Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פינוי חדר אופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

You are overthinking it

תחשןב על זה שבגלל דיירים חוצפנים אין לך מקום, אי אפשר לנקות ואתה צריך להתעסק עם זה.

צלם את האופניים ותעלה לקבוצה של הבניין.

יבוא מישהו עוד שנה, תן לו 10 שח. או תשאל פה למי יש אופניים חלודות למסירה.

לדעתי הדבר הנכון זה לאסור על הכנסת קורקינטים ואופניים למעלית. מי שרוצה שיעלה אותם בחדר מדרגות. הבעיה זה לא מי שמחזיק אופני הרים או כביש של 20 k. כמה יש כאלה ולרוב הם ישמרו גם על הרכוש שלהם וגם על המעלית. הבעיה זה הילד של השכנים שמחזיק קורקינט ענקי של 60 קמש. לדעתי זה צריך להיות מאוחסן בחדר אופניים/חנייה ציבורית.

בבניין הקודם אחד הדיירים הביא שני טרקטורוני ילדים חשמליים מהסוג של פעם. דחפנו אותם לקצה החדר. מעולם ילדיו לא רכבו עליהם.

בנוכחי יש טרקטורון ילדים ישן, ענק וכבד. הבעלים שלו כבר בן 18. בעל הדירה לא הסכים לזרוק אותו. יש לו כיסוי ברזנט רציני אבל ברור לי שזה טרקטורון של פעם. כבד ועם מנוע חלש. הטרקטורון הועמד בקצה במאונך לקיר ועליו כל האופניים החלודות שאנשים התעקשו להשאיר.

כנראה שיש אופי מיוחד לאנשים שקונים טרקטורוני ילדים...

כמו שאמרו - 

החלטת ישיבת דיירים.

סימון.

הודעה בכמה מקומות בבניין.

לחץ על דיירים שמסמנים אופניים חלודות.

לזרוק כל מה שלא מסומן אם הוא אופני מדבקה או ילדים.

אופניים יקרות, שמור. לא תתקל בכאלה ככל הנראה.

לחתוך את כל המנעולים. גם של היקרות. לסדר מחדש כמו שצריך.

פורסם
לפני 7 דקות, KipodYam כתב:

לדעתי הדבר הנכון זה לאסור על הכנסת קורקינטים ואופניים למעלית.

באיזו סמכות?

אין לך דרך לעשות את זה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 11 דקות, falou כתב:

באיזו סמכות?

אין לך דרך לעשות את זה...

אפשר לנסח "תקנון מוסכם" ולהכניס בו סעיף כזה או אחר

במגבלות המפורטות כאן:  https://www.kolzchut.org.il/he/תקנון_בית_משותף#.D7.AA.D7.A7.D7.A0.D7.95.D7.9F_.D7.9E.D7.95.D7.A1.D7.9B.D7.9D

ואז הסמכות היא מכוח המפקח על רישום המקרקעין שהוא בעל סמכות משפטית להכריע במחלוקות בנושא.

פורסם
לפני 23 דקות, KipodYam כתב:

למה אין? תקנון ועד הבית המשותף.

בעקרון אפשר לעשות הכל ככה.

לא... אתה לא יכול לקפח את זכותו של דייר לעשות שימוש סביר ברכוש המשותף או במקרה הזה, להעלות רכושו במעלית.

הרשה לי להציע פתרון אלטרנטיבי

• מצחיק 6

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, KipodYam כתב:

לדעתי הדבר הנכון זה לאסור על הכנסת קורקינטים ואופניים למעלית

מעבר לענין הסמכות שהועלה, מאיזו סיבה?

נזק יכול להגרם גם מכל הובלה של רהיט. כאמור, אין לך דרך למנוע שימוש סביר במעלית.

ולרוב הם ישמרו גם על הרכוש שלהם וגם על המעלית

עושה רושם שאתה עושה הכללות חסרות בסיס על מי מתנהג כמו בריון ומי לא לפי כלי הרכב הדו גלגלי שלו. כנראה שלא פגשת רוכבי כביש בראש ציפור...

הטרקטורון הועמד בקצה במאונך לקיר ועליו כל האופניים החלודות שאנשים התעקשו להשאיר.

כנראה שיש אופי מיוחד לאנשים שקונים טרקטורוני ילדים...

למה אחסון טרקטורון ללא שימוש הופך אותו לבזוי בעיניך, אבל בעלי האופניים החלודים הם אנשים סבבה שדואגים לבנין?

פורסם

הכמה נודניקים שמשאירים את האופניים החלודות שלהן מעצבנים. אבל כל האופניים האלה ביחד לא תופסות את המקום של הטרקטורון.

ההכללות שלי מתבססות על הנסיון שלי. זה לא מתיימר להיות פילוח מדעי של מינה צמח.

לא יצא לי לראות רוכב אופניים עם אופניים יקרות דופק אותן במעלית. את הילדים עם הקורקינט החשמלי הענקי, וגם אופנייםצחשמליות שעכשיו פחות פופולריות אצל הנוער, צא לי גם יצא.

• תוכן חדש...