Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כותרת קצת מוזרה אני יודע.

כרגע עם סקודה פאביה בת 8 שנים - נקנתה כשהיינו זוג בתחילת הקשר

רוצים להחליף רכב עכשיו כשהצוציק השני ב"ה יגיח לעולם עוד 3 חודשים.

אז אחד הפרמטרים הכי חשובים (לי) - זה כאבי גב, אני הנוהג העיקרי בזוגיות הזאת, הבעיות גב מתחילות להגיע והסקודה לא ממש עוזרת לי.

איך אני בוחן רכב בשביל דבר כזה?

אגב, יש רכבים שאפשר להחליף את המושב הישן במושב "רענן"?

מישהו יודע מה עושים נהגי מוניות?

פורסם (נערך)

קודם כל בשעה טובה.

אולי אני טועה, אבל רוב הסיכויים הם שבעיות הגב לא נגרמות בגלל הרכב הספציפי שלך (אפילו שישיבה ברכב בטוח גורמת עוד סבל) ולא בהכרח ייפתרו מרכב כזה או אחר. הייתי ממליץ גם ללכת לכיוון של לבדוק את זה אצל רופא ולהבין מה בדיוק גורם לבעיה, ואיזה פתרונות יש, לכאבים עצמם או למקור הבעיה אם נמצא כזה.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם (נערך)

יש תקציב? 

העדפה לרכב משפחתי או ג'יפון?

כמה קילומטרים אתם נוסעים בשנה ואיפה בעיקר?

עניין נוחות המושב מאוד אינדיווידואלי . 

למשל, לדעתי, באוקטביה המושב הרבה יותר תומך מאשר בפאביה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני גם חושב שקודם כדאי לבדוק עם הרופא לגבי בעיות הגב, דבר שני יש מצבים שהספוג כבר לא תומך, נסה לשבת במוסך הנוסע ותיראה אם יש הבדל בנוחות, רפד יכול לסדר דברים כאלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם, אני עכשיו התחלתי המון טיפולים לכאבי גב.
כשאני נוסע ברכב יחסית חדש (אחת לחודש אני משכיר רכב כדי שיהיה רכב שני בבית), אני מרגיש משמעותית יותר תמיכה בגב

לפני שעתיים, yulianx כתב:

אני גם חושב שקודם כדאי לבדוק עם הרופא לגבי בעיות הגב, דבר שני יש מצבים שהספוג כבר לא תומך, נסה לשבת במוסך הנוסע ותיראה אם יש הבדל בנוחות, רפד יכול לסדר דברים כאלו.

רפד יכול לתקן את הרכב? אין איזה מליון אלקטרוניקה בתוך המושב?

לפני 9 שעות, vladclar כתב:

יש תקציב? 

העדפה לרכב משפחתי או ג'יפון?

כמה קילומטרים אתם נוסעים בשנה ואיפה בעיקר?

עניין נוחות המושב מאוד אינדיווידואלי . 

למשל, לדעתי, באוקטביה המושב הרבה יותר תומך מאשר בפאביה.

הרכב נוסע 20K בשנה
התקציב עד 200K, אבל אני אהיה משמעותית יותר בנוח אם זה יהיה עד 150K

הנסיעות הן:

1. במהלך השבוע: רחובות - תל אביב וחניה בחניון בתוך תל אביב (לא חייב קטן בגלל בעיות חניה)

2. בסופש: רחובות - ירושלים, רחובות נתניה, נסיעות עם המשפחה לצפון/דרום כשלא בוער

עד היום נסעתי במכוניות נמוכות (פאביה, או קיה פיקנטו או יונדי i10)

פורסם (נערך)

עם כזה תקציב הייתי פוזל לכיוון יונדאי קונה היברידי / קיה נירו . רכבים מעולים למשפחה עם 2 ילדים. חסכוניים גם בעיר וגם בכבישים פתוחים.

יש השבוע ימי מכירות בקיה.

כדאי לגשת לאולמות  התצוגה ולשבת ברכבים כדי להרגיש את המושב . 

יונדאי קצת יותר זול, אבל זמני הספקה יותר רחוקים.

בכל הרכבים בהם נהגת עד עכשיו המושבים לא נחשבים לנוחים  בכלל.

