Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וברכה

צריך להחליף עכשיו 2 צמיגים קדמיים.

יש לי אחוריים מאותו דגם,  רכשתי אותם כשקניתי הרכב, בדיעבד אני מבין שהם טובים אבל מומלצים לשטח. 

אשמח לדעת אם כדאי להוסיף 2 כאלה,  או שאינם מומלצים לאאוטלנדר.

מידה

215/70/R16

קוד מהירות ועומס 100H.

במידה ולא, אשמח לקבל המלצות.

מתלבט לגבי פאלקן 310 , לא מצליח להבין אם גם הוא מיוצר בטורקיה.

ובאופן כללי אשמח להמלצות באיזור עד 650 שקל לצמיג , ובעדיפות באיזור 550 בו אני רואה את klebber, maxxis Barrum כאשר הרכב עושה באיזור 30000 בשנה.

עריכה אחרונה על ידי shlomiyan4
פורסם (נערך)

הדגם הזה הוא צמיג כביש.

לחברה יש גם צמיגי שטח.

לא זכורות לי התייחסויות לרעה בפורום לגבי ארץ הייצור של הפאלקן (בניגוד למשל לגודייר ודנלופ).

דגמים נוספים שנראים לי רלוונטים (חלקם אולי מעט מעל התקציב): גודייר אפישנטגריפ SUV 2, הנקוק K115, קלבר דינקסר SUV, מישלין פרימסי SUV+.

אה, כן, ואם הרכב 4x4, יתכן ותצטרך החלפה של רביעיה או אם מצב האחוריים ממש טוב, אז לרכוש את אותו הדגם. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לאחרונה חבר שלי עם אאוטלנדר 2019 החליף לרביעיית  Barum Bravuris.  מרוצה מאוד. עלו סביב 500₪ לצמיג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

הדגם הזה הוא צמיג כביש.

לחברה יש גם צמיגי שטח.

לא זכורות לי התייחסויות לרעה בפורום לגבי ארץ הייצור של הפאלקן (בניגוד למשל לגודייר ודנלופ).

דגמים נוספים שנראים לי רלוונטים (חלקם אולי מעט מעל התקציב): גודייר אפישנטגריפ SUV 2, הנקוק K115, קלבר דינקסר SUV, מישלין פרימסי SUV+.

אה, כן, ואם הרכב 4x4, יתכן ותצטרך החלפה של רביעיה או אם מצב האחוריים ממש טוב, אז לרכוש את אותו הדגם. 

תודה רבה על התגובה.

לא זוכר אם כאן , קראתי במספר הודעות שצמיגי פאלקן שמיוצרים בטורקיה  סובלים מקצב שחיקה מוגבר ובעלי רמה כללית שפחות תומכת בשם של המותג ולכן אם הצמיג המדובר מיוצר בטורקיה , יש לי פחות ענין בו.

תודה רבה על שאר ההמלצה, מניח שהשמות שציינת מומלצים מבחינתך לנתונים שציינתי.

לפני 10 דקות, vladclar כתב:

לאחרונה חבר שלי עם אאוטלנדר 2019 החליף לרביעיית  Barum Bravuris.  מרוצה מאוד. עלו סביב 500₪ לצמיג.

באמת רציתי לשאול עליו , רואה שהוא מאד זמין בפנצריות

פורסם

הפלקן מיוצר בטורקיה (גם אני הופתעתי כי הצמיג משווג כצמיג יפני)
אין לי חו"ד על השחיקה, היות והוא מורכב אצלי רק חצי שנה.
והוא סבבה לגמרי פלוס

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 דקות, סולל הדרך כתב:

הפלקן מיוצר בטורקיה (גם אני הופתעתי כי הצמיג משווג כצמיג יפני)
אין לי חו"ד על השחיקה, היות והוא מורכב אצלי רק חצי שנה.
והוא סבבה לגמרי פלוס

היות ואני נוסע הרבה, קרוב ל40k שנתי, נושא השחיקה חשוב לי

פורסם
לפני 22 שעות, Tom_22 כתב:

הדגם הזה הוא צמיג כביש.

לחברה יש גם צמיגי שטח.

רציתי לשאול , בין הבארום, לקלבר, לאולי Toyoמשהו open country TU, יש איזה מדרג? מה להעדיף?

כמובן כולל גם עוד זוג של General מהדגם שכבר יש לי

פורסם

לדעתי האישית (ולא מתוך נסיון עם הדגמים האלו), אם הג'נרל זמין, לא שונה משמעותית מבחינת מחיר לאלטרנטיבות והיית מרוצה ממנו מבחינת הדרישות שלך, הייתי ממשיך איתו.

למרות הנ"ל, כנראה כבר דגם ישן ובמקומו יש +GT וכן גם הדגמים של החברות האחרות קצת יותר רעננות ולכן אולי עדיפות (ונראה שהקלבר והבארום סבבה ובמסגרת התקציב).

ספציפית לגבי הטויו U/T, דירוג ה-EU שלו לא מזהיר והביקורות שראיתי גם לא. אז הייתי יורד ממנו.

