Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה תפקידו של היוניט שיושב מעל הרדיאטור ב205? (בצורה עגולה,שממנו יוצאים 2 חוטים)

ושאלה שנשאלה כבר אבל לא קיבלתי עליה תשובה,בקשר למהירות סיבוב הוונטת קירור,האם אמורות להיות 2 מהירויות סיבוב או אחת?

sani

פורסם

1. למיטב זכרוני מדובר בחיישן מפלס מים ברדיאטור.

2. כן, יש 2 מהירויות (חיישן 3 חוטים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

1.לא,אתה מדבר על חיישן שנמצא מצידו השמאלי של הרדיאטור,אני מתכוון לזה שנמצא במרכז,דיי גדול.עגול כזה.

2.אז אצלי יש רק מהירות אחת,המהירה יותר!ממה זה יכול לנבועה? ואם הבנתי אותך נכון אז יש חיישן שהחראי ל2 מהירויות,ולא כמו שחשבתי שיש יוניט לכל מהירות,אם הבנתי נכון אז סביר להניח שהיוניט פגום,כמה עולה חדש? (מדובר ביוניט ש"תקוע" בצינור המים? ,לא טרמוסטט.)

sani

פורסם

זה החלק המדובר,יושב מעל מרכז הרדיאטור.

עריכה:

עליתי על משהו שכנראה הוא מקור הבעיה,בחלר הנל יש 3 כניסות,השמאלית והימנית מקוצרות בינהן והמרכזית לא!!! עכשיו 2 החוטים היו מחוברים לימנית והשמאלית,משמה היו מקוצרות בינהן.

אז כנראה את החד החוטים אני צריך לחבר למרכז ואת השני לאחד הקצוות.

השאלה לאיזה מהקצוות או שזה לא משנה?

Doc12.doc

sani

פורסם

לא רק אנחנו לא יודעים

גם באנגליה בפורום שואלים אותו דבר:

Hi all ,trying to identify various components and have traced a line

which ends up at a square black block bolted to side of the radiator

(drivers side uk) it has a single plug in containing mostly green wires

but also a single grey one.it is valeo 12v marked .anybody know what it

does

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

זה נראה כאילו שכל 205 נבתנה עם תוכניות אחרות לגמרי וכל פעם ניסו לתקן [מה שלא הצליח כמובן..]

אצלך זה בשמאל, אצלי מימין..אצל מישהו אחר זה בכלל נמצא בבגאז'...

בכל מקרה, אני גם שואל את עצמי את אותה שאלה [לגבי עוד 1001חלקים שאף אחד לא יודע למה הם משמשים וגם אם תוציא אותם האוטו יסע כאילו לא קרה כלום...]

אגב, זה רק אני או שנראה כאילו שבתמונה היוניט מונחת על הבטן שלך אחרי שגילחת אותה :-P ?

פורסם

אגב, זה רק אני או שנראה כאילו שבתמונה היוניט מונחת על הבטן שלך אחרי שגילחת אותה :-P ?

:lol: ממש לא :lol:

זה סוג העץ הזה ששכחתי את שמו.מה שכן ניתן לראות את העצבים על הבוהן :| .

ובקשר לחלק הזה,אני בטוח זה קשור איל שהוא לוונטה,כיוון שלאחר שכיביתי את האוטו והוונטה המשיכה לעבוד (כן היא ממשיכה לעבוד גם אח"כ,תכנון צרפתי כבר אמרו פה?!).

וכשניתקתי את החד החוטים המחוברים אליו הוונטה הפסיקה לעבוד,משמה החלק הנ"ל מאפשר את עבודת הוונטה!השאלה איך?לאיזה מהירות?ואיזה חלק עוד קשור למערכת הזאת?

sani

פורסם

משום מה כל יוניט באוטו הזה קשורה איכשהו לוונטה...

רגע רגע, האוטו מכובה והוונטה פעלה?

נורית הסטופ נדלקה לפחות? :lol:

פורסם

אמת,האוטו מכובה והוונטה עובדת....

נורית הסטופ נדלקת בכל מקרה....גם עם המנורה בבאגז' נישרפה הנורית STOP תדלק...:)

sani

פורסם

אמת....לאחר ניסויים רבים עליתי על אותה מסקנה. מה שמוזר הוא שמדדתי את ההתנגדות בין רגלי ה"נגד" הזה זה הראה התנגדות ממש ממש נמוכה (במילי הומים) אבל כשחיברתי אותו בצורה נכונה הוונטה אכן עבדה במהירות הנמוכה והרגילה שלה.

שאלה:

איזה יוניט החראי להפעלה המהירה יוותר של הוונטה?(יכול להיות שזה אותו היוניט שרק משנה את התנגדותו?)

sani

• תוכן חדש...