Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארגון ידידים - סקירה מבפנים

פוסטים מומלצים

פורסם

@Buki האם יש קבוצות חברתיות של המתנדבים? אני רוצה להציע להם על הדרך להצטרף למערך הסורקים.

אני חלק מקבוצת הסורקים שעוזרת להחזיר כלבים אבודים הביתה. יש לנו סורק שבבים (70 שקלים בעלי), ומנהלי הקבוצה מתפעלים 20 קובוצות ווטסאפ לפי איזורים.

היקף הפעילות שלנו לא גדול, ובטל בשישים לעומת ידידים, ותהיתי אולי יתאפשר שיתוף פעולה שיגדיל מאוד את הכיסוי שלנו (יש לנו איזורים שלא מכוסים כלל). בטוח שבקרב מתנדבי ידידים יש חובבי כלבים שישמחו להצטרף אלינו ולענות לסריקות על הדרך.

אתה חושב שזה רלוונטי ובר ביצוע? 

• אהבתי 1
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין שלא ירצו לצרף כזה דבר לאופרציה שלהם.

אבל אני לא חלק מהארגון ויש מצב שהם חושבים אחרת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 23 דקות, Be roo כתב:

@Buki האם יש קבוצות חברתיות של המתנדבים? אני רוצה להציע להם על הדרך להצטרף למערך הסורקים.

אני חלק מקבוצת הסורקים שעוזרת להחזיר כלבים אבודים הביתה. יש לנו סורק שבבים (70 שקלים בעלי), ומנהלי הקבוצה מתפעלים 20 קובוצות ווטסאפ לפי איזורים.

היקף הפעילות שלנו לא גדול, ובטל בשישים לעומת ידידים, ותהיתי אולי יתאפשר שיתוף פעולה שיגדיל מאוד את הכיסוי שלנו (יש לנו איזורים שלא מכוסים כלל). בטוח שבקרב מתנדבי ידידים יש חובבי כלבים שישמחו להצטרף אלינו ולענות לסריקות על הדרך.

יש קבוצות של פורום, קבוצות מבצעיות וקבוצות חירום. 

יכול לשלוח לך איש קשר שתוכל להציע לו את הרעיון.

פורסם
לפני 3 דקות, amosbmw כתב:

ובנתיים עזרתי ב167 פניות.

עברת אותי בהרבה, כבוד 👍

פורסם
לפני 16 שעות, Be roo כתב:

בודק עם מנהלי הסניף שלי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 37 דקות, Be roo כתב:

אני אשמח, תודה!

שולח ה"פ.

לפני 26 דקות, amosbmw כתב:

אני צריך להודות לבוקי, אחרי שפתח את השירשור הזה. הצטרפתי ובנתיים עזרתי ב167 פניות. בעיקר פנצ'רים והתנעה. מעט חילוצים מהשטח.

סיפוק גדול מלעזור לאנשים.

מדהים! בחצי שנה זה כבוד גדול!

פורסם
לפני 34 דקות, amosbmw כתב:

אני צריך להודות לבוקי, אחרי שפתח את השירשור הזה. הצטרפתי ובנתיים עזרתי ב167 פניות. בעיקר פנצ'רים והתנעה. מעט חילוצים מהשטח.

סיפוק גדול מלעזור לאנשים.

לגבי כלבים, לא רואה איך זה קשור.

כבוד.

אצלנו יש לא מעט קריאות שלא קשורות רק לרכבים (יצא לי לטפל בהמון חלונות ממד, דלתות טרוקות וכו').

לא מתקרב להספק שלך.

פורסם

מתחילת המלחמה (וגם ב"סבבים" קודמים) סגירת חלונות ממ"ד זה באמת אירוע נפוץ. 

ממליץ לכל המתנדבים לרכוש ערכת פריצה ולהכנס לקבוצת חירום. שלא נצטרך, אבל אנחנו יכולים להציל חיים אם נהיה במקום הנכון בזמן הנכון.

פורסם
בתאריך 21.8.2024 בשעה 10:38, amosbmw כתב:

לגבי כלבים, לא רואה איך זה קשור.

כמו שקשור איתור מכשיר שמיעה שאבד לילד.

אלה אנשים שמוכנים לעשות לא מעט כדי לעזור לאנשים במצוקה, חלקם ודאי ישמחו לעזור גם לכלבים אם רק ידעו על האפשרות. רוב האנשים בכלל לא מודעים שלסרוק שבב לכלב זה לרוב ענין פשוט ושעלות המכשיר היא זניחה.

• רעיון טוב! 2
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

בקיץ הצטרפתי גם כן לידידים, וביצעתי מספר קריאות. תחושת הסיפוק והמילה הטובה שמקבלים בסוף עבודה- עצומה. 

רכשתי מפתח גלגלים ארוך (טוב גם לשימוש עצמי) וערכת פתיחת רכב, לאחר שהצטרפתי כצופה לקריאה אחת. 

לצערי, בחודשיים האחרונים לא יצאתי לשום קריאה עקב לו"ז מעט צפוף , וכרגע אני לא רואה את עצמי יוצא לקריאות של פתיחת רכב, ומעדיף להישאר בתחום ה"פשוט" של החלפות גלגל והתנעות רכב. 

אי לכך- אני מוכר את ערכת הפתיחה ב100 ש"ח (באתר נמכרת ב200), כמובן רק למתנדב רשום בידידים
הערכה נמצאת ברכבי, במשך היום בראש העין ובערבים ובסופשי"ם בהרצליה. 
מוזמנים לפנות אליי בפרטי.

תודה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתי נסה לפרסם ב"משפחה" של הסניף שלך.

אבל בכנות. בשביל 100₪ הייתי משאיר בתא מטען של הרכב. גם ככה זה לא ממש תופס הרבה מקום ואין לדעת מתי תרצה להשתמש בזה 

אני לדוג' חילצתי מפתחות שנפלו לפתח ניקוז בעזרת המוט.

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, שביט כתב:

אי לכך- אני מוכר את ערכת הפתיחה ב100 ש"ח (באתר נמכרת ב200), כמובן רק למתנדב רשום בידידים

בשביל 100 שקל תשאיר. הסיכוי שלך להשתמש בה ולהציל חיים יותר גבוה מהסיכוי של כל חמוש ממוצע להשתמש באקדח שלו ואקדח עולה בערך פי 40.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • רעיון טוב! 1

פורסם

מצטרף לנ"ל. 

אני רכשתי ערכת פתיחה לא כדי להציל נערים שיצאו לבלות עם הרכב של ההורים ושכחו את המפתח בפנים.

רכשתי בשביל הפעם האחת (שבע"ה לא תגיע) שבה אציל חיים. הערכה זרוקה בבגאז כבר שלוש שנים, בינתיים פתחתי פעם אחת לחבר. לא באמת תופס מקום, ואנחנו לא יודעים מתי נצטרך אותה. 

• תוכן חדש...