פורסם
לפני שעתיים, Tom_22 כתב:

לדעתי האישית (ולא מתוך נסיון עם הדגמים האלו), אם הג'נרל זמין, לא שונה משמעותית מבחינת מחיר לאלטרנטיבות והיית מרוצה ממנו מבחינת הדרישות שלך, הייתי ממשיך איתו.

למרות הנ"ל, כנראה כבר דגם ישן ובמקומו יש +GT וכן גם הדגמים של החברות האחרות קצת יותר רעננות ולכן אולי עדיפות (ונראה שהקלבר והבארום סבבה ובמסגרת התקציב).

ספציפית לגבי הטויו U/T, דירוג ה-EU שלו לא מזהיר והביקורות שראיתי גם לא. אז הייתי יורד ממנו.

תודה רבה טום.
אחלה דירוג , ברור מאד.
שאלה קטנה נוספת ברשותך , חבר כאן ממליץ על HANKOOK , דווקא בגלל שהרכב נוסע הרבה , הוא אומר שהאנקוק סוס עבודה והכי מתאים מהבחינה הזו , אשמח לשמוע לדעתך ודעת אחרים מי שרוצה .

פורסם

אין לי דעה חד משמעית לגביו, אבל ציינתי אותו גם לעיל. לזמנו ה-K115 נחשב טוב, רק שמאז יש כבר K125 ו-K135 אבל הם לא זמינים במידה הזו.

אבל גם יתכן שהצמיג עבר עדכוני אמצע חיים למיניהם מאז שיצא לאור.

תוכל לראות כאן קצת מבחנים ישנים וחוות דעת ממשתמשים (לקחת בערבון מוגבל לאור נסיון/מידות/רכב/מז"א/וכיוצב' שונים משלך):

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Hankook/Ventus-Prime2.htm

נראה שבמידה הזו הדגם שנמכר בארץ הוא OE, כלומר שהגיע כציוד מקורי, כנראה ברכבי יונדאי/קיה. זה לא הופך אותו אוטומטית לעדיף מבחינתך, שכן אני קורא יותר לאחרונה על צמיגי OE שמחזיקים דווקא פחות ק"מ, ואין לי שמץ של מושג איך זה ספציפית מחזיק.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Tom_22 כתב:

אין לי דעה חד משמעית לגביו, אבל ציינתי אותו גם לעיל. לזמנו ה-K115 נחשב טוב, רק שמאז יש כבר K125 ו-K135 אבל הם לא זמינים במידה הזו.

אבל גם יתכן שהצמיג עבר עדכוני אמצע חיים למיניהם מאז שיצא לאור.

תוכל לראות כאן קצת מבחנים ישנים וחוות דעת ממשתמשים (לקחת בערבון מוגבל לאור נסיון/מידות/רכב/מז"א/וכיוצב' שונים משלך):

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Hankook/Ventus-Prime2.htm

נראה שבמידה הזו הדגם שנמכר בארץ הוא OE, כלומר שהגיע כציוד מקורי, כנראה ברכבי יונדאי/קיה. זה לא הופך אותו אוטומטית לעדיף מבחינתך, שכן אני קורא יותר לאחרונה על צמיגי OE שמחזיקים דווקא פחות ק"מ, ואין לי שמץ של מושג איך זה ספציפית מחזיק.

בגדול , ביחס לקבוצה המוצעת של KLEBER BARUM הוא בסדר?
פשוט מסתבר שבארום אין לכל אחד , וקלבר מתעקשים להזמין באיזור שלי לפנצריה שלא מסתדר לי .
ואולי בכלל לשקול את הפאלקן  ZE310 שירדתי ממנו כי הוא טורקי? אני רואה שמשיג ציונים גבוהים , אבל ראיתי ירידות על זה שהוא טורקי ועל העמידות לאורך זמן עקב כך

עריכה אחרונה על ידי shlomiyan4
פורסם

לי יש צמיגים של פלקאן. טורקים. בני שנה. נראים  חדשים. הצמיגים בחוץ ובשמש. לא נוסע הרבה. יש עוד בדפנות תקוצים. איך שהגיעו.

אצלי זה מידה אחרת. ודגם שונה. 

יש גם צמיגים של ברום. משנת 2019. נראים בסדר לא יבשים. שחוקים. גם רכב שלא נוסע הרבה. גם צמיגים בשמש.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 9.4.2024 בשעה 18:35, yor2 כתב:

לי יש צמיגים של פלקאן. טורקים. בני שנה. נראים  חדשים. הצמיגים בחוץ ובשמש. לא נוסע הרבה. יש עוד בדפנות תקוצים. איך שהגיעו.

אצלי זה מידה אחרת. ודגם שונה. 

יש גם צמיגים של ברום. משנת 2019. נראים בסדר לא יבשים. שחוקים. גם רכב שלא נוסע הרבה. גם צמיגים בשמש.

היי, איזה דגם קנית אם אפשר לשאול בבקשה?

פורסם

דגם sn110  גם היום אחרי שנתיים נראים טוב.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...