Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה רכב, הביטוחים יקרים משמעותית מרכבים מקבילים כי הרכב גניב.

(על רכב מקביל מאותו שנתון אותו מחירון פחות או יותר המקיף 1.5 פחות).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 25.7.2024 בשעה 13:10, itamarg כתב:

הסיבה שחשבתי על קורולה האצ'בק ולא סדאן היא מכיוון שאנחנו גרים באזור שיש מצוקת חניה ורכב קצר יותר יהיה קל יותר לחניה.

זה נכון שההאצ'בק קצרה יותר. ויחסית לרכבים אחרים הפער בינן אינו זניח. הוא 26 ס"מ. זה אכן יחתוך לכאן או לכאן חלק מהחניות. אבל זה לעיתים פחות דרמטי ממה שנוטים לחשוב.

בנוסף בקורולות הפער מתבטא גם בבסיס גלגלים קצר יותר ב 6 ס"מ ובגלל שיקולי עיצוב כאלו ואחרים מדובר ברכב עם ספסל אחורי משמעותית מצומצם יותר מהסדאן. וגם ההבדלים בתא המטען קיימים (אף שאולי 5 דלתות מאפשר לנצל יותר).

היות ואני מבין מהשרשור שההאצ'בק יקרה יותר אני מציע להיות פתוח גם לסדאן. 

פורסם
בתאריך 26.7.2024 בשעה 09:13, David2540 כתב:

שמעתי שהסוללות של הקורולה מאוד איכותיות כי הם ליתיום או משהו דומה.

זה נכון או חרטא של סוחרים?

כמעט כל הסוללות לרכבים בשוק הן מבוססות ליתיום (הכימיה וההרכב המדויק משתנה.. אבל ליתיום עומד בבסיס של כמעט כל סוללה מודרנית).

האם היא איכותית או לא זו שאלה אחרת...

פורסם

עשיתי חשבון של כמה אני משלם היום על הרכב שנוסע כ-  25000 - 23000 ק"מ לשנה לעומת קנייה של קורולה הייבריד שנניח נניח תצרוך 1:22

ההבדל לחודש יוצא משהו כמו 300 שקלים (כיום מגיע לצריכה עם הרכב השני, לא הפיג'ו, של 1:15 בלי בעיה).

מצד שני מחירי הביטוח פסיכיים ולפי מה שבדקתי יקרים יותר מפי 2 ממה שאני משלם היום אלא אם אני ממש אצליח להוריד אותם במחיר.

אז החיסכון בדלק, מתקזז במחירי הביטוח.

מעניין יהיה לבדוק מחירי ביטוח של נירו, אבדוק ואעדכן... 

פורסם

אני אהבתי את הנירו יותר מהקורולה (ההבדל בצריכת הדלק הוא יתרון קטן לטויוטה),
שים לב שבדגם הפלאג אין אין צמיג רזרבי ותא מטען קטן יחסית).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לגבי מחירי ביטוח של הקורולה יש פערים גדולים בתעריפים בין חברות הביטוח. 

לאחר השוואה בין חברות הביטוח עשיתי בסופו של דבר בסוף שנת 2023 לקורולה שלי שנת 2019 ביטוח בחברת הביטוח שרביט, מקיף עלה כ- 5,000 ₪ כולל תוספת פרמיה של תביעה אחת והוספתי עוד כ- 500 ₪ על ביטוח ללא מיגון.

ביטוח חובה עלה לי עוד כ- 1,300 ₪.

סכום סביר לימים טרופים אלה.

עריכה אחרונה על ידי green
  • אהבתי 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

האמת מחיר טוב בימים הללו, כי אני בדקתי ביטוח ללא תביעות על הקורולה רוצים משהו סביב 9200 לחובה + מקיף (ללא ביטוח נהג צעיר). 

אז יכול להיות שבאמת צריך לבדוק עוד חברות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, green כתב:

לגבי מחירי ביטוח של הקורולה יש פערים גדולים בתעריפים בין חברות הביטוח. 

לאחר השוואה בין חברות הביטוח עשיתי בסופו של דבר בסוף שנת 2023 לקורולה שלי שנת 2019 ביטוח בחברת הביטוח שרביט, מקיף עלה כ- 5,000 ₪ כולל תוספת פרמיה של תביעה אחת והוספתי עוד כ- 500 ₪ על ביטוח ללא מיגון.

ביטוח חובה עלה לי עוד כ- 1,300 ₪.

סכום סביר לימים טרופים אלה.

אם אני זוכר נכון יש לך סטיישן או הצבק לא?

כנראה שיש הבדל במחירי הביטוח ביחס לסדאן. גם אני מה שנתקלתי המחירים הם 9000+ למקיף בלי תביעות

פורסם (נערך)

יש לי סטיישן אבל אני לא חושב שזה קשור לזה כי נתקלתי גם במחירים של 8,9 וגם 12 אלף ₪.

למעשה אני מבטח כל השנים דרך חברת ביטוח שזוכה במכרז עם העבודה שלי ישירות ולא משלם כלום עד תקרה מסויימת שלא עברתי אותה עד כה, ואולם הפעם חברת הביטוח רצתה 11,500 ₪ על מקיף וחובה שזה הרבה מעבר לתקרה אז עשיתי באופן פרטי כאמור ביטוח בשירביט ואקבל החזר ממקום העבודה (מקום העבודה שלי השיג מכרז עלוב).

למעשה בחיפושים שלי מצאתי עוד 2 חברות ביטוח שהמחיר שלהן היה דומה למה שעשיתי בשירביט ובאחת מהן ניתן היה להוזיל עוד משמעותית את הפרמיה ככל שגובה ההשתתפות העצמית גבוה יותר והנסועה נמוכה יותר, אבל הן רצו אמצעי מיגון ואני לא רציתי להתקין.

אני זוכר שעוד מישהו בפורום עם קורולה סדאן ביטח בשירביט בכ- 6,000 ₪ מקיף עם אמצעי מיגון ועל זה הוסיף עוד ביטוח חובה.

כך שאפשר להשיג פרמיות סבירות גם לסדאן.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...