Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים? - קיה ריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים. לצערי נכשלתי בטסט בגלל 2 צמיגים אחוריים...

מתלבט על איזה צמיגים ללכת. מעדיף לא ללכת על משהו סיני, אבל מדובר בהוצאה.. מחירים מאוד גבוהים.

המידה היא 195/55/16 87H

אני מפתח תקווה ועשיתי את הטסט בראש העין אז באזורי המרכז...

קיבלתי הצעת מחיר לצמיג של "ציאט" (אני חושב Ceat?) ב-350 לאחד. זה הכי סביר שמצאתי שלא סיני (מצד שני לא מכיר את המותג).

חוץ מזה ראיתי כל מיני דברים באינטרנט אבל לא יודע מה כדאי.

יש עכשיו מבצעים ב-ACE אז נניח אפשר למצוא MICHELIN PRIMACY +4 ב-450 או דנלופ ב-470 (אני בהנחה שאפשר לקחת דרגת V).

צמיג Tiger זה משהו סביר? יש 4 ב-1000...

מה אתם ממליצים לעשות?

פורסם

פאלקן ZE310 בפחות מהדברים שהציעו לך: https://tires4u.co.il/tire/23980/195-55r16-fkn-ze310-91v-tl

הקלבר HP שהומלץ לעיל כנ"ל: https://tires4u.co.il/tire/21193/195-55r16-87h-dynaxer-hp4-kl

הנקוק K125/Ventus Prime 3 במחיר דומה: https://tires4u.co.il/tire/24167/195-55r16-hnk-prime3-91v-oe-tl

באותו האתר תוכל למצוא גם גודייר אפשינטגריפ פרפורמנס ומישלין פרימסי 4/4+ במחירים 420-480 ש"ח.

אבל האתר הנ"ל לא מבטיח מלאי קיים או טריות הצמיגים (מומלץ עד חצי שנה, בסדר גם עד שנה ומעבר לזה כבר תלוי, אבל חוקי).

האם הצמיגים הקדמיים במצב תקין (עזוב עברו או לא עברו טסט)? בדר"כ הם אלו שישחקו ראשונים אם לא בוצעה החלפה או רוטציה.

לפני 36 דקות, om2 כתב:

לפני כחצי שנה החלפתי רביעיה בפחות מ1000 שח.

חסר משמעות ללא ציון מידה. גם אם היא רק קרובה לזו של פותח השרשור, המחיר עשוי להיות מהותית שונה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תתקשר לצמיגיה ברמת גן ( "צמיגי שואף", מתוך הלינקים של Tom_22)

ותקנה זוג פאלקן/ קלבר / האנקוק - מה שיש לו במלאי.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, Tom_22 כתב:

האם הצמיגים הקדמיים במצב תקין (עזוב עברו או לא עברו טסט)? בדר"כ הם אלו שישחקו ראשונים אם לא בוצעה החלפה או רוטציה.

אני לא כל כך יודע לזהות את מצב הצמיגים, אבל בהתחשב בזה שהקדמיים גם ממותג לא מוכר וקיבלתי אותם ככה כשקניתי את הרכב מיד שניה (לפני שנתיים), כנראה שמצבם גם לא משהו.

אם היה מחיר טוב לכל ה-4 הייתי הולך על זה, פשוט המחירים מאוד גבוהים.. אתה אומר שעדיף כבר להחליף את הקדמיים כבר מאשר לחכות עם זה?

ואני מבין אז שצמיגי שואף זה מקום מומלץ משם. יש עוד מקום?

תודה על הדגמים אני אבדוק את זה!

לפני 4 שעות, vladclar כתב:

תתקשר לצמיגיה ברמת גן ( "צמיגי שואף", מתוך הלינקים של Tom_22)

ותקנה זוג פאלקן/ קלבר / האנקוק - מה שיש לו במלאי.

אבדוק איתם תודה רבה! אם יש עוד מקום שנחשב אמין אז אשמח

פורסם

אם אין לך דרישות מיוחדות - ה-פאלקן תפורים לשימושך עלות מחיר- תועלת טובה מאוד.

יכול להמליץ לך על עוד פנצ'ריה (ותיקה מאוד, שלי לפחות, יש נסיון טוב איתה) צמיגי חנניה, רח' יעקב וסרמן 2 תל אביב (ממול המשטרה בסלאמה). בקש את ויליאם.

• מעניין 1

alfa 156 2.5.

פורסם

שאלה רגע - אם הקוד שלי זה 87H
הבנתי שאני יכול לקחת מעל H, אני יכול לקחת גם מעל 87?

לפני 11 דקות, חולגי כתב:

אם אין לך דרישות מיוחדות - ה-פאלקן תפורים לשימושך עלות מחיר- תועלת טובה מאוד.

יכול להמליץ לך על עוד פנצ'ריה (ותיקה מאוד, שלי לפחות, יש נסיון טוב איתה) צמיגי חנניה, רח' יעקב וסרמן 2 תל אביב (ממול המשטרה בסלאמה). בקש את ויליאם.

תודה אבדוק :)

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, ofirg כתב:

שאלה רגע - אם הקוד שלי זה 87H
הבנתי שאני יכול לקחת מעל H, אני יכול לקחת גם מעל 87?

