Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה לסייע לחבר שמעוניין לרכוש יונדאי קונה *בנזין* לא היברידי ולא חשמלי

הוא אוהב יותר את העיצוב הקודם (הבנתי שב2024 זה כבר מתוח? או אמצע 23?)

1. מה השתנה במתיחת פנים

2.  האם ניתן להשיג את הדגם הקודם כחדש אצל היבואן או בעסקות 0 ק"מ?

3. האם ישנם מבצעים או הנחות לחבר?

וכל מידע ממי שמחזיק ברכב יעזור כמובן

צריכת דלק, אחזקה, נקודות לציון ןנקודות לשיפור

תודה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

1. הכל חוץ מהשם. זו לא מתיחת פנים, זה דגם חדש לחלוטין ,יותר גדול(ויותר יקר).

2. סביר להניח שלא, יש את היונדאי באיון שדומה במראה.

3. לא בשלב זה ככל הידוע לי, סביר להניח שיותר מאוחר כשירד הלחץ. יונדאי בד"כ עושים מבצעים עם חבר בתחילת שנה.

הדגם חדש, עדיף שתקרא חוות דעת מחול.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי 2 - לפני כשבועיים, ראיתי אותו מופיע באתר של סיקסט אז אולי נשארו כמה חתיכות. אפשר לבדוק עם חברות הליסינג ואולי לרכוש מהן.

יש לי את הדגם המדובר - הדור הקודם עם מתיחת הפנים. קיבלתי אותו בליסינג, כך שאין לי יותר מדי מה להרחיב על טיפולים ואחזקה.

יש לי אותו שנה וחצי ותיכף 40 אלף. לא היו איתו בעיות. גם הקלאץ' של התיבה הרובוטית בסדר ומחזיק מעמד(אם כי אני מקפיד לנהוג 

לפי כללי הנהיגה בתיבה רובוטית).

הרכב הזה מאד דומה לרכב מלפני מתיחת הפנים, ולכן אפשר לקרוא מבחן-דרך עליו ועל הקודם ולקבל תמונת-מצב כמעט זהה על הרכב הזה (היה לי גם את הקודם לכמה ימים, ולא הרגשתי בהבדלים גדולים ביניהם).

אסכם כך:

חסרונות:

צריכת-דלק גבוהה. בעיר ובפקקים 1 ל-8. מחוץ לעיר כשהתנועה זורמת 1 ל-10, אלא אם נוהגים בחסכנות (בעיקר בהאצות), ואז יכול להגיע גם ל- 1 ל-13 בנהיגה משולבת.

מערכות-בטיחות - בלימה אוטונומית עובדת רק בין 30-50 קמש. אין בקרת-שיוט אדפטיבית בכל הרמות(וחבל, כי היתה אפשרות

ליבואן לקחת את זה).

התנהגות-כביש והיגוי לא משהו (טובה ברכבי קונה עם  4X4. אבל אלה נדירים, ישנים , ויקרים יותר לאחזקה).

נוחות לא משהו. מרכך שיבושים קטנים אבל לא מטפל טוב בבינוניים ומתרסק על שיבושים גדולים.

המזגן חלש . חוץ מזה, לוקח לו 2-3 דק' עד שמתחיל לקרר באמת.

"מככב" בתור אחד מ-10 הרכבים הנגנבים (אני חושב שבדומה לאוקטביה, הרבה ערבים מחבבים גם את הרכב הזה).

ייתרונות:

פוזה ג'יפונית (למי שזה חשוב לו ) ועיצוב חיצוני.

אהבתי את הגריל ,שמזכיר לי "חיוך" של כריש, רק עם שיניים שחורות.

תא-מטען ללא שפת הטענה גבוהה (טוב להכנסת מדוודות וכאלה).

מערכת שמירת הנתיב עובדת טוב.

עיצוב פנימי עם כפתוריאדה. עדיף על העיצוב שהכל (או הרוב) נמצא במסך המידע.

לגבי העיצוב, אציין את מגיני השמש על ציר, שניתן להזיז גם קדימה ואחורה.

בנוסף, אתה יושב יחסית רחוק מהחלון, מה שאומר שאין עליך הרבה שמש ישירה.

וכמובן... הביצועים של המנוע. במצב ספורט,חוץ מהביצועים,  הוא גם מגיב מהר. כלומר, אין כמעט השהיית טורבו.

הוא גם "מושך" הילוכים כשצריך , ומתואם טוב עם תיבת ההילוכים.

היום עם כל הרכבים החשמליים זה לא הרבה, אבל טוב מאד יחסית למנוע בנזין. לא קרה שהמנוע הזה אכזב כשהייתי צריך 

לעשות איזו עקיפה מהירה.

יש גם בלמים מחוזקים, ומערכת היגוי מאסיבית (הרכב הוא למעשה קונה N-line ,רק ללא הפלסטיקים והקישוטים).

ככה שניכר שיש בו יותר ספורטיביות רק ממנוע.

הרכב הזה בפירוש יותר מתאים לנסיעות מחוץ לעיר מאשר בעיר/פקקים.

שאל ספציפית אם תרצה שארחיב.

• תוכן חדש...