Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, winner כתב:

בהחלט מבין את פותח האשכול

אני כבר יותר מ-30 שנה נוהג בידניות וחוץ מנושא צריכת הדלק והאמינות, אוהב גם את התחושה של השליטה והחיבור הישיר בין המנוע לגלגלים.

לאחרונה עשיתי נסיעות מבחן בכמה מכוניות אוטומטיות - 3 VAG'יות עם מנוע טורבו 1000CC וגיר DSG ואחת יפנית עם הנעה היברידית וגיר רציף

מה שהפתיע אותי ב-VAGיות שלמרות שבבסיס מדובר על אותו מנוע וגיר (שתיים עם 110 כ"ס ואחת עם 115 - מניח שזה כיול שונה של המנוע) , גם אופי פעולת הגיר היה שונה, יכול להיות בגלל שהרכב היה עם מוד פעולה שונה לגיר - לא הצלחתי לשים לב לזה בזמן הקצר שהוקדש למבחן. יכול להיות גם שזה בגלל כיול שונה של הרכב או הק"מ שעשה.

ברכב עם גיר רציף כבר נהגתי בעבר ולא אהבתי את התחושה של "הקלץ' המחליק", חשבתי שאולי בהיהרידי זה יהיה שונה, אבל מסתבר שאין הבדל...

הייתי לוקח סופרמיני חדשה עם גיר ידני בשמחה, רק שאין כזו בארץ - הסויפט היא "תת סופרמיני" מבחינתי ותא המטען הקטן שלה והמנוע החלש פוסלים אותה מבחינתי.

חושש שאצטרך to bite the bullet ולקחת רכב עם תיבה רובוטות שזה כנראה הרע במיעוטו מבחינתי 🤔

מה רע בI20N? קצת יקר אבל אחלה סופר מיני וידנית ואפילו פלפלית למדי

כשסופר מיני כבר עולה 140+ אז 180 לאחת חמה זה כבר לא כזה הזוי

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מוכן לשלם מעל 120K לסופרמיני

ועל זה יש עוד עלויות ביטוח, דלק, צמיגים ועוד - מן הסתם הכל יותר יקר לרכב כזה

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, ik3 כתב:

מה רע בI20N? קצת יקר אבל אחלה סופר מיני וידנית ואפילו פלפלית למדי

כשסופר מיני כבר עולה 140+ אז 180 לאחת חמה זה כבר לא כזה הזוי

שום דבר לא רע. אבל i20n אינה חלופה לסופר מיני רגילה עבור רוב הרוכשים. גם אלו שמחפשים ידני.

רוכשי סופר מיני מחפשים רכב פונקציונלי שייתן להם יחס עלות תועלת טוב (מן הסתם לא מחפשים רכב גדול).

i20n דורש תחזוקה אחרת לגמרי. שלא נדבר על ביטוח ודלק. ואני מניח שזה לא הרכב הכי נוח שיש.

בכל מקרה גם המספרים שנתת לא נכונים.

i20 רגילה עולה 120-130. וה n עולה 183

• רעיון טוב! 1
פורסם

איך המספרים לא נכונים? סופר מיני מחירן מגיע כיום גם ל140+

I20N מחירה 180, איפה הטעות כאן

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...