Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אוקטביה או רנו מגאן


פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מתלבטים בין 2 רכבי ליסינג מהעבודה

רנו מגאן או אוקטביה

הדגמים הבסיסים

מה ההבדל מבחינת נוחות נסיעה, בטיחות,מרחב אחורי?  ושווי מס אם ידוע.

נהגתי קצת על הרנו, מהירה ויש שקט שבקושי שומעים את הכביש, גם תא מטען מכובד. יש חסרונות?

תודה

פורסם

2 רכבים מעולים , בגרסאות האלה האוקטביה מעט יותר מאובזרת עם בקרת סטייה מנתיב , בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית אחורנית. בנוסף יש גם מראות נגד סינוור ומראות מתקפלות. 

האוקטביה גם יותר חזק עם המנוע 1.5 טורבו. 

 

גם הגרנד קופה נוחה ומאובזרת במה שצריך בסך הכל אבל אם לא צריך דיזל בשביל נסיעות אז האוקטביה תתן יותר בסך הכל. הייתי עושה סיבוב על שתיהן ומחליט 

 

פורסם

שתיהן מרווחת, אך לדעתי האוקטביה בפנים מרגישה מעט יותר מודרנית אך ברנו נוחה יותר .

מבחינת בטיחות, האוקטביה נבנתה לא מזמן ולכן עדיפה מהבחינה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקטביה ללא ספק!

מודרנית יותר, מאובזרת היטב כבר בגרסת הבסיס, איכותית יותר, מרווחת ושימושית יותר עם דלת תא המטען שנפתחת כולל השימשה האחורית ומערכת המולטימדיה שלה מעולה.

החיסרון היחידי של האוקטביה בדור 4 הוא מחסור במגב אחורי (מזל שסופסוף מצלמת רוורס היא סטנדרטית...) שהיא בדורות הקודמים.

לדעתי, האוקטביה היא המשפחתית המובילה!

פורסם
לפני שעתיים, mottis כתב:

החיסרון היחידי של האוקטביה בדור 4 הוא מחסור במגב אחורי

יש מקומות בעולם שאוקטביה דור 4 מגיעה עם מגב אחורי. כנראה שזאת עוד דרך להוזיל את הרכב ליבואן.

פורסם

היה אצלי אוקטביה, יש עכשיו מגאן. המגאן מהנה יותר לנהיגה, יש בה סוג של חדווה שלא כבאוקטביה שהיתה מהירה יותר, אבל קצת אנמית ולא מערבת. המגאן בגירסת הדיזל חסכונית יותר, אם כי לא באופן משמעותי. מכל בחינה אחרת האוקטביה עדיפה, היא מרווחת יותר, תא מטען ענק ונגיש הרבה יותר, איכות הגימור עדיפה, שום ציוץ אחרי שלוש שנים והרבה מעל 80K ק"מ, המגאן כבר רוטנת פה ושם, טרם הגיעה ל 20K. חשוב מכל אלו המולטימדיה באוקטביה עולה עשרות מונים על זו שבמגאן ( גירסת הגימור זן שאצלי ש.י 23 ). אשר לשווי השימוש, לא זוכר כרגע, לא בעיה לברר דרך אתר רשות המיסים, או ועדיף אצל החשב שלכם.

  • אהבתי 1
פורסם

אם המגאן בגרסת זן, עדיף להתרחק. בעיות קשות במולטימדיה המורכבת בארץ ולא מסתנכרנת עם הרכב. זה משליך גם על המזגן ושליטה במערכות שונות. מבחינת נוחות היא טובה מהסקודה, אולם מכל בחינה אחרת הסקודה עדיפה.

פורסם (נערך)
בתאריך 5.7.2024 בשעה 06:34, mottis כתב:

מזל שסופסוף מצלמת רוורס היא סטנדרטית

אולי סטנדרטית אבל בוודאות מצלמה זבל מהתקנה מקומית שלא ברא השטן, לפחות בגרסת 1.5 שקיבלנו לאחרונה. 

 

אני לא מכיר את המגאן אבל האוקטביה כמכונית משפחתית פשוט מעולה. חבל שחסכו על כאלו דברים כמו מצלמה בהתקנה מקומית.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...