תודה אבדוק :)

יכול, אבל לא מומלץ.  צמיגים מחוזקים עם קוד עומס יותר גבוה פוגעים בנוחות..וגם לא מומלץ צמיגים עם קודים שונים מקדימה ומאחורה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 34 דקות, vladclar כתב:

יכול, אבל לא מומלץ.  צמיגים מחוזקים עם קוד עומס יותר גבוה פוגעים בנוחות..וגם לא מומלץ צמיגים עם קודים שונים מקדימה ומאחורה.

מאיזו בחינה נוחות?

אם אני מחליף את ארבעתם זה פחות נורא?

אם ככה זה משאיר רק את אחת מההמלצות שצירפו (הקלבר). למרות שכיוונתי לפלקן. בעיקרון דיברתי עם צמיגי השואף והוא אמר לי שיש לו רק גודייר ומישלן במלאי, כל השאר צריך להזמין. אז צריך להחליט

פורסם

צמיגים מחוזקים יותר קשיחים,  ויכול להיות שזה יהיה מורגש בנסיעה. קוד מהירות יותר גבוה פחות מורגש מקוד עומס יותר גבוה.

להזמין זה כמה זמן המתנה? בדרך כלל מדובר ביום- יומיים.

לגבי מישלין/ גודייר - תלוי מה הדגם ומה התוספת למחיר. 

בכל אופן,  אם מדובר בדגם Goodyear eagle sport, זה דגם פחות מוצלח, ואין הצדקה לשלם עליו יותר מאשר על פאלקן/ קלבר .

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

לפני כשעה, vladclar כתב:

צמיגים מחוזקים יותר קשיחים,  ויכול להיות שזה יהיה מורגש בנסיעה. קוד מהירות יותר גבוה פחות מורגש מקוד עומס יותר גבוה.

להזמין זה כמה זמן המתנה? בדרך כלל מדובר ביום- יומיים.

לגבי מישלין/ גודייר - תלוי מה הדגם ומה התוספת למחיר. 

בכל אופן,  אם מדובר בדגם Goodyear eagle sport, זה דגם פחות מוצלח, ואין הצדקה לשלם עליו יותר מאשר על פאלקן/ קלבר .

הבנתי מה אתה אומר. הגודייר והמישלן זה תוספות משמעותיות במחיר (סביבות ה-450+) וכנראה הדגמים הפשוטים כמו שאמרת, אז אולי פחות עדיף.

לפני 7 דקות, Tom_22 כתב:

אגב אם אני זוכר נכון, צמיגות מומלצות בפתח תקווה (בסדר לא מחייב) - היפר צמיג, צמיגי המושבה, צמיגי מטלון.

אבדוק תודה רבה!

שאלה - מבצע באייס צמיגי דנלופ - 4 ב-1350 ש"ח

https://www.ace.co.il/8302272

מה אתם אומרים, שווה? חשבתי שדנלופ זה צמיגים יוקרתיים, אם זה יוצא אותו מחיר כמו לקנות משהו יותר פשוט, אולי עדיף?

אגב- בדקתי את השנה על הצמיגים הנוכחיים שלי והם מ-2016/2017, לא יודע כמה זה מעיד אבל נשמע ישן

עריכה אחרונה על ידי ofirg
פורסם (נערך)

לגבי הדנלופ תלוי בדגם והאזור אליו הוא מיוצר.

זה ספציפית כנראה פושר למדי (אם כי סיומת ה-W כנראה מעידה על גרסה מעט שונה שלו, ולא בהכרח לטובה) - https://www.tyrereviews.com/Tyre/Dunlop/SP-Sport-LM-705.htm

לא זוכר פידבק ממשי לגביו בפורום (מעבר לכך שהאפשרויות האחרות כבר מוכרות ומומלצות).

וכן, הצמיגים ברכבך כבר לא צעירים והיה מוטב להחליף את כולם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 19 שעות, ofirg כתב:

מפתח תקווה

צמיגי המושבה בפתח תקווה דבר עם אלירן. אמין ישר והוגן.

יש להם פאלקן 310 במלאי לדעתי (היה לפני כחודשיים) צמיג מומלץ מאוד

פורסם
לפני 13 שעות, ofirg כתב:

הבנתי מה אתה אומר. הגודייר והמישלן זה תוספות משמעותיות במחיר (סביבות ה-450+) וכנראה הדגמים הפשוטים כמו שאמרת, אז אולי פחות עדיף.

אבדוק תודה רבה!

שאלה - מבצע באייס צמיגי דנלופ - 4 ב-1350 ש"ח

https://www.ace.co.il/8302272

מה אתם אומרים, שווה? חשבתי שדנלופ זה צמיגים יוקרתיים, אם זה יוצא אותו מחיר כמו לקנות משהו יותר פשוט, אולי עדיף?

אגב- בדקתי את השנה על הצמיגים הנוכחיים שלי והם מ-2016/2017, לא יודע כמה זה מעיד אבל נשמע ישן

2017 בהחלט ישן . לא כתבת כמה ק"מ הם עברו .

כשלי פסלו בטסט שני צמיגים אחוריים פאלקן שעשו 65000 ק"מ ב 4 שנים ,  לא חיכיתי והחלפתי גם את הקדמיים

• תוכן חדש...