Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה ״זזקל״

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

אחרי החלפת מנוע במכשיר הליכה יורק המכשיר החל להרעיש בעת השימוש, וקיבלתי מהשירות המלצה לשמן איזה שהם חיבורים עם ״זזקל״, אבל איני מכיר את המוצר. וכנראה שאזל מהמלאי. נישהו מכיר את המוצר או יודע איזה מוצר מקביל לו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על משחרר ברגים, כי ל-wd40 הרבה מאוד מוצרים

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רק שלא הכרתי אתת המוצר, אלא שבפורום הזה קיבלתי הרבה סנטימנט נגד ה-wd40. מה שיש לי בבית כנראה בן 20 פלוס, מן הסתם חלוד 😉

מה שהיה בבית בו גדלתי, ושימש לכל מיני שימונים מוזרים, היה שמן של מכונות תפירה. בקבוקון עם אף ארוך שהגיע לכל פינה.

• אהבתי 1

פורסם

זה כנראה מימי המנדט, נראה כמו מאיזה open air museum.

פורסם

רק להעיר, כי זזקל הנקרא גם sw40 מתאים יותר לחיבורי ברגים, צילינדרים וכדו’, לשימון גס יותר, כמו שימון רצועת המסוע, מתאים יותר ספריי סיליקון.

• אהבתי 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

לרצועת ממסוע אני משתמש בספריי סיליקון, ולדברי הטכנאי מה שמכרו לי בהום סנטר לא מספיק פנסי, שלח אותי לחנות ספורט. אבל כאן מדובר בחלק מהשלד. מה שמוזר הוא שהמכשיר הרבה יוצר רועש כשאשתי הולכת מאשר כשאני, ששוקל הרבה יותר ממנה, הולך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

בדקתי קצת ברשת, אז חומרים לשימון הרצועה מגיעים כבקבוק עם נוזל וצינורית, לא ספריי.

לגבי החיבורים החורקים - אני צריך להגיע למכשיר, כרגע הקומה חסומה לרגל אורחים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

חשבתי שאני היחיד שעדיין משתמש במושג זזקל

אני אומר שצריך לשים זזקל על כל דבר שצריך לשחרר

לפעמים לא מבינים למה אני מתכוון ולא באמת אכפת לי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב. מצאתי במגירה ספריי סיליקון של wd40 (לחברה הזו הרבה מוצרים) ושמתי במחברים (אלה הברגים שבחזית המסוע, משמשים כצירים להרמתו לאיחסון), התזתי והם השתתקו. אבל אשתי עדיין מתלוננת על כל מיני תקתוקים (אני לא שומע אותם, אבל יש לי שמיעה של בוגר גדוד תותחנים), אז יש טכנאי שמוזמן למחרתיים.

אכב השמן שהטכנאי לא אהב הוא Locktite 8021, חשבתי שזה יצרן ראוי.

• תוכן חדש...