Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים? - קיה ריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, Tom_22 כתב:

לגבי הדנלופ תלוי בדגם והאזור אליו הוא מיוצר.

טוב כבר העזתי לחשוב שאולי ההחלטה תיהיה יותר פשוטה, כי המחיר שלהם טוב. אבל מבין שלא 😅 תודה על האינפוט!

לפני 10 שעות, TZR84 כתב:

צמיגי המושבה בפתח תקווה דבר עם אלירן. אמין ישר והוגן.

יש להם פאלקן 310 במלאי לדעתי (היה לפני כחודשיים) צמיג מומלץ מאוד

דיברתי איתו היום, הציע את הפאלקן אבל בקצת יותר יקר מצמיגי שואף. אז שוקל..

מה גם שאני לא סגור לגבי הקוד עומס (שיותר גבוה) כי ציינו פה שזה יכול להשפיע על הנוחות באיזשהי צורה..

לפני 6 שעות, zvigolden כתב:

2017 בהחלט ישן . לא כתבת כמה ק"מ הם עברו .

כשלי פסלו בטסט שני צמיגים אחוריים פאלקן שעשו 65000 ק"מ ב 4 שנים ,  לא חיכיתי והחלפתי גם את הקדמיים

יש לי את הרכב שנתיים ועשיתי איתו רק 11 אלף. אבל אני לא יודע כמה זמן הם היו ביד הקודמת..

פורסם

דנלופ זו הדוגמה למה מותג צמיגים חסר משמעות. יש להם צמיגים טובים מאד וצמיגים שממש לא מומלץ להשתמש בהם. בדנלופ גם הדגם לא מבטיח כלום וצריך לברר גם את ארץ היצור.

אם אתה קצר בכסף קנה זוג פלקן\קלבר\הנקוק מהדגמים שהומלצו, ותתחיל לחסוך לזוג נוסף. קח בחשבון שעל רביעיה אתה יכול לקבל מחיר יותר טוב מאשר על שני זוגות. אני הייתי מתעדף רביעייה על פני מעבר למישלן\גודייר, אבל רק אתה יודע כמה תוכל להקציב.

הזמנה של צמיגים לפנצ׳ריה לא צריכה לקחת יותר מיום מקסימום יומיים.

ולזכור שגם בפנצ׳ריות כמו בשוק יש מקום להתמקח, במיוחד כשנמצאים פיזית.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...