

ch-r נותרו רכבים בודדים בצבע לבן בלבד , מחיר על הכביש 197K ....הזוי לחלוטין

לא צפוי משלוח נוסף עקב המשבר עם טורקיה היכן שמורכב הרכב , הרכב צפוף מאוד מאחור , מתאים אולי לזוג עם תינוק לא מעבר.

מעבר לז

הוא לא מתכוון לרכוש רכב חדש. 

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן התכוונתי ליד 2 רכב בן שנתיים שלוש. 

ה crh נחמד אבל ניראה לי צפוף

אם לא תהיה ברירה אקח את הקורולה סדאן (ושוב, לא פוסל את הנירו). 

פורסם

לגבי הביטוח - אמנם לא מספרים אבסולוטיים, אבל הבן שלי משלם עבור ביטוח של קורולה 2019 בערך כפליים מאשר עבור ביטוח של ארונה 2024. מדובר באותם נהגים נקובים.

• מבאס 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...