אפשר גם לחסוך לא מעט מהתקציב, אם סיאט ארונה תתאים לדרישת הנוחות. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לגבי מציאת רכב כמו שאמרו זה מאוד אינדיבידואלי - הייתי ממליץ כל פעם לשכור רכב אחר או לבקש נסיעות מבחן overnight כדי שתוכל לעשות נסיעה ארוכה ולהבין איך זה משפיע לך על הגב - לשבת חמש דקות באולם לא יתן אינדיקציה טובה, יש דברים שמרגישים רק אחרי כמה שעות בכביש ונשמע שאתה נוהג לא מעט אם אתה הנהג היחיד.

שווה לבדוק עם הפיזיותרפיסט אם הוא יכול לעזור לך להתאים את צורת הישיבה ברכב, בדיוק כמו במשרד אני רואה המון אנשים שפשוט לא יושבים נכון ברכב וגורמים לעצמם כאבים.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, vladclar כתב:

אפשר גם לחסוך לא מעט מהתקציב, אם סיאט ארונה תתאים לדרישת הנוחות. 

קצת חולק עליך.

בארונה, לפחות דגמי הסטייל, הישיבה נמוכה, לי לא נוחה. כמובן שפות"ש צריך לבדוק את הישבן שלו. חוץ מזה, גם עם ילד אחד הבגאז' מלא, מניח שעם שניים יהיה קושי. אמנם אני גידלתי 3 ילדים בסופרמיני (אקסנט דור ראשון, עם קופסה שלישית קטנה), אבל כמות וגודל הציוד לתינוק גדלו מאז, אצל הבן שלי הבגאז' של הארונה מלא בציוד של ילדה אחת.

אם כבר סופרמיני הייתי בודק את הסקודה סקאלה, אבל אין לי מספיק מספיק ניסיון עם המושבים שלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתן את החצי שקל שלי

הרכבעם הגרמניים שיצא לי לנסוע עליהם היו רובם עם מושבים תומכים אבל עדיין מעט קשים ובשילוב עם הנטייה לכיול מתלים קשיח זה לא הכי נעים . הרכבים עם המושב והנוחות נסיעה הכי טובה שיצא לי להרגיש זה סיטרואן למיניהם ואחר כך פיג׳ו בעיקר 2008 ו3008

לדעתי אם תישאר עם סקודה או פולקסווגן תצטרך לעלות לדגמים היותר גבוהים כדי קבל נוחות ובכל מקרה גם לנסות פיזית בנסיעות מבחן וגם אפשר לחפש אביזרים שמתלבשים על המושב ומקלים. 

• אהבתי 1
פורסם

אני לא יודע איזה רכב הכי מתאים אבל לדעתי כמי שגם סובל מהגב הרבה יותר חשוב מאיזה רכב - להוריד את שעות הנהיגה כמה שאפשר.

עקב נסיבות עבודה יצא פעם ראשונה אחרי הרבה שנים שלא נהגתי בכלל שנה שלמה והגב שלי ממש מודה לי. ברור שזה קיצוני אבל גם אם אפשר להוריד חצי זה יכול להיות משמעותי מאוד.

הנהיגה, לא משנה באיזה רכב - עצם העובדה שאתה חייב להיות בכל רגע נתון על הגז/ברקס (כן יש קרוז קונטרול אבל עדיין) מעמיסה מאוד על הגב התחתון.

כל דבר שהוא לא בישיבה עדיף - הליכה, קורקינט, אופניים, אוטובוס, רכבת.

שני הסנט שלי.

• אהבתי 1
פורסם

יש מושבים מורכבים ברכב יוקרה, בפאביה יש מושב פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 8.7.2024 בשעה 18:41, nissan1211 כתב:

ואחר כך פיג׳ו בעיקר 2008 ו3008

מניסיון? אני עם 5008 ומושב הנהג ממש לא נוח לי. רמת גימור אקטיב. כנראה בפרימיום המצב טוב יותר. כל מעבר מהמושב של ה307 ל5008 - סיוט.

פורסם
לפני 3 שעות, elihershko כתב:

מניסיון? אני עם 5008 ומושב הנהג ממש לא נוח לי. רמת גימור אקטיב. כנראה בפרימיום המצב טוב יותר. כל מעבר מהמושב של ה307 ל5008 - סיוט.

מנסיון של כמה ימים לא בעלות ארוכה 

היה תמיכה צידית טובה ונוחות די טובה , לא ברמה של הסיטרואן אבל יותר טוב מיונדאי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...