Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידית הילוכים נעולה על P.

מעבר לפיתרון נפתר ע"י yairw,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי שמח לכל עם ישראל היקר והמאוחד.

פורד פיאסטה שעמדה כשבועיים פלוס בלי לזוז לא התניע לי, חיברתי כבלים, התנעתי ועשיתי סיבוב קצר, הכנסתי את הרכב לחניה פרטית שבתוך חצר של בית כדי לשטוף אותו קצת, לאחר כמה דקות כיביתי את הרכב ולאחר השטיפה ניסיתי להתניע אך לא התניע לי, עכשיו אני בבעיה כי קדמת הרכב לצד פנים הבית(חצר), ובשביל לחבר כבלים מרכב אחר צריך לדרדר אותו החוצה, אבל ידית ההילוכים תקועה על "p" ולא זזה מילימטר מה שיוצא שאי אפשר לדרדר את הרכב, ואני חייב בוסטר כרגע מה שרציתי לקנות כבר מזמן ופתחתי שרשור בנושא עכשיו.

אבל לגבי הידית שתקועה מה הבעיה? איך אני יכול לשחרר אותה כשהיא לא זזה גם בסוויץ' פתוח?

בתודה מראש.

"בעזרת ה' יתברך ביחד ננצח"! אנחנו עם פסיכופט ואי אפשר לשבור אותנו!❤

פורסם

איפה אתה גר? בטוח שיש מישהו מהפורום לידך עם בוסטר זמין. 

אם אתה במרכז, אני יכול לקפוץ אליך. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 13.10.2023 בשעה 13:50, yairw כתב:

שכחת לכתוב איזה שנה

לי זה לא בדיוק כמו בסרטונים זה קצת יותר פנימי

אחרי חיפוש של חצי שעה אחר הצ'ופצ'יק שהם מוזיזים שם מצאתי גם איזה חלקיק פלסטיק בצורה אחרת ויותר פנימי שפתר את הבעיה.

אלוף.😉

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...