Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט האצ' 3 דלתות - עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן להשתדרג מהלאון 2012 שלי בשנה הקרובה.

הגעתי למסקנה שאין לי צורך ברכב גדול, כך שהעדיפות היא ל3 דלתות. אחת המטרות של השדרוג היא קצת יותר כוח, חשוב לי רכב חזק יותר (הלאון 160 סטוק, עם תוכנה כ-210 אם אני לא טועה).

התקציב הוא עד 100K.

ניסיתי להמשיך בעולם הוואגיות ולמצוא לאון ואפילו איביזה 3 דלתות, רובן משופרות, מעדיף לא להתקרב לדברים כאלו.

למישהו יש רעיונות מעניינים? רכבים ששווה לבדוק?

תודה.

פורסם

רק ביצועים מעניינים אותך, או שחשוב לך גם הניהוג?

ה-208 GTi היא אחלה הוט האץ׳ שגם מהנה וגם נוחה יחסית. כבונוס, היא מאד חסכונית בדלק.

הייתה בבעלותי 4.5 שנים - מעקב ארוך טווח שלה אפשר לראות כאן: 

• מעניין 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 20 דקות, menir1 כתב:

רק ביצועים מעניינים אותך, או שחשוב לך גם הניהוג?

ה-208 GTi היא אחלה הוט האץ׳ שגם מהנה וגם נוחה יחסית. כבונוס, היא מאד חסכונית בדלק.

הייתה בבעלותי 4.5 שנים - מעקב ארוך טווח שלה אפשר לראות כאן: 

התנהגות לא תזיק. המכה על הדלת מנס הרים מזכירה לי תמיד שסיאט לא פונה  🥲

חייב לומר ששכחתי שהיא קיימת לגמרי (למרות שבדקתי את הקליאו, לצערי הן על הגבול מבחינת התקציב).

אבדוק לגביהן, תודה. 

איך הגיר מבחינת נהיגה בפקקים? מבחינת המהלך של הקלאץ'... 

פורסם

הקלאץ׳ מאד רך ותפעול הגיר בסך הכל בסדר. בגלל המומנט הרב הזמין מסל״ד נמוך יחסית, אתה יכול להיות בעיר רוב הזמן בשלישי, אבל פקקים קשים זה קשוח עם אוטו כזה.

לגבי הקליאו טרופי (הדגם ששווק בשנתונים האחרונים), קח בחשבון שהיא משברת עצמות, לדעתי לא מתאימה לדיילי.

• אהבתי 2

פורסם

אני נמצא בהתלבטות דומה, כמה אופציות מעניינות שנכנסות בתקציב:

אאודי S1 - הנעה כפולה, גיר ידני, משהו כמו 230 כ״ס, יתכן ותדרש למתיחה קטנה של התקציב וקשה למצוא רכבים שמורים. 

מיני קופר S - אוטומטית בלבד בארץ (אולי יש יחידות בודדות ידניות אבל לא ראיתי במו עיני עדיין), מעוצבת (עניין של טעם - אני מאוד אוהב), ונחשבת כיפית במיוחד לנהיגה

פיג׳ו 308 GTI - לא בדיוק עומדת בדרישות - 5 דלתות. אבל מדובר בחבילה ייחודית, להבנתי מדובר בהוט האץ׳ משובחת, גיר ידני, מנוע חזק, התנהגות מושחזת. 

תלוי בשוק ובמצב הרכב, יתכן ותדרש מתיחה קלה. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 12 דקות, shakedi כתב:

אני נמצא בהתלבטות דומה, כמה אופציות מעניינות שנכנסות בתקציב:

אאודי S1 - הנעה כפולה, גיר ידני, משהו כמו 230 כ״ס, יתכן ותדרש למתיחה קטנה של התקציב וקשה למצוא רכבים שמורים. 

מיני קופר S - אוטומטית בלבד בארץ (אולי יש יחידות בודדות ידניות אבל לא ראיתי במו עיני עדיין), מעוצבת (עניין של טעם - אני מאוד אוהב), ונחשבת כיפית במיוחד לנהיגה

פיג׳ו 308 GTI - לא בדיוק עומדת בדרישות - 5 דלתות. אבל מדובר בחבילה ייחודית, להבנתי מדובר בהוט האץ׳ משובחת, גיר ידני, מנוע חזק, התנהגות מושחזת. 

הS1 זה הרכב הראשון שבדקתי לגביו, לפי איך שזה נראה השוק שלו די מת, לא מצאתי משהו ששווה את ההרחבה בתקציב. אם אתקל לגמרי אקח אחת, כנראה בלי מחשבה שניה.

אבדוק לגבי ה308, תודה.

פורסם

ה-308 היא ווריאציה קיצונית יותר של ה-208. למרות זאת, היא עדיין מספקת נוחות נסיעה סבירה. 

הוט האץ' מהמהנות ביותר שיש. אני חושב שרק ה-TypeR טובה יותר ממנה. 

• אהבתי 1

פורסם

מעבר לאודי ומיני יגרור עלייה בהוצאות ביטוח וגם טיפולים, קח את זה בחשבון ותברר את העלויות לפני קניה.

ניסית לברר על גולף gti? אני יודע שהגיעו לארץ כמה בודדות בתצורה של 3 דלתות.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, shakedi כתב:

ה 308GTi נכנת לרף העליון של התקציב. היא ברמה אחרת מבחינת נהיגה, ואתה מקבל בגאז' ענק כבונוס.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

גם אני ממליץ לבדוק 308 GTI.

מצאתי אותה נוחה מספיק בנהיגה מנהלתית, והיא חייה פרועה עם התנהגות בסגנון-של-פעם כשמותחים לה את העצמות. כבונוס אתה מקבל גם בגאז'.

על הטייפ אר לא נהגתי, היא מעל התקציב לדעתי, אבל מוכרת בתור לא-מתפשרת ושוברת עצמות.

פורסם

ה-TypeR של עד 2017 אכן שוברת עצמות. fk8 עם מתלים אדפטיביים ויש לה נוחות נסיעה סבבה.

פורסם

תודה לכולם,

עשיתי סיבוב על ה-208, מרגישה לי מעט חלשה, אבל לגמרי רכב מהנה. אולי עם קצת שיפורי כוח (אפילו ברמת התוכנה) זה יהיה מספק לגמרי אז אני לא שולל אותה, הייתה נסיעה כיפית מאוד.

חייב לומר שמבחינת הנוחות היא הרבה יותר נוחה מהלאון (לפחות מבחינת המושבים), אבל מנחש שזה גם קשור לבלאי של הלאון, בכל זאת רכב בן 11 שנים. 

אבדוק את ה-308, היא קצת גדולה יותר ממה שתכננתי, כמעט בגודל של הלאון ודורשת הרחבה מעט של התקציב, אבל נראה לי כמו רכב מעניין. 

• תוכן חדש...