Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A4 שנת 2002 2000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם, בחודש-חודשיים הקרובים אמא שלי מחליפה את רכבה הנוכחי (גולף 2000 1600 סמ"ק-למכירה), והאפשרות כמעט היחידה שאני רואה כמחליף שלא חוצה את קו ה 130 אלף ונשאר בגבול המודל 2002-3 היא ה A4 שנת 2002 2000 סמ"ק.

ברצוני לקבל חוות דעת על הרכב הספציפי הזה מבעלי ניסיון, כמו כן אשמח לקבל פרטים על אנשים שמוכרים את הרכב המדובר (יד ראשונה וקילומטרא'ז נורמלי חובה).

בנוסף אם יש לכם הצעות לרכבים אחרים עד 130 אלף, רצוי מנהלים-אנא שתפו עמי.

תודה מתן.

1.8T 8)

פורסם

אתה חייב להגדיר מה אתה מחפש מרכב.

האודי A4 02' אם אני לא טועה היא עדיין מהדגם הקודם ולכן מדובר ברכב שפנימית כמעט ולא יותר גדול מהגולף.

זהו רכב משפחתי ולא מנהלים אף על פי שבארץ הוא ממוצב גבוה.

פורסם

הצורה של 2002 זה החדשה (העגולה) ככה שזה רכב אחר.

עכשיו הדרישה של אמא שלי מעל הכל זה רכב חזק שנותן הרגשה בטוחה (בגלל תאונה מצערת שהתרחשה לפני שלוש שנים של אחי) לכן יונדאי ושאר הזבל לא בא בחשבון.

תכלס האוטו צריך להראות טוב ולהיות מאובזר כמו שצריך-צריכת דלק לא בשמיים..נמוכה ככל האפשר.

שנתון לא נמוך מ2002.

שאלה-ב.מ.וו סדרה 3 מהצורה החדשה יכולה להכנס בתקציב?

1.8T 8)

פורסם

נהגתי מזמן על ה-A4 2.0 מולטיטרוניק. נראה לי שזה תחליף הולם לגולף - מרווח מעט יותר, מנוע+תיבה טובים (למרות השהיה קלה בזינוק), נוחות סבירה, איכות חומרים והרכבה טובה. צריכת דלק כמו כל מנוע 2000. ב.מ.וו E46 שנת 2002 אולי תכנס בתקציב בגרסת הכניסה 318 אבל היא לא ממש מאובזרת לרוב והביטוח+עלויות האחזקה לא נמוכים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תפתח מגזין "ממון" האחרון, של אתמול.

יש שם סיקור קצר ועינייני על האודי A4, אם כי בין השנים 95-2001, אך אולי זה יעזור לך.

אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על הדברים הכתובים שם, אך מקריאה עקבית של הסיקורים נראה שהם ממצים.

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

נהגתי עליה גם לא מזמן :)

אני ממש נדלקתי ואהבתי את הרכב הנ"ל !!!

המנוע 2 ליטר שלו מספק מעל ומעבר יחסית ל 2 ליטר כמובן :)

ממש נהנתי לנהוג, האחיזה שלו מצויינת , פשוט דבוק לכביש!!!

איכות חומרים טובה +

מרווח יותר מהגולף זה בטוח!!!

לפי דעתי , שווה את הכסף.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
הA4 שסיקרו בממון היא הדגם הישן ולא הדגם שעליו מדובר פה.

ולכן כתבתי "אם כי בין השנים 95-2001, אך אולי זה יעזור לך."

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

נכון שהוכח שהסמל של אודי עוזר בתאונה,אבל למרות העזרה הזאת, לאודי אין אף דגם שהצטיין במבחני הריסוק שלו (גם באירופה וגם בארצות הברית).

אם באמת, מעניין אותך מבחני ריסוק ולא תדמיות אזי:

רנו לגונה,סיטרואן C5 וסובארו B4 החדשה.כולן מכוניות בטוחות יותר (למרות שאין סמל של אודי)מהנות הרבה יותר לנהיגה,נוחות יותר, מאובזרות יותר,הסיטרואן והסובארו גם מרווחות יותר ובעיקר במחיר שציינת תוכל לקנות רכב ממודל חדש יותר.

אומנם מקדם הפוזה ירד, אבל התוכן הפנימי יעלה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
ולכן כתבתי "אם כי בין השנים 95-2001, אך אולי זה יעזור לך."

Chimpo.

אם זה דגם אחר כיצד זה יעזור לה?

זה כמו להשוות בין האקורד עד 2002 לבין האקורד החל מ2003,חוץ מהשם הם די שונים.....

• תוכן חדש...