Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קראתי שני פוסטים שקשורים לזה אבל בכל אחד התשובה היתה שזה חריג כי ..(לנד קרוזר/אופטימה מונית דיזל (או משהו בסגנון)).
סובארו איבולטיס 2021:
יד 2 - 210,500
לוי י - 179,000
איך נוצר פער כזה של 31K??
גם כאן התשובה היא לבדוק עם סוכן הביטוח כמה אקבל בטוטאל לוס (לוי יצחק, נכון?)? 

פורסם

השאלה בכמה נמכרים כאלו רכבים ביד 2, אם כולם מוכרים לפי יד 2 ולא לוי יצחק אין לך מה לעשות.. אבל אתה צריך לדעת שבטוטלוס תקבל את מחיר לוי יצחק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבוגר שוק המשומשות בחיפוש רכב עבור הבת שלי , מוכרי הרכב התנתקו מחללית האם ודורשים מחירים מופרזים על סף ההזיה.

לרוב לאחר שבועים שלושה המחירים המופרזים שנרשמים בתחילה יורדים כאשר מבינים שאין קונה לסחורה.

ממליץ להתקין את תוסף האנדז אשר יאפשר לך לראות מתי הרכב פורסם לראשונה והשתלשלות המחירים עד כה.

אני לבסוף שלמתי לוי יצחק משוקלל + 1000 שקל כיוון שלרכב הייתה היסטורית טיפולים מלאה ומפורטת.

במקרה של אובדן ואו פיצוי הנ"ל מחושב לוי יצחק , צריך לקחת זאת בחשבון.

• אהבתי 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מחירון יד 2 לא רלוונטי ברוב המקרים, כי הוא מכניס לשקלול גם מקרי קצה שמשפיעים על כולם בצורה לא נכונה

נניח נמכרו בשנים האחרונות 15 סובארו אוולטיס ב-200 אל"ש, ועוד יחידה אחת שנמכרה לפירוק ב-10 אל"ש אבל הבעלים פרסם אותה בלוח כמו רכב רגיל, אז מחירון יד 2 לוקח את המחיר של כל ה-16 יחידות (=3,010,000 ש"ח) ומחלק אותם ל-16, קיבלת מחירון של 188,125 ש"ח שאין קשר בינו למציאות

גם לוי יצחק פחות רלוונטי לקביעת מחיר ברכב משומש, כי כל רכב לפי רמת הביקוש שלו האם נמכר מעל או מתחת למחירון

מה שלוי יצחק כן נותן - לקבוע רכב ספיציפי לפי ההיסטוריה שלו כמה הוא שווה פחות או יותר מרכבים מקבילים, לדוגמא לבקש מהמוכר להוריד עשירייה כי הרכב עבר תאונה שהורידה מהערך שלו את הסכום הזה, ובלוח יש רכבים ללא תאונות במחיר שהוא מבקש,

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, CX25GTI כתב:

כבוגר שוק המשומשות בחיפוש רכב עבור הבת שלי , מוכרי הרכב התנתקו מחללית האם ודורשים מחירים מופרזים על סף ההזיה.

לרוב לאחר שבועים שלושה המחירים המופרזים שנרשמים בתחילה יורדים כאשר מבינים שאין קונה לסחורה.

ממליץ להתקין את תוסף האנדז אשר יאפשר לך לראות מתי הרכב פורסם לראשונה והשתלשלות המחירים עד כה.

אני לבסוף שלמתי לוי יצחק משוקלל + 1000 שקל כיוון שלרכב הייתה היסטורית טיפולים מלאה ומפורטת.

במקרה של אובדן ואו פיצוי הנ"ל מחושב לוי יצחק , צריך לקחת זאת בחשבון.

תוסף האנדז נראה שימושי מאוד, תודה!

לפני 22 שעות, ygili כתב:

שלום, קראתי שני פוסטים שקשורים לזה אבל בכל אחד התשובה היתה שזה חריג כי ..(לנד קרוזר/אופטימה מונית דיזל (או משהו בסגנון)).
סובארו איבולטיס 2021:
יד 2 - 210,500
לוי י - 179,000
איך נוצר פער כזה של 31K??
גם כאן התשובה היא לבדוק עם סוכן הביטוח כמה אקבל בטוטאל לוס (לוי יצחק, נכון?)? 

טוב, לפי התגובות אין מחירון "נכון" יותר.
ובפועל המחירון הוא מה שהולך בשוק לאותו הדגם - שיד 2 נותן אינדיקציה קצת יותר טובה.
ויצחק לוי קובע מבחינת ביטוח.

אני לא פחות מבולבל, אבל לפחות הכיוון ברור :-) 
תודה.

עריכה אחרונה על ידי ygili
  • תוכן חדש...