Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, NTZSV כתב:

מנוע קטן עם טורבו למה יש לצפות?

ה 0.9 של רנו (!!) עושה חיל כבר שנים ונחשב למנוע אמין מאוד. אין קשר לנפח המנוע. (אני כרגע ביפן ויש פה ים של מנועי 660 טורבו שגומעים מרחקים הזויים....)

פורסם

זה פייק, אצל היפנים זה לא יכול להיות.

בלי קשר זה מותג גמור בארץ (וחבל כי יש לו מכוניות נחמדות מאוד) בחסות היבואן והתמחור המוגזם שלו.

• מבאס 1

פורסם
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

ה 0.9 של רנו (!!) עושה חיל כבר שנים ונחשב למנוע אמין מאוד. אין קשר לנפח המנוע. (אני כרגע ביפן ויש פה ים של מנועי 660 טורבו שגומעים מרחקים הזויים....)

מה זה חייל, גם נוטים להתפגר בגלל כשל בשרשרת הטיימינג והמותחן.

סתם עשו למנוע הזה PR בפורום 

פורסם
לפני 14 שעות, Pika007 כתב:

ה 0.9 של רנו הוא אחד ממנועי טורבו מודרניים הבודדים שאין להם הזרקה ישירה אלא הזרקה רגילה לסעפת יניקה כמו פעם. 

זה מבטל חלק גדול מבעיות אמינות פוטנציאליות כמו פיח בשסתומים ועוד. 

כמו כן המנוע הזה לא "סחוט" יותר מידי, ההספק לא גבוה וגם המומנט לא, משודך לרוב למכוניות קלות אז הוא לא עובד קשה מידי. 

אותו דבר מנועי 660 סמ"ק היפניים, הם כולם מוגבלים בהספק ל 63 כ"ס שזה המקסימום המותר ל Kei cars.

• אהבתי 1

פורסם

בוקי , מתקן לך לKei Cars  🙂

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 7 שעות, Gavrik כתב:

מה זה חייל, גם נוטים להתפגר בגלל כשל בשרשרת הטיימינג והמותחן.

סתם עשו למנוע הזה PR בפורום 

ביליתי רבע שעה בלגגל. אני לא מוצא מקור לבעיות סדרתיות עם המנוע הזה, בדיוק להיפך- כל עדות או סקירה רחבה שאני מוצא טוענת שמדובר במנוע אמין מאוד.

אשמח למקור לטענה שלך

• אהבתי 1
פורסם

אני ביקרתי על הרכב והמנוע בזמנו כשקניתי כולל לדבר עם בעלים של הרכב שעברו את ה 100,000 כולל אחד שהגיע ל 200. כולם דיווחו על אמינות מעולה של המכלולים העיקריים של הרכב כמו מנוע/גיר וכו׳. 

ובטח שבחיים לא שמעתי על תופעה כוללת של התפגרות מנועים.  

פורסם
לפני 12 שעות, TZR84 כתב:

בלי קשר זה מותג גמור בארץ (וחבל כי יש לו מכוניות נחמדות מאוד) בחסות היבואן והתמחור המוגזם שלו.

שמע, אני שונא לצאת להגנת יבואנים, אבל מה שרשמת הוא מאוד רדוד ושטחי.

אתה רואה תמחור בשקלים ומגיע למסקנה שהיבואן הוא האשם.

אבל אותו יבואן מביא מותגים נוספים ומצליח להיות עם מחיר תחרותי.

אז סתם כמחשבה, אולי זה לא היבואן אלא היצרן? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

ביליתי רבע שעה בלגגל. אני לא מוצא מקור לבעיות סדרתיות עם המנוע הזה, בדיוק להיפך- כל עדות או סקירה רחבה שאני מוצא טוענת שמדובר במנוע אמין מאוד.

אשמח למקור לטענה שלך

אם תחפורו טוב בפורום וגם בגוגל תמצאו את העדויות האלו. היו לפחות 3 מקרים כאלו פה בפורום.

פורסם

בקיצור אין לך מקור.

אתה לא יכול להעלות טענה ואז להגיד לאנשים "לכו חפשו מידע שתומך בטענה שלי"

(מה שגם כל חיפוש כזה שכן עשיתי מוביל למסקנה הפוכה לגמרי...)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

ואתה לגמרי צודק, זה לא היבואן, הונדה בחרו כבר לפני שנים שלא להשקיע בישראל ובאזור (אירופה) . הם מתמקדים חזק מאוד בארצות הברית והולך להם פשוט מצויין.

תקרא על זה, זה בדוחות שלהם, הם בבירור אומרים שהמרקט שלהם זה לא פה

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם
לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

בקיצור אין לך מקור.

אתה לא יכול להעלות טענה ואז להגיד לאנשים "לכו חפשו מידע שתומך בטענה שלי"

(מה שגם כל חיפוש כזה שכן עשיתי מוביל למסקנה הפוכה לגמרי...)

תהיה בטוח שהוא עשה חיפוש אחרי שהפריח את הטיעון הזה וביקשו ממנו מקור ובעצמו הוא לא מצא אז הוא חזר לפה עם ה״תחפשו תמצאו״.

ברור לו שאין פה שום דבר ואנקדוטה שאולי קרא בפורום (שגם אותה הוא לא מוצא) זאת לא ראייה לכלום ובטח לא למשהו ששקול לשרשורים של מאות עמודים על הטיימינג של ה Puretech אבל לא נעים להודות שטעית אז יאללה לכו תחפשו לבד.

פורסם
לפני 10 שעות, discoTD5 כתב:

סיוויק היברידית בישראל החל מ-210,900  ש"ח לפני אגרה ברמת אבזור הנמוכה ביותר.

מספיק להתבונן על המחירים באירופה ולא דווקא בארה"ב כדי להבין איפה הפער למעט עניין המיסוי. הוא נמכר גם בארהב שם הפער עוד יותר גדול. אפשר להביא אותו בקלות לפה במחיר הרבה יותר טוב בלי שום התאמות מיוחדות.

בלי קשר, אם יונדאי יכולה למכור אלנטרה וטויוטה יכולה למכור קורולה ב40-50 אלף פחות ברור שזה עניין של יבואן.

זה הזכיר לי שהייתה לי פוקוס 3.5 וכשיצא הדור הרביעי חיכיתי לו כמעט שנתיים שיגיע לארץ, כל התקופה הזאת פניתי ליבואן והוא טען שהיצרן נותן לרכב מחיר גבוה ולא משתלם לא הביאו אותו.

ואז יום אחד בלי הודעה מוקדמת פתאום הרכב מופיע בארץ עם שלל מנועים, מרכבים ורמות אבזור במחירים שהיו לפחות ב10000 שקל פחות מהמתחרות. בינתיים כבר קניתי משהו אחר.

בסוף הכל עניין כמה היבואן רוצה ולוחץ את היצרן. היבואן בארץ נראה שויתר על השוק עם הרכבים האלה. אולם תצוגה דל גם בדגמים שמיועדים גם לאירופה (ג'אז למשל שהמחיר שלה מוגזם לגמרי) אני בטוח שהיבואן יכול להשיג עליה מחיר טוב מהיצרן. הוא כנראה לא רוצה.

• תוכן חדש...