Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מזמין לא מעט דברים מהאינטרנט.

יש חבילות, אפילו לא יקרות במיוחד שהשליחים שמגיעים, באים עם "קופרה", "אקס טרייל", "טסלה" וכו'.

יש משהו משאני מפספס? האם להיות שליח בימינו משתלם במיוחד?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם (נערך)

רק פעם אחת נתקלתי עם שליח עם רכב שטח יוקרתי. בדר"כ באים עם "סתם" רכב רגיל.
אבל נניח שיש מישהו שעובד ליד מרכז חלקה, בסיום יום העבודה הוא אוסף 4-5 חבילות לכתובות בעיר מגוריו. אז מה איכפת לו, הרוויח עוד כמה ג'ובות מבלי להתאמץ.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • מעניין 1
פורסם

המשרד שלי לפני כמה שנים היה סמוך למשרדי באזר , שהמודל שלהם היה עבודה עם שליחים שלוקחים חבילות קטנות בדרכם חזרה הביתה מהעבודה . למשל, אם עבדת בפתח תקווה ואתה חוזר מידי יום לביתך בשוהם, יכולת לקחת חבילות לראש העין ולשוהם ולעשות כמה שקלים ״על הדרך״ התשלום היה פר חבילה. אני לא יודע איך זה היום, כי השליחים שמגיעים אלי הם של בר הפצה או שליחים של הדאר. אבל כן ראיתי ודיברתי אם אחד הקבועים ברחוב שלי שנוסע בסקייוול חשמלי חדש. לדבריו הוא עובד רק בראש העין ומחלק עבור גופים שונים (תמי 4 למשל וטרמינל x במקרה שלי)  , השליח של בר הפצה למשל שעובד באיזור נוהג באיוניק חדש למדי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מדובר בישראלים. העובדה שאנשים נוסעים ברכבים יקרים לא בהכרח מעידה שבאמת יש להם את הכסף בשביל הרכבים האלה...

אני לא אומר ששליחים לא מרוויחים טוב (אין לי מושג מה המשכורת הממוצעת של שליח), אלא שעם כמות ההלוואות לרכב שיש היום, לא רק אנשים שמרוויחים טוב קונים רכבים יקרים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

בן של שכנים עושה שליחויות אחר הצהריים עם רכב הליסינג של אחד ההורים. רכב ״לא פשוט״ .

כל אחד פועל בדרכו.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• אחראי פורום
פורסם

הגיעה אליי שליחה עם אקורד קופה V6.

אני גם ככה לא בטוח כמה העסק הזה כלכלי לשליחה שהיא הבורג הקטן במערכת כשאני משלם 50 ש''ח לחברה, אז בטח עם צריכה עירונית של 5 קמ"ל העסק עוד יותר דחוק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 2 דקות, דובצע כתב:

יש דרייברים שצריכים רכב חדש כי אנשים לא מזמינים מישהו עם רכב ישן-אז אולי זה חלק מהדרייבר לעשות גם חבילות

מה הכוונה ב"דרייבר"?

מונית פיראטית?

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

רק פעם אחת נתקלתי עם שליח עם רכב שטח יוקרתי. בדר"כ באים עם "סתם" רכב רגיל.
אבל נניח שיש מישהו שעובד ליד מרכז חלקה, בסיום יום העבודה הוא אוסף 4-5 חבילות לכתובות בעיר מגוריו. אז מה איכפת לו, הרוויח עוד כמה ג'ובות מבלי להתאמץ.

לא חושב שזה באמת עובד ככה,אלא אם כן זה מישהו פרטי עם חנות וחבילות שקיבל,אז הוא משלם שחור ונותן למישהו אחר להפיץ\לחלק

אם תיגש לחברות הפצה עצמן בשביל לחלק "כמה חבילות בשביל כמה ג'ובות" אין דבר כזה,רק אם תעבוד בעבודה מסודרת אצלן עם תלוש כמובן,ממש לא חלטורה כפי שכתבת.

הלוואי והיה ככה,הייתי שמח להתעסק בזה כל יום :) (עובד משמרות)

נ.ב גם אצלי בר הפצה מביאים 99% חבילות עם אותו השליח,אומנם יש לו קיה חבוטה אבל בשבילו זה מספיק,והוא עובד מן המנין שם,לא משהו מהצד.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עבדתי בתור שליח חודשיים שלושה.

סיוט שלא מהעולם הזה. 

אני לא יודע איך אנשים מוכנים לעבוד בעבודה הזאת.

וולט-תן ביס עוד סבבה. אבל  חבילות ? סרט רע

תשלום רק פר חבילה, כל ההוצאות עליך, חניה לך תחפש במקומות מסוימים, פקקים, מגדלים של 20-30 קומות כמו תשלום לדירה בבניין רגיל (אתה מבזבז  5 דקות לעלות ולרדת במעלית במקרה הטוב) 

פורסם

אחרי צבא עבדתי שליח בפיצריה. עבד איתי בחור , לא העפרון הכי חד בקלמר בלשון המעטה (לצורך העניין היה ללא בגרות בגיל 25-6). היה בעלים של סובארו אימפרזה 4X4. היה מתגאה שכל המשכורת הולכת על האוטו והוא חי על חשבון ההורים. כמה עשורים אחרי, העולם לא השתנה כנראה...

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

לא מבין למה לוקר חבילות לא תפס בארץ. פה יש בכל חור, של 5-6 חברות שונות (כולל הדואר המקומי). הפסקנו להזמין לבית, שולחים רק ללוקרים. פשוט יותר, לא צריך לחכות בבית. זה נמצא 50 מטר מהדירה. פשוט פתרון מושלם.

עכשיו יש דור חדש אפילו עם תאים מקוררים למשלוחים של מזון וכאלה.

image.thumb.jpeg.3fe9528c433693487f13828b542a5730.jpeg

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...