Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני 3 חודשים היה לי וולטה (וולקן) שהחזיר תקופה דומה והוחלף לאחר שהתנעה השתעלה אחרי שבוע ללא תנועה. החלפתי לוולטה חדש. אבל האחריות רק לשנה, מה שמחשיד לצפי חיי מצבר יותר קצרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, eladns כתב:

אם אין הגבלה במחיר למה שלא ילך על מצברי ג'ל של אופטימה?

800 שקל 

בדרך כלל ייצרני הרכב לא מתקינים מצבר התנעה מסוג ג'ל ברכבי בנזין ודיזל בגלל מספר מגרעות והם:

1. מחיר גבוה

2. תכונות התנעה או כושר התנעה נמוך לעומת מצבר AGM או מצבר רטוב מסוג EFB או מצבר רגיל

3. לא מתאים להתקנה בגלל הטמפ' הגבוהה בתא המנוע כלומר מצברי ג'ל רגישים לטמפ' גבוהה

אני ממליץ על מצבר וורטא או בוש מהסדרה הכחולה.

** ייתכן שייצרני המצברים התגברו על חלק מהמגרעות של מצברי ג'ל.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

עוד נקודה לגבי הג'ל של אופטימה, 

לא אימתתי את זה, אבל באחד ערוצי היוטיוב שאני צופה בהם, נאמר שהייצור עבר למקסיקו ומשם האיכות ירדה משמעותית,

בין השאר, לא מחזיקים את כמות השנים שהיו מחזיקים פעם.

אבל שוב, רק שמעתי, צריך לאמת

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

עד לפני 3 חודשים היה לי וולטה (וולקן) שהחזיר תקופה דומה והוחלף לאחר שהתנעה השתעלה אחרי שבוע ללא תנועה. החלפתי לוולטה חדש. אבל האחריות רק לשנה, מה שמחשיד לצפי חיי מצבר יותר קצרים.

הסתכלתי עכשיו על המצבר. הוא אינו תוצרת וולקן אלא ייבוא שלהם, היצרן הוא tab מסלובניה. מישהו מכיר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

היצרן הוא tab מסלובניה

בית חרושת גדול לכל סוגי המצברים. מייצר עבור מותגים רבים.

וולקן מצברים לא מייצר בארץ את כל המבחר שהוא משווק. 

קשה להאמין שיחזיק לך גם הפעם 5-6 שנים, אבל גם 3-4 זה יפה.

שנה אחריות זה בעיקרו עניין שיווקי.

פעמים רבות מדובר באותו מצבר.

פשוט עם שנה אחריות מתומחר פחות משנתיים. (לפעמים משנים שם מדבקה כדי לבדל אותם).

בקיצור, על אחריות מרוחבת משלמים.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • תוכן חדש...