Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על פי מה אתם בוחרים איפה לתדלק?

סרגיי הלוי

פוסטים מומלצים

לפני 14 שעות, sperial כתב:

לאחרונה גיליתי את נוחות השימוש באפליקציות, חבל שלא התחלתי להשתמש בהן קודם.

למה זה יותר נוח באפליקציה? 

אני מהדור הישן, מגיע לתחנה, ניגש לשלם, ואז הולך למלא דלק.

תודה

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה משלם דרך הטלפון.

נכנס לאפליקציה, היא מזהה באיזו תחנה אתה, אתה מקבל קוד, מקיש אותו בעמדת התדלוק ומתדלק.

קצר, קל ופשוט. 

אני משתמש באפליקציה של פז, ומתדלק בשתי תחנות פז קבועות- אחת ליד הבית בהרצליה ואחת ליד העבודה, באפק ראש העין.

אשתי מתדלקת גם כן בתחנה שליד הבית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, Derish כתב:

פשוט משאבה אוטומטית ואפשרות תשלום בכרטיס אשראי ללא מגע.

בפעמים האחרונות שביקרתי בארץ (אזור נתניה) זה היה כמעט בלתי אפשרי. גם איפה שהיה שירות עצמי הוא בד"כ לא עבד חלק, ובקופה היו כל מיני דפ"רים עם תודעת שירות אפסית.

לא יודע איך אתה מצליח כל פעם לתפוס את הטיפוסים והמצבים האלו... 🤣

אני חושב שמעל 20 שנה אני מתדלק בשרות עצמי, זה עדיין לא EMV אלא "הכנס כרטיס אשראי" אבל זה לא כזה משנה.

אף פעם, אף פעם לא הייתי צריך לגשת לחנות לקופה בשביל לתדלק. באמת שלא מצליח לזכור באף סיטואציה כזאת חוץ מהמקרים שקניתי משהו בחנות נוחות אבל זה לא קשור לתדלוק. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפעם האחרונה בה שילמתי בחנות של תחנת הדלק היתה בפינלנד ב-2014, כשלכרטיסי האשקאי שלי לא היה צ׳יפ EMV. כשחזרתי ארצה החלפתי את כל הכרטיסים בכאלה עם צ׳יפ EMV.

@saar5555 לאור ההודעה הזו, ושרשור ההילוכים של האיביזה, אתה נשמע לי שמרני. מאוד שמרני.  בדברים האלה אני בקצה השני - לא מכיר מזומן (טוב, בשוק אין ברירה), הכל אלקטרוני, למעשה משלם כל דבר, מכניסה לשירותים עד כרטיס טיסה בכרטיס האשראי. כיום לא בכרטיס אלא בשעון או בטלפון. אגב, לתשלום תמורת הדלקהבכרטיס יש יתרונות - יותר מהיר (ובאפליקציה עוד יותר מהיר) והתשלום מדוייק לפי מה שנכנס למיכל. אני לא זוכר ממתינאני קונה דלק באשראי, כנראה בסביבות 35 שנה.

אבל לאחרונה נתקלתי בכך שגם בארה״ב יש עדיין גופים גדולים שמצפים שאת החשבונות תשלם בצ׳ק שתשלח בדואר. אני לא מכיר דברים כאלה כבר הרבה מאוד שנים. מעדיף תשלומים אלקטרוניים שמשאירים עקבות, אף אחד לא יכול להתלונן שלא שילמתי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Buki כתב:

אף פעם, אף פעם לא הייתי צריך לגשת לחנות לקופה בשביל לתדלק. 

מחזק

רק אני פספסתי למה צריך "לגשת לקופה" בשירות עצמי?

כל הקטע בשירות עצמי הוא השירות העצמי...

מינימום זמן, אפס אינטרקציה עם אנשים, בלי "שמן מים קפה ומאפה",

והכי חשוב, כדי להרגיע את הocd  - שאף מתדלק לא ישרוט לי את האוטו ושלא יטפטף דלק בסיום התדלוק.

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקרונית מה שקרוב וגם זול.
למזלי 2 תחנות שבדרך שלי הן זולות מאוד(TEN) אחת 7.34 אחת 7.26 שתיהן על הדרך ואני לא סוטה מהמסלול שלי בשביל להגיע לתחנת דלק.
אגב לא רואה סיבה לתדלק פז סונול וכו',הן הכי יקרות.

עושים לך טובה שנותני 10 אגורות לאפליקציה כאילו זה שווה משהו.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר חשוב, אבל כל עוד זה לא חזירי ביחס לתחנות אחרות - פחות מפריע לי.

מתדלק באותה תחנה שאני מכיר,שירות עצמי, 5 דק' אני ביציאה כבר.

אם יש תור, שזה חריג, רק אז אני ממשיך הלאה לתחנה אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, שביט כתב:

ואחת ליד העבודה, באפק ראש העין.

תחנה נבלה. "דלק" לפניה היו נותנים מחירים סבירים לסולר והיתה תחרות סביבתית....אבל מאז ש"פז" נכנסו לשם הם פשוט מגזימים ואני לא דורך אצלם יותר. יש מולם את דור אלון (וגם 10TEN) שכתוצאה מ"פז" גם התחילו להגזים עם הסולר אבל דור אלון זה הרע במיעוטו.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, sperial כתב:

לאור ההודעה הזו, ושרשור ההילוכים של האיביזה, אתה נשמע לי שמרני. מאוד שמרני.  בדברים האלה אני בקצה השני - לא מכיר מזומן (טוב, בשוק אין ברירה),

בוא נגיד שאני לא ממהר לשנות הרגלים. מזומן עדיין צריך (למספרה או במסעדה.. ).

בדברים אחרים אני די מאמץ טכנולוגיה בשמחה (למשל בתקופת הקורונה...אימצתי כלי עבודה מרחוק... ולשמחתי ולצערי הכרתי את אמאזון והקניות במשלוחים..זה באמת נושא לאופ טופיק).

אני חושב שבגדול בשנים האחרונות אני פתאום רואה שיש מוצרים טובים שאין יותר להשיג... (למשל היה פה איזה שרשור שמישהו חיפש איזה קצף גילוח של חברת Mennen).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עסקים שמתעקשים על מזומן בימים אלה, הם או עסקים קטנים או כאלה שאני חושד בכשרים, אבל אולי לא אוהבים שהמדינה תוכל לגבות מהם מס אמת 😉

מזומן בהחלט מאפשר יותר שליטה בדחפים לגבי הוצאות, אבל פחות מעקב אמיתי על התזרים. 

בסביבה שלי רואים לא פעם בעלי רכבים מיושנים שממלאים ב 100 שקל במזומן. ככל הנראה אילוצי התקציב.  אבל קוסמטיקאיות/מניקוריסטיות שעובדות מהבית ומסרבות לקבל תשלום בביט מעידות על הדרך בה הן מתייחסות לרשויות המס במדינה.

אני מתדלק קבוע בתחנות שבהן דלק 98 זול , מן הסתם כי יש שם תחלופה גבוהה של המלאי.  תפוז סגולה פתח תקווה ומיקה גיסין פתח תקווה .

בעבר דור אלון ברחוב בזל היו זולים וכיום הם ״שודדים״ במחיר , גם עינת באותו המצב.

אישתי מעדיפה את סדש ( סוכנות דלקים ושמנים)  בפתח תקווה. הם זולים יותר מכל האחרות בפתח תקווה וראש העין. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

כל תחנה של אחת החברות הגדולות (דלק, פז, סונול, אלונית) שבדרך.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, saar5555 כתב:

בוא נגיד שאני לא ממהר לשנות הרגלים. מזומן עדיין צריך (למספרה או במסעדה.. ).

חוץ מ-10 שקל לעגלה בסופר נדיר מאוד מאוד שאני נתקבל במצב שמצריך מזומן. 

רוב המספרות והמסעדות מקבלות אשראי. גם טיפ באשראי אגב.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, zaf כתב:

אישתי מעדיפה את סדש ( סוכנות דלקים ושמנים)  בפתח תקווה. הם זולים יותר מכל האחרות בפתח תקווה וראש העין. 

מבחינת סולר - סד"ש בפתח תקווה סבבה לגמרי, משתדל לתדלק אצלם (מגיע לפתח תקווה בד"כ פעם בשבוע בממוצע) אבל יש מקרים שאני מגיע גם פעם בשבועיים או יותר ולכן אני לא תמיד מצליח.

"מיקה" משחקת עם מחירי הסולר בתחנות כמו כל תחנה אחרת: בהתאם לאיזור היא מעלה\מורידה מחירים ומתאימה את עצמה, ותמיד תחרותית (בניגוד לדור אלון שבחלק גדול מהמקרים מנותקות מהמציאות גם אם יש תחנה אחרת מולה).

גם "פז" צמוד לצומת גנים לא רעה בכלל (מחיר סולר דיי הוגן גם אם לא הכי זול, ויש אפשרות לתשלום במזומן שנותן עוד הנחה יפה מאוד). "דור אלון" שנמצאת ממש מולם חיה בסרט עם מחירי הסולר שלה, נראה שפשוט יש תחנות שלא רוצות שיכנסו אליהן לקוחות (ע"ע דור-אלון גבעת השלושה: מחיר סולר 9.99 קבוע